GuCeK Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Koledzy. Poszukuje informacji na temat muchówki Dragon HM69 #5, 9' w trzech częściach. Złote przelotki PBay, insert z drewna. Splondrowałem sieć w celu pozyskania szerszych informacji, jednak bezskutecznie. Może mieliście możliwość poławiania w/w kijem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Sprzedałem za 250 zł pare miesięcy temu nie jest to rewelacyjny kij może niech hm zostanie przy spiningu dziwnie się to ładuje i gnie. Lepiej poszukaj jakiejś używki scierry albo visiona ktoś ostatnio sprzedawa£ 3 zone 5# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuCeK Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Co rozumiesz przez "dziwnie się to ładuje i gnie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Chcesz info katalogowe czy z "ust" użytkowników?Z katalogu mam opis Dragona odnośnie HM80 i HM 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuCeK Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Chcesz info katalogowe czy z "ust" użytkowników?Z katalogu mam opis Dragona odnośnie HM80 i HM 62Zdecydowanie wole fakty (praktyka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuCeK Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Informacje o hm80 i hm62 są faktycznie dostępne, jednak o hm69 cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 A co byś chciał wiedzieć? Materiał? Osprzęt? Coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuCeK Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 A co byś chciał wiedzieć? Materiał? Osprzęt? Coś innego?Zależy mi przede wszystkim na opini praktyków tego wędziska pod kątem ugięcia, akcji (fast, mod ...), jakości wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Dla mnie ten kij przede wszystkim jest za wolny rozbujaniw tego kija i naładowanie go zajmowało dużo czasu, jeśli chodzi o klase to tutaj jest ok nie sądzs by był przeszacowany. Teraz używam redingont path i vision 3 zone niebo a ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuCeK Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Wielkie dzięki za uwagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dla mnie ten kij przede wszystkim jest za wolny rozbujaniw tego kija i naładowanie go zajmowało dużo czasu, jeśli chodzi o klase to tutaj jest ok nie sądzs by był przeszacowany. Teraz używam redingont path i vision 3 zone niebo a ziemia Ile wędkarzy tyle opinii... dla mnie HM69 to najbardziej udana seria Dragona - mam zarówno WetFly czyli 9,6'' #5 oraz DryFly 9'' #4.I choć mam sporo innych markowych kijów to tych raczej się nie pozbędę. WetFly jest świetnym kijem do mokrej i mocniejszej nimfy - bardzo uniwersalna wędka. Co do ładowania się to jest to kij zdecydowanie szybki, bez problemu wyrzucający całą linkę - np. Sage Performance taper wt6 czy Rio Gold #5 jak i #6 oraz Ego Fighter #6 (tymi linkami rzucałem tym kijem). Blank mocny mięsisty ale nie pałowaty, pracuje środkiem - udana konstrukcja. Wolne kije to dla mnie Winstony WT, które uwielbiam zwłaszcza do suchej.PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi