-PYTOON- Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam,Czy ktoś u?źywa tego modelu śpioch?łw lub innego modelu z tej firmy?Proszę o Wasze opinie. Z g?łry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 frogg toggs jest za pieniadze nie do pobicia, przede wszystkim ciuchy przeciw deszczowe sa superhttp://www.froggtoggs.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Dzięki wielkie! Znacie mo?źe sprzedawcę ich w Polsce i czy ktoś się orientuje jak wygląda gwarancja (ile lat) i serwis gwarancyjny. Rozwa?źam właśnie ten model i Solvkrokeny. Te drugie z uwagi na fakt, ?źe Fishing-Mart mam w Sosnowcu i Katowicach, ale co Made in USA to Made in USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 pokaz te spiochy jak mozesz bo na ich www nic nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Byl czas, ze prawie kupilem te od deszczu (rozmiarowki nie bylo) - wyglada na dobre rozwiazanie i mocne (dla zwolennikow nie pieszzcenia sie z tym jak w przypadku goretexu) Mysle, ze predzej made in china albo thailand albo sri lanka ale nie w tym rzecz...moze byc ciekawe, z tym ze w zasadzie jest sie skazanym na swoje doswiadczenia... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ale co Made in USA to Made in USA Watpie zeby tam jeszcze jakies ciuchy produkowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 http://www.froggtoggs.com/?wading/breathable/2711148Dziś byłem mierzyć Solvkrokeny w FM w Katowicach. Normalnie zam?łwiłbym rozmiar XL jak to wynika z rozmiar?łwki na stronie. Po zało?źeniu XXL dopiero poczułem się komfortowo i nic mnie nie opinało przy schylaniu się czy przy robieniu wykroku. Jedyną rzeczą jaką zauwa?źyłem to większa skarpeta neoprenowa, ale miałem cienkie skarpetki na sobie. Przy zało?źeniu grubej, bawełnianej wszystko powinno być ok. Zaczynam się zastanawiać nad sensem kupowania w ciemno...tu bym się mocno wkurzył mierząc spodnie w domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi