Gobio Gobio Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Zamawia ktoś jakieś blanki stc z okazji black friday? Na jakiej stronie szukać najlepszych ofert?Chętnie złoże/dołożę zamowienie na blank lub gotowy kij scVI - koszty transportu sie podzielą. A może jest ktoś mieszkający w us i moze pomoc w przesyłce do pl? Pozdr w. Edytowane 14 Listopada 2015 przez Gobio Gobio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Wiecie co.. zobaczyłem katalog st croix na 2016 i.. chciałem zapytać tu na forum o różnice pomiędzy legend elite a extreme, bo skoro elitki już też są bogatsze o TET to w tabelkach różnią się tylko kolorem od extremów.....Przymierzam się do blanku 5S70MLF-B(extreme) ale na tą chwilę wolę żeby to było 6'3"-6'6" więc chciałem ciąć blank.. Ale.. zapytałem u źródła o cięcie i różnice w seriach, taka otrzymałem odpowiedź:Bartosz, Cutting the blank won’t immediately void the warranty. But, if you damage the blank in the process of cutting it, making it un-usable, that would void the warranty. The 2016 Legend Elite blanks will have the Taper Enhancement Technology (TET), just like the Legend Xtreme blanks. There really isn’t a difference between those blanks. They use the same graphite, and have all the same technology built into them. They’re just a different color. When we build them up as rods, we are using different components (guides and handles). The 5S70MLF-B is rated 1/8 – 3/8 ounce lures. That’s primarily the minimum-maximum weight when you’re casting it out. If you’re going to be strictly vertical jigging, and use a little heavier weight than that, the blank will still work, since you’re not casting that extra weight, and not putting the added stress on the tip area of the blank. If you don’t mind the Forest Green color of the Legend Elite blank, we do have 6 foot MLF and 6 foot, 6 inch MLF blanks in that series, so you wouldn’t have to cut it at all. We should have them available by January. Sincerely, Dan W skrócie, tłumacząc na nasze, legend elite od extreme różni się tylko kolorem.. bo że seryjne uzbrojone są inaczej to każdy widzi.W tej sytuacji cięcie sobie chyba daruję. Ja jestem lekko zdziwiony.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Wiecie co.. zobaczyłem katalog st croix na 2016 i.. chciałem zapytać tu na forum o różnice pomiędzy legend elite a extreme, bo skoro elitki już też są bogatsze o TET to w tabelkach różnią się tylko kolorem od extremów.....Przymierzam się do blanku 5S70MLF-B(extreme) ale na tą chwilę wolę żeby to było 6'3"-6'6" więc chciałem ciąć blank.. Ale.. zapytałem u źródła o cięcie i różnice w seriach, taka otrzymałem odpowiedź:Bartosz, Cutting the blank won’t immediately void the warranty. But, if you damage the blank in the process of cutting it, making it un-usable, that would void the warranty. The 2016 Legend Elite blanks will have the Taper Enhancement Technology (TET), just like the Legend Xtreme blanks. There really isn’t a difference between those blanks. They use the same graphite, and have all the same technology built into them. They’re just a different color. When we build them up as rods, we are using different components (guides and handles). The 5S70MLF-B is rated 1/8 – 3/8 ounce lures. That’s primarily the minimum-maximum weight when you’re casting it out. If you’re going to be strictly vertical jigging, and use a little heavier weight than that, the blank will still work, since you’re not casting that extra weight, and not putting the added stress on the tip area of the blank. If you don’t mind the Forest Green color of the Legend Elite blank, we do have 6 foot MLF and 6 foot, 6 inch MLF blanks in that series, so you wouldn’t have to cut it at all. We should have them available by January. Sincerely, Dan W skrócie, tłumacząc na nasze, legend elite od extreme różni się tylko kolorem.. bo że seryjne uzbrojone są inaczej to każdy widzi.W tej sytuacji cięcie sobie chyba daruję. Ja jestem lekko zdziwiony.. No to teraz daleeeeeeeeeeeeeeees. Grubo na MAX. Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Wiecie co.. zobaczyłem katalog st croix na 2016 i.. chciałem zapytać tu na forum o różnice pomiędzy legend elite a extreme, bo skoro elitki już też są bogatsze o TET to w tabelkach różnią się tylko kolorem od extremów.....Przymierzam się do blanku 5S70MLF-B(extreme) ale na tą chwilę wolę żeby to było 6'3"-6'6" więc chciałem ciąć blank.. Ale.. zapytałem u źródła o cięcie i różnice w seriach, taka otrzymałem odpowiedź:Bartosz, Cutting the blank won’t immediately void the warranty. But, if you damage the blank in the process of cutting it, making it un-usable, that would void the warranty. The 2016 Legend Elite blanks will have the Taper Enhancement Technology (TET), just like the Legend Xtreme blanks. There really isn’t a difference between those blanks. They use the same graphite, and have all the same technology built into them. They’re just a different color. When we build them up as rods, we are using different components (guides and handles). The 5S70MLF-B is rated 1/8 – 3/8 ounce lures. That’s primarily the minimum-maximum weight when you’re casting it out. If you’re going to be strictly vertical jigging, and use a little heavier weight than that, the blank will still work, since you’re not casting that extra weight, and not putting the added stress on the tip area of the blank. If you don’t mind the Forest Green color of the Legend Elite blank, we do have 6 foot MLF and 6 foot, 6 inch MLF blanks in that series, so you wouldn’t have to cut it at all. We should have them available by January. Sincerely, Dan W skrócie, tłumacząc na nasze, legend elite od extreme różni się tylko kolorem.. bo że seryjne uzbrojone są inaczej to każdy widzi.W tej sytuacji cięcie sobie chyba daruję. Ja jestem lekko zdziwiony.. Ciekawe info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Kto wie coś o czarnopiątkowych promocjach na kije stcroix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Kto wie coś o czarnopiątkowych promocjach na kije stcroix? W PL czy US? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Na polskich sprzedawców nie liczę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 W BRC jakis tam czarny piatek ostatnimy laty byl, ale to byly blanki i komponenty, a nie gotowe kije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Czy ktoś z was porównywał może dotychczasowe blanki elite z nowymi blankami na rok 2016??Jeśli tak bo bym był wdzięczny za opinie i wrażenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Jeszcze nie ma 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 W ciągu ok 2tyg ma dojść blank ES70MF... tylko nie miałem w łapkach samego blanku LES70MF żeby porównać. Jeśli chodzi o same wędki to opisałem to stronę czy dwie temu, na podstawie właśnie ES70MF oraz LES70MF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Są kolego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Są faktycznie.. Od dwóch tygodni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Chodziło mi o rok 2016. Jest jeszcze 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Miałem w ręku te na 2016.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 i jest jakaz różnica między stara a nową nie chodzi mi o komponenty tylko o blank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrk82 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Proszę o informację jakiego kalibru główki obsłuży LTB 7LF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Nie machałem wszystkimi, ale Elite sprawiają wrażenie jeszcze lżejszych i jeszcze szybszych.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Nie machałem wszystkimi, ale Elite sprawiają wrażenie jeszcze lżejszych i jeszcze szybszych..Sławek piszesz o gotowych wędkach czy blankach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 O fabrycznie przyrządzonych do natychmiastowego użytku.. Blanki u Wojtka tylko na zamówienie. Podły jest .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Blanki u Wojtka tylko na zamówienie. Podły jest .. Pogadał byś z nim...... Nie mniej dziękuję za odpowiedz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Prawie codziennie z nim rozmawiam. Lubię go.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Ponawiam pytanie ...co z tym czarnym piątkiem i St croix??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 A co kolega szuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Blanki lub gotowe kije legend extreme lub elite bez różnicy skoro różnią sie tylko kolorem. Monoblank do max 2,13m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi