wilczybilet Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Niestety z niewolnika... Dla nich spełnieniem jest duża jak na polskie warunki kasa za siedzenie na ławce w zagranicznym klubie. Koniec, tyle wystarczy, jakaś reklama, fajna laska, szybki samochód i drogie wakacje.To jest niestety przerażające:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Tu rybacy, tam fryzjerzy...czarno widze przy takim scenariuszu Nie można też zapominać o kelnerach ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 https://sportowefakty.wp.pl/ms-2018/765654/mundial-2018-jerzy-brzeczek-nowym-selekcjonerem-reprezentacji-polski ktoś coś wie o nim, czy to kolejny królik z kapelusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Mamy sie przynajmniej od czego odbic...chyba - https://realsport101.com/news/sports/football/world-cup-2018-who-were-the-worst-team-in-russia/ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Co Ty Robciu Brzęczka nie znasz? Toż to Wuj Błaszczykowskiego nowego kapitana kadry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 https://sportowefakty.wp.pl/ms-2018/765654/mundial-2018-jerzy-brzeczek-nowym-selekcjonerem-reprezentacji-polski ktoś coś wie o nim, czy to kolejny królik z kapelusza To teraz będziemy grali na poziomie Kazachstanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Petarda - https://paczaizm.pl/peszko-atmosferic-pilkarz-chorwacji-nazwisko-przerobka-od-robienia-atmosfery/ ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Gramy i to, polska mysl szkoleniowa trzyma sie mocno, jest niewzruszona bez wzgledu na ilosc porazek i kompromitacji...5 miejsce w slabej lidze to sukces - https://sport.onet.pl/mundial-2018/reprezentacja-polski/mundial-2018-jerzy-brzeczek-mozliwym-nastepca-adama-nawalki/v2tqbyb Ale urwał!!!.....nasza rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Atmosferę to on potrafi ale rozpie...ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) i co coś mi się marzy aby nowy trener odstawił to towarzystwo wzajemnej adoracji i nowych fryzur i dobrej " atmosfery " Trudno , moim zdaniem należy budować skład od nowa , powołać : nowych młodych głodnych pokazania się w świecie zawodników max 25 lat . Argument podstawowy talent chęć do pracy i rozwoju , a nie ledwo się pokazał i zmiana klubu i pieniędzy bez bazy i ogrania ... i pompowanie balonika . Jest wiele przykładów np . Kapustka , nie mógł się jeszcze ogrywać w polskiej lidze rok , dwa , trzy wzmocniłby się nabrał doświadczenia ? Gdzie ten talent teraz jest , jak on wygląda piłkarsko , jeśli nie będzie grał regularnie to kto da mu dobry kontrakt ..? Edytowane 12 Lipca 2018 przez Maciej 77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Potrzeba głebokich zmian,reformy lig itd,a zacząć trzeba od wyj...a przeciętnych obcokrajowców z ekstraklapy,bo gdzie te młody wilki mają grać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Zaskoczony jestem wyborem, ale od września naprawdę czekają nas ciekawe mecze i zobaczymy co w nich nowy trener zrobi Ewentualnie w listopadzie poznamy nowego trenera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Brzęczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Wciągnie nas na dno rankingu żeby następny po nim wykazał swoją zajebistosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 W ramach ciekawostki, kilka słów z Wikipedii o nowym trenerze Orłów. Kariera trenerskaNa początku lutego 2010 roku Brzęczek został pierwszym trenerem Rakowa Częstochowa[1]. Po serii nieudanych meczów umowa z klubem została rozwiązana 3 listopada 2014, na prośbę głównego sponsora[2].17 listopada 2014 roku został trenerem Lechii Gdańsk. Dnia 1 września 2015 roku został zwolniony. Od końca września 2015 trener GKS Katowice[3], 20 maja 2017, po przegranej w meczu z MKS Kluczbork i utracie szans na awans, podał się do dymisji[4]. 11 lipca 2017 roku został trenerem Wisły Płock. 12 lipca 2018 roku został ogłoszony nowym selekcjonerem reprezentacji Polski w piłce nożnej[5]. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Ja już mam czarne myśli że moi faworyci zagrają o trzecie miejsce :-( Belgia-Chorwacja...:-(Dziś trochę szczęscia Belgom brakło.. Edytowane 12 Lipca 2018 przez Jożin z bażin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Boniek: "Jurek ma ogień w oczach". Nie jestem lekarzem, ale jest to czytelny objaw podwyższonej temperatury. Zaleciłbym ze trzy miesiące pełnopłatnego chorobowego. Świat się nie zawali. Chłopcy na wakacjach, a przed nowym selekcjonerem i tak wiele lat wytężonej pracy. Odpocznij Jurku. I nie przemęczaj się, bo i tak nic z tego nie będzie. Oczywiście poza dozgonną wdzięcznością wyrozumiałych rzesz kibiców. Dumni ze zwycięstwa, wierni w chorobie!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Chyba nie było nikogo lepszego na rynku - mistrzostwa jeszcze trwają i przymiarki w różnych klubach i federacjach też ... p.s myślałem że prezes Boniek mnie czymś zaskoczy ... tak udało się............ jednak negatywnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Nie jestem na bieżąco z wiadomościami sportowymi. Z tym trenerem to jakieś jaja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Nie jaja prawda ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 nie,to już jest fakt.Trenerem kadry jest Brzęczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Polska myśl szkoleniowa górą.PS.Pamiętam, jak w Legii płakali, że Ruski każe im biegać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Gdybym wiedział... Myślę, że podołałbym przynajmniej tak, jak Jerzy podoła. I wyniki mam lepsze. Żadna z prowadzonych przeze mnie drużyn nie poniosła porażki. Wywołać ogień w oczach mogę w pięć minut. Szklaneczka Laudersa i po sprawie. Panie Zbyszku, rozwiąż pan kontrakt, zapłać Jurkowi karę za zerwanie umowy. Podzielcie się sprawiedliwie, a potem proszę o rozważenie mojej kandydatury. Zobowiązuję się, że pod moim okiem chłopcy nie zagrają gorzej niż w Rosji (bo się nie da, ale o tym sza). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Fuftbol futbolem, ale czy ktoś z was śledzi Wimbledon? Dzieją się tam dobre rzeczy, wczorajsze ćwierćfinały na bardzo wysokim poziomie, niesamowite widowisko Del Potro vs Nadal, Król Roger poza turniejem. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Fuftbol futbolem, ale czy ktoś z was śledzi Wimbledon? Dzieją się tam dobre rzeczy, wczorajsze ćwierćfinały na bardzo wysokim poziomie, niesamowite widowisko Del Potro vs Nadal, Król Roger poza turniejem. Polecam Może i śledzi ale nie o tenisie ten wątek A po piłce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi