Gość mikolaj Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) Mistrza już chyba znamy Edytowane 10 Lipca 2018 przez mikolaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Chodzi o 9 - Giroud:(Ups???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Te mistrzostwa są trochę jak gra o tron. Najfajniejsi umierają.Masz na myśli Niemców . Niemcy to jedyna drużyna która w 100% spełniła moje oczekiwania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Masz na myśli Niemców . Niemcy to jedyna drużyna która w 100% spełniła moje oczekiwania . Ja tak mam z Arabia Saudyjska.Zawsze życzę im wysokich porażek i prawie zawsze się udaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 A ja jestem jutro za Anglią i mam nadzieję w finale też za Anglią.Od 1990 wreszcie weszli do strefy medalowej i wreszcie nie grają typowo siermiężnej wyspiarskiej piłki, odmłodzili kadrę i poza Kane'em nie ma wielkich gwiazd(jeszcze) - taka trochę ekipa Band of Brothers, która dojrzewa z każdym meczem. Fajny młody trener, a nie jakiś smolinos typu Redknapp, Keegan, Pearce czy Hodgson. Dzisiaj rozczarowała Belgia, chyba psychicznie nie dźwignęli tego meczu. Lukaku całkowicie wyłączony, De Bruyne nie było na boisku - jedynie Hazard szarpał. Francuzi niezły mecz, wygrali zasłużenie - ale czegoś mi w tej ekipie brakuje.... Co do Chorwatów, mecz z Argentyną absolutnie kosmiczny...a później było już tylko gorzej. Z Nigerią wygrali - ok. Z Islandią też - drugim składem gdzie wszyscy chcieli się pokazać. W fazie pucharowej, na razie rywali mieli - w porównaniu do np. Francji - takich sobie, a i tak nie byli lepsi. Myślę że dwie dogrywki w nogach zrobią swoje. Ostateczna klasyfikacja: 1.Anglia, 2. Francja, 3.Belgia, 4 Chorwacja Pozdrawiam,malcz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 A ja jestem jutro za Anglią i mam nadzieję w finale też za Anglią.Od 1990 wreszcie weszli do strefy medalowej i wreszcie nie grają typowo siermiężnej wyspiarskiej piłki, odmłodzili kadrę i poza Kane'em nie ma wielkich gwiazd(jeszcze) - taka trochę ekipa Band of Brothers, która dojrzewa z każdym meczem. Fajny młody trener, a nie jakiś smolinos typu Redknapp, Keegan, Pearce czy Hodgson. Dzisiaj rozczarowała Belgia, chyba psychicznie nie dźwignęli tego meczu. Lukaku całkowicie wyłączony, De Bruyne nie było na boisku - jedynie Hazard szarpał. Francuzi niezły mecz, wygrali zasłużenie - ale czegoś mi w tej ekipie brakuje.... Co do Chorwatów, mecz z Argentyną absolutnie kosmiczny...a później było już tylko gorzej. Z Nigerią wygrali - ok. Z Islandią też - drugim składem gdzie wszyscy chcieli się pokazać. W fazie pucharowej, na razie rywali mieli - w porównaniu do np. Francji - takich sobie, a i tak nie byli lepsi. Myślę że dwie dogrywki w nogach zrobią swoje. Ostateczna klasyfikacja: 1.Anglia, 2. Francja, 3.Belgia, 4 Chorwacja Pozdrawiam,malczZ powyższym się zgadzam tylko nie z ostateczną kolejnością na pudle , tj.:1. Francja2. Anglia3. Belgia4. Chorwacja Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Ciągle mi chodzi po głowie gol Januzaja z Anglią. To on okazał się dla Belgii początkiem końca w walce o tytuł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Francja nie porywa swoją grą, ale skutecznie wyłącza rywalom ich atuty, stawiam na nich, chociaż wolałbym Chorwatów na tronie. Wczorajszy mecz niezbyt miły dla oka, obie drużyny bardzo pilnowały własnej bramki. Ładne mecze już były, teraz wyrachowanie wzięło górę.1.Francja2.Anglia3.Chorwacja4.BelgiaW tej stawce wszystko może się przemieszać, wcześniej łatwiej było wytypować przegranych, np. klęskę rozstawionej z nr1 Polski. Choć niespodzianek nie brakowało, np. Niemiecki blamaż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Mecz dobry. Mało bramek ale piłkarsko widać było klasę. Jest jednak pewien niesmak. Młodzian Mbappe. To co robił w ostatnich minutach, Przy jego talencie istniało pewnie wiele możliwości przedłużenia czasu. On się zdecydował na najgorsze. W wieku 19lat tak sobie polecieć w ch.... Dałbym mu czerwień zamiast żółtka i ciekawe co by wtedy powiedział. Wygrywać też trzeba umieć z klasą. Zagranie na miarę zachowań Neymera czy końcówki meczu Polska - Japonia. Dramat. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Mecz dobry. Mało bramek ale piłkarsko widać było klasę. Jest jednak pewien niesmak. Młodzian Mbappe. To co robił w ostatnich minutach, Przy jego talencie istniało pewnie wiele możliwości przedłużenia czasu. On się zdecydował na najgorsze. W wieku 19lat tak sobie polecieć w ch.... Dałbym mu czerwień zamiast żółtka i ciekawe co by wtedy powiedział. Wygrywać też trzeba umieć z klasą. Zagranie na miarę zachowań Neymera czy końcówki meczu Polska - Japonia. Dramat. Z kim przystajesz, takim sie stajesz. Szczegolnie, ze jak poznawal Neymara mial 18 lat i wlasnie obaj trafili do nowego klubu w wielkim Paryzu...To bedzie ciekawa sytuacja tam w PSG, bo nie ma watpliwosci, ze jesli wygra ten turniej Francja to problemem bedzie relacja tej dwojki w klubie.Na poczatku to Neymar byl wyznacznikiem wszystkiego, zartowal sobie z mlodziaka (nabijali sie z Dani Alvesem, ze Mbappe wyglada jak zolw ninja) A teraz rok pozniej nagle Mbappe bedzie mial zostac nowa gwiazda No 1? czy tez jako mistrz swiata bedzie musial sie podporzadkowac, ze w klubie rzadzi Neymar ?Mowi sie, ze PSG nie jest gotowe, by przestal rzadzic Neymar, bo to by oznaczalo przeprowadzke Neymara do Madrytu w trybie blitzkrieg. Takze, na razie ma rzadzic NEY i pod niego wszystko bedzie ustawiane. Tak przynajmniej planuja i tak to komentuja... A co na to Mbappe to czas pokaze. W jego przypadku najwiekszym ryzykiem jest glowa (mozg) bo takie umiejetnosci, ogranie i potencjal fizyczny, jaki pokazuje ten 19latek to naprawde robi wrazenie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Wszystko się pewnie zgadza. Takich szczegółów nie znam i trudno mi skomentować. Po prostu piszę o tym co widziałem wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Obstawiam, że Neymar jest dogadany od czasu, kiedy grał w Barcelonie. Nie mógł przejść bezpośrednio przez wzgląd na latające świńskie łby. Tatuś zrobił mu przerwę. Czy Perez podjąłby ryzyko sprzedaży swojego podstawowego gracza, nie mając gwarancji zastąpienia go następnym? I mając do czynienia z jedynym w Europie klubem, który jego miliony ma gdzieś. Zbyt duże ryzyko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Obstawiam, że Neymar jest dogadany od czasu, kiedy grał w Barcelonie. Nie mógł przejść bezpośrednio przez wzgląd na latające świńskie łby. Tatuś zrobił mu przerwę. Czy Perez podjąłby ryzyko sprzedaży swojego podstawowego gracza, nie mając gwarancji zastąpienia go następnym? I mając do czynienia z jedynym w Europie klubem, który jego miliony ma gdzieś. Zbyt duże ryzyko. Oby tak bylo, jak piszesz No teraz pewnie Ney sie postawi wladzom PSG i transfer sie odbedzie Na to licze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Komunikat dla gawiedzi to kropka postawiona pod dogadaną umową. Za duże pieniądze, żeby ktoś z zewnątrz miał się w to wtrącać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Mowia, ze puchar poplynie za Kanal, bo...trenerem Manchesteru City jest Pep Guardiola ???? Tak czy siak prawdopodobnie w finale obok Francuzow wystapia Anglicy. Nie lubie ani jednych, ani drugich, niech wygra lepszy sportowo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Trzymam kciuki za Chorwatów ale będzie ciężko ,ale wybór jest prosty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Tylko Chorwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Alez brama dla Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Qw jak zwykle stały fragment gry Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Też kibicuje Chorwacji ale Anglia "wygląda" dziś dużo lepiej..Chorwaci dużo piłek tracą, grają czasem chaotycznie, "na aferę". U Angoli piłka idzie jak po sznurku, często na 1 kontakt no i mają lepszego speeda przynajmniej na razie. Boję się, że zmęczenie Chorwatów będzie się pogłębiać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Anglicy, podobnie jak Francuzi swoją grą zabijają ładny futbol. Oczy bolą patrzeć. Piłka przyjemna, ale tylko dla kibiców obu drużyn. Aż się boję finału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Anglicy, podobnie jak Francuzi swoją grą zabijają ładny futbol. Oczy bolą patrzeć. Piłka przyjemna, ale tylko dla kibiców obu drużyn. Aż się boję finału.Im sie wydaje że już wystarczająco dużo w piłkę w tym meczu zagrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 No to mamy 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 GOOOOOOOOOOOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Na szczęście Walker gra koncert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi