Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Sławku, ocknij się. Chowacja gra z Rosją w ćwierćfinale.Został Ci ostatni strzał. Chyba, że robisz sobie jaja.

Nie robię sobie jaj. Przeczytaj pierwszy post z typowaniem. Chorwacja albo Rosja na II miejscu.

Kibicuję Chorwatom, ale kto będzie na II miejscu  ... hmmm pojęcia nie mam prawdę powiedziawszy. Już to pisałem, że te igrzyska rządzą się jakimiś dziwnymi prawami ...

Edytowane przez SlawekNikt

No dobra, jak dziwne to dziwne. W takim razie zmieniam swoje typowanie i...wydaje mi się, że mistrzami świata zostaną: Kosowo, Szwajcaria, Bośnia, Kamerun, Albania. Na drugim miejscu Szwecja po zwycięstwie nad wyżej wymienionymi, a brąz dla Paris Saint Germain. Mbappe, Cavani i Neymar zasłużyli na medal.

• Like 1

No dobra, jak dziwne to dziwne. W takim razie zmieniam swoje typowanie i...wydaje mi się, że mistrzami świata zostaną: Kosowo, Szwajcaria, Bośnia, Kamerun, Albania. Na drugim miejscu Szwecja po zwycięstwie nad wyżej wymienionymi, a brąz dla Paris Saint Germain. Mbappe, Cavani i Neymar zasłużyli na medal.

Poproszę o namiar na Twojego dilera :rolleyes:

• Like 2

A mr. Piechniczek znów sie wpie.....a.

Już będzie rządził kto ma być nowym trenerem.

Dupe mu chybs ściska że jak wybiorą zagranicznego to sobie nie namiesza :-))))

Tekst typu " trener z zagranicy się nie sprawdzi bo będzie musiał nauczyć się polskiej piłki".....

Oby trafił się taki trener który pana Piechniczka nie bedzie musiał słuchać i zbuduje zupełnie inną drużynę na styl zachodni....

• Like 1

A mr. Piechniczek znów sie wpie.....a.

Już będzie rządził kto ma być nowym trenerem.

Dupe mu chybs ściska że jak wybiorą zagranicznego to sobie nie namiesza :-))))

Tekst typu " trener z zagranicy się nie sprawdzi bo będzie musiał nauczyć się polskiej piłki".....

Oby trafił się taki trener który pana Piechniczka nie bedzie musiał słuchać i zbuduje zupełnie inną drużynę na styl zachodni....

Zatrudnijmy w takim razie wszystkich trenerów świata na raz oprócz jednego. Oni niech się nauczą polskiej piłki... zaszczepią w innych krajach. Potem ten jeden nauczy naszych grać i rozjedziemy cały świat nauczony polskiej piłki ;) 

• Like 3

Brak Cavaniego, więc jeszcze mocniej ich dopinguję. Jednak realnie wygranie z Francją przy takim osłabieniu graniczy z cudem. Ale skoro grająca o HONOR Korea mogła wygrać z grającymi o wszystko Niemcami 2:0, to nie ma rzeczy niemożliwych. Chyba wszystko będzie zależeć od systemu obrony Tabareza i pomysłu Francuzów na jego rozmontowanie. Spodziewam się paskudnego meczu dla postronnych telewidzów i uczty dla smakoszy piłkarskiej taktyki.

Edytowane przez Maciej W.
  • Like 1

Wydaje mi się, że Trójkolorowi mają za dużo opcji w ataku, żeby nie sforsować bardzo dobrej obrony Ursusów. Niemniej Francuzi wcale nie gorzej wyglądają w defensywie. Odnośnie następnego meczu.. Wolałbym, żeby Czerwone Diabły odprawiły do domu Canarinhos, ale może być to bardzo trudne.. Tak na prawdę pierwszy mecz obu ekip z silnym rywalem, no bo chyba nikt nie myśli, że Angole podeszli na 100% do meczu grupowego z Belgią ;) Tak jak ktoś już to wspomniał, niech wygra lepszy ;)

Poza brakiem Cavaniego i nie posiadaniem godnego zmiennika, Urugwajczycy wykazali się brakiem wyrachowania. Jak się ma drużynę, o której wiadomo, że nie jest najsilniejsza w stawce, trzeba trochę główkować. Trzeba na przykład zremisować z Rosją, mając i tak zapewniony awans. To była możliwa droga do finału. Być może z Francją, ale mocno poobijaną ćwierćfinałem i półfinałem. A finał rządzi się trochę innymi prawami. Presja na faworytach, motywacja dla słabszych, inne realia. I może z Cavanim. Teraz mogą już tylko gdybać.

Edytowane przez Maciej W.