Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Ślizgali się i tyle ...

Jak by nie to dzieciątko czyt. Najman ;) Jenmar czy jak mu tam..

No wiecie o kogo mi chodzi ...

To może bym im kibicował

Cieszę się że odpadli i tak za długo grali

Też nie przepadam za piłkarzami, którzy często odstawiają teatrzyki na boisku, ale tu chodzi o drużynę a nie jednego gościa. Jakby był karny w 54 minucie (według mnie powinien być) mecz wyglądałby raczej inaczej i jakby Belgia odpadła też byliby "ślizgaczami" ?

Neymar specjalnie zrobił z siebie blondynkę kombinując, ze nie dostanie kartki za zgrywanie idioty. I w sumie mu sie udało. Nie przewidział jednak, ze tak szybko musi pakować walizki.

Nie da się mieć szacunku dla kogoś kto tak fatalnie udaje. A przecież umiejętności ma nieprzeciętne. Niech zatrudni psychologa, co go wyleczy z tej koszmarnej maniery, bo grajkiem jest nietuzinkowym.

• Like 1

Oby to nie była ruska świeżość w rozmiarze XXX L

Ruskich nie trawię. Sportowo Rosja jest dla mnie skończona za nieskończona ilość afer dopingowych. Oby sie nie okazało, ze i tu piłkarze jadą na koksie. Wcale bym sie nie zdziwił...

• Like 2

Takie dziwne te mistrzostwa. Każda drużyna praktycznie gra w kratkę. Po bardzo dobrym meczu przychodzi dużo słabszy. Jakoś trudno wytypować faworyta.

Dzisiejszy mecz moim zdaniem , pierwsza połowa zajebista w wykonaniu Belgii , rozbijali praktycznie każdy atak a sami atakowali bardzo groźnie . W drugiej połowie wyraźnie opadli z sił i Brazylia mocno przycisnęła . Skuteczność tak technicznie wyszkolonych zawodników masakryczna . Czy to presja czy coś innego , ale aż trudno uwierzyć że zmarnowali tyle doskonałych okazji.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• Like 2

Ruskich nie trawię. Sportowo Rosja jest dla mnie skończona za nieskończona ilość afer dopingowych. Oby sie nie okazało, ze i tu piłkarze jadą na koksie. Wcale bym sie nie zdziwił...

Zobacz staty wytrzymałościowe i szybkościowe. Dziwnym zbiegiem okoliczności są na 1 miejscu ;p. Zdziwiłbym się jakby "nie" jechali na koksie...

W sumie należy się cieszyć, że Brazylii nie weszły wszystkie setki. Mecz byłby zapamiętany jako demolacja Belgii i nic więcej. Wynik ciągnął grę i widać było, że grają dwie doskonałe drużyny. To co pokazali Courtois i Miranda naprawdę rzadko się ogląda. Zobaczycie, że po mistrzostwach to spotkanie zostanie okrzyknięte przedwczesnym finałem. Nie wiem czy ktoś jest jeszcze w stanie wznieść się na taki poziom. Sędziowanie uważam za bezbłędne. Rzadkość na tej impezie.

W sumie należy się cieszyć, że Brazylii nie weszły wszystkie setki. Mecz byłby zapamiętany jako demolacja Belgii i nic więcej. Wynik ciągnął grę i widać było, że grają dwie doskonałe drużyny. To co pokazali Courtois i Miranda naprawdę rzadko się ogląda. Zobaczycie, że po mistrzostwach to spotkanie zostanie okrzyknięte przedwczesnym finałem. Nie wiem czy ktoś jest jeszcze w stanie wznieść się na taki poziom. Sędziowanie uważam za bezbłędne. Rzadkość na tej impezie.

A Argentyna Francja to był przedwczesny o 3 miejsce :)

(...) Oby sie nie okazało, ze i tu piłkarze jadą na koksie. Wcale bym sie nie zdziwił...

Zobacz staty wytrzymałościowe i szybkościowe. Dziwnym zbiegiem okoliczności są na 1 miejscu ;p. Zdziwiłbym się jakby "nie" jechali na koksie...

Jak zdaje się pisałem Rosjanie czegoś się nauczyli. Czyż nie  łatwiej, miast samemu się szprycować, co względnie łatwo się wykryć, sprawić by przeciwnik osłabł nie tylko fizycznie ale i mentalnie ;) Nawet jak zabierzesz wszystko łącznie z wodą zawsze można coś do wentylacji wpuścić na ten przykład  ;)  :) Czyż nie jest tak że więszość faworytów i drużyn i poszczególnych piłkarzy niespecjalnie się spisuje. Przypadek ?

Edytowane przez Marcin Rafalski

Jak zdaje się pisałem Rosjanie czegoś się nauczyli. Czyż nie  łatwiej, miast samemu się szprycować, co względnie łatwo się wykryć, sprawić by przeciwnik osłabł nie tylko fizycznie ale i mentalnie ;) Nawet jak zbierzesz wszystko łącznie z wodą zawsze można coś do wentylacji wpuścić na ten przykład  ;)  :) Czyż nie jest tak że więszość faworytów i drużyn i poszczególnych piłkarzy niespecjalnie się spisuje. Przypadek ?

Jakby takie coś miało miejsce, to już byłby całkiem cios poniżej pasa. I można by było powiedzieć, że my zostaliśmy zaczadzeni przez Ruskich i mamy odpowiedź na słabe przygotowanie fizyczne, kondycyjne, motoryczne i taktyczne ;p

Edytowane przez wilczybilet

Jak zdaje się pisałem Rosjanie czegoś się nauczyli. Czyż nie  łatwiej, miast samemu się szprycować, co względnie łatwo się wykryć, sprawić by przeciwnik osłabł nie tylko fizycznie ale i mentalnie ;) Nawet jak zabierzesz wszystko łącznie z wodą zawsze można coś do wentylacji wpuścić na ten przykład  ;)  :) Czyż nie jest tak że więszość faworytów i drużyn i poszczególnych piłkarzy niespecjalnie się spisuje. Przypadek ?

faktycznie, ile tam różnej maści owadów latało, ugryzie taki i po zawodniku ... :ph34r: :lol: 

Sędzia...

Var...

To teraz może varan ?

Żeby sprawdzić vara ?

Jak macie jakieś umiejętności, to zróbcie by jutro Chorwacja awansowała :)

A potem to już mi wszystko jedno ;)

Daniel, chcesz wara od Vara? Tak, chciałbym dla Chorwatów MŚ. Co wyjdzie, zobaczymy. Podróżowałem kiedyś wiele po Bałkanach. Jugosławian wspominam bardzo mile. Mam nadzieję iż nadal tacy są, bez względu na republiki, na które się podzielili i wojnę, okrutną.

Z sędziowaniem nie żartowałem. Pewnie chodzi Ci o sytuację z Jesusem. Według mnie faul nastąpił po opuszczeniu boiska przez piłkę. Jeśli zabrakło parę centymetrów to decyzja sędziego była z duchem gry. Co do Francji z Argentyną, to "belgijski" mecz dał mi większą frajdę z dwóch powodów. Po pierwsze aktorstwo w wersji szczątkowej, spowodowane gonieniem wyniku przez aktorów. Belgowie nie aktorzyli (Witselowi raz się zdarzyło). Druga sprawa to tempo spotkania i kondycja obu drużyn. Zaczęło się z gazem i bez przestojów trwało do końca. Dawno czegoś takiego nie widziałem. Komentatorzy momentami nie nadążali z analizą sytuacji. Wspomniany przez Daniela mecz był równie dobry. Może na mały minus to, że faworyt wygrał, a tu jednak mamy niespodziankę.