BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 ...SADYŚCI!!! ja nie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Adaś dobrze widzę że to marynowane rydze? Nawet nie czuję jak rymuję. Też mam 2 słoiczki jeszcze.... Tak... to rydze. Mam jeszcze słoik marynowanych opieniek... ale to na finał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Jeszcze o 19:21... lubiłem Cię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Adaś a ja gąsek też na finał zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 No to mamy 1:0 dla Belgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) I mamy brameczkę????Początek meczu w szalonym tempie.. Oj dzieje się dzieje... Czyżby wielka Brazylia out? Edytowane 6 Lipca 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Brawo! 2-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Brazylia na kolanach Brawa dla Belgow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Nie wykorzystane sytuacje , mszczą się ...brawo Belgia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Na razie jest dobrze. A właściwie lepiej niż dobrze. Tylko czy to się uda dowieźć do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Pożyjemy,zobaczymy. Na razie Puchar Świata pozostaje w Europie. Chciałbym, aby zdobył go zespół, który jeszcze tego nie dokonał. Oczywiście z Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Brawo Belgia,wyślijcie tego rozwydrzonego gówniarza do domu ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Na razie jest dobrze. A właściwie lepiej niż dobrze. Tylko czy to się uda dowieźć do końca...Krzysiek nie tyle że się uda Ja myślę że na tych dwóch się nie skończy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Przyjemność z oglądania porównywalna z holem metrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Tutaj to już przesadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Za to pajacowanie to musi Belgia tych claunów wyoutować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) Brazylia podkręca tempo... Coś im może wpaść, ale też i Belgowie będą mieli łatwiej z kontry... Bardzo fajny mecz.Rzekłbym, że dzisiaj dwa półfinały się rozgrywają, a to dopiero 1/4... Ooo, właśnie kontra poszła, ale dupa... Edytowane 6 Lipca 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Dziwi mnie, ze sędzia nie częstuje symulantów kartkami za aktorstwo. Neymar to chyba kilka oscarow zgarnie za ten mundial 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Odnoszę wrażenie że Neymar bardziej stara sie wymusić rzut karny niż strzelić bramkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 No to mamy 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Bramka kontaktowa i Brazylia poczuła krew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Piękna akcja okraszona golem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Cóż , trzeba przyznać że bramka dla Brazylii wisiała w powietrzu. Nie przypuszczałem że Belgia tak bardzo się cofnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Klasa asysta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Dziwi mnie, ze sędzia nie częstuje symulantów kartkami za aktorstwo. Neymar to chyba kilka oscarow zgarnie za ten mundialZamiast oscarów to chyba powinien być czerwony dywan , w sensie kartka . To co on wyprawia podczas tych mistrzostw to nawet nie symulowanie a pajacowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi