Onufry kocipała Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Wielkie brawa dla Belgów Ciekawa konfrontacja będzie z Francją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Boom boom boom I spakowali kanarki Nawet dobrze, że nie trafiłem Francja - Belgia. Jakby derby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 No i fajnie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Brawo Belgia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Ale mecz. Ile Brazylia zmarnowala okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 No i po symulantach :) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Nie byłem przed meczem za Brazylią, ale czy +-54 minuta nie powinno być karnego dla Brazylii...? Mi to wyglądało na karniaka i jak dla mnie przez samobója i nie podyktowanego karnego niesmak pozostał po tym meczu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Brawo Belgia ????????, choć Brazylia ???????? dziś lepiej się prezentowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 hehehe no to teraz Mistrzostwa Europy czas zaczac 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 I brawo Belgia ! Brazylijczycy dostają kolejną lekcję pokory ich żałosny aktorzyna może pakować walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Brawo Belgia ????????, choć Brazylia ???????? dziś lepiej się prezentowałaTja... Świeże fryzury mieli ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 W grze została już tylko Europa... Brawo Belgia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Dziękujemy Ameryce Południowej za występy na MŚ.To były pasjonujące mecze. Teraz czas na Europę. Puchar zostaje na Starym Kontynencie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Nie wiem, czy takie widowisko i poziom obu drużyn zasługuje na okazywanie radości z odpadnięcia Brazylii. Dopingowałem Belgii, ale poziom meczu całkowicie przyćmił sympatie. Mój numer jeden na mistrzostwach i w czołówce w ogóle. Było tu wszystko. Nawet VAR zadziałał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Wygrali moi cisi faworyci . Ale muszę przyznać że piłkarsko Brazylia lepsza. Po drugiej połowie Belgia pozostawiła pewien niesmak. Belgijski bramkarz - zawodnikiem meczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Mimo wszystko niespodzianka. Czerwone Diably kontra Kanarkowa Trupa Aktorska ???? Brawo Belgom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Dziękujemy Ameryce Południowej za występy na MŚ.To były pasjonujące mecze. Teraz czas na Europę. Puchar zostaje na Starym Kontynencie. No bo kto jest najlepszy [emoji106][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Najgorzej wypadł Coutinho, miałem wrażenie, że chce samemu mecz wygrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) ..."No bo kto jest najlepszy "... Pelikan Łowicz !!! Edytowane 6 Lipca 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Nie wiem, czy takie widowisko i poziom obu drużyn zasługuje na okazywanie radości z odpadnięcia Brazylii. Dopingowałem Belgii, ale poziom meczu całkowicie przyćmił sympatie. Mój numer jeden na mistrzostwach i w czołówce w ogóle. Było tu wszystko. Nawet VAR zadziałał VAR zadziałał jak "zwykle", szczególnie w 54 minucie O_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Najgorzej wypadł Coutinho, miałem wrażenie, że chce samemu mecz wygrać...Szacun za wrażenie.Szczególnie ze wymyślił bramkę na 1-2 Ale tak to jest, jak się ogląda mecz w radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Zobacz ile sytuacji zmarnował, jedna jaskółka wiosny nie czyni[emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) Zobacz ile sytuacji zmarnował, jedna jaskółka wiosny nie czyni[emoji6]A Neymar ? Gabriel Jesús ?To jest mundial dla podstawowego napastnika reprezentacji Brazylii ?Gola nie strzelił, ale może miał asystę ? Edytowane 6 Lipca 2018 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 skoro wszelakie celebryty pojechały już do domu , to teraz się zacznie prawdziwa piłka, bo piłka to gra zespołowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Powiem tak, po meczu czuję spory niesmak po kontrowersyjnej sytuacji z 54 minuty, jednak Brazylia przez niewykorzystanie 2-3 sytuacji można powiedzieć 100% - przez nieumiejętność ich wykończenia odpadła. Prawda jest taka, że z formą się nieco minęli, bo takich sytuacji klasowi piłkarze nie powinni marnować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi