Frogerset Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) nie wiem czy dobry temat, ale szukam powoli kija pod okonia, lekki spining ( ale nie ultra light UL )podpięta będzie prawdopodobnie stella 2500 coś polecacie?? Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Frogerset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Rymacki Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Śmiało polecę Ci to:ES96MLF2lubES90MLF2mam poprzednią edycję tej serii od 1,5g do 11g i wyciągałem na ten kij okonie 10 cm, jak i szczupaka 92 cm, poprzez 50-60 cm sandacze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Taaaaaakie długie te "baty" potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 nie wiem czy dobry temat, ale szukam powoli kija pod okonia, lekki spining ( ale nie ultra light UL )podpięta będzie prawdopodobnie stella 2500 coś polecacie??jakieś dodatkowe dane? A Stella 2500 czy 2500S no i musowo podaj która edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) do max 2.2m to pierwszy taki delikatniejszy zestaw. A Stella prawdopodobnie millenium 2500ss (jak wszystko pójdzie dobrze z końcem roku u mnie zawita )a jak nie to jakąś z rocznika 2010 ale na pewno 2500 lub 3000 s Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Frogerset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 do max 2.2m to pierwszy taki delikatniejszy zestaw. A Stella prawdopodobnie millenium 2500ss (jak wszystko pójdzie dobrze z końcem roku u mnie zawita )a jak nie to jakąś z rocznika 2010 ale na pewno 2500 lub 3000 sMarcin w moim poście było sporo "szydery" ale chyba nie złapałeś. Napisz gdzie te okonie,lodka,brzeg,głębokość, wielkość przynęt, ciężar itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Eeee...no nie załapałem. mniejsza z tym. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Frogerset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Rymacki Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Taaaaaakie długie te "baty" potrzebujesz? Nie wiem czy długie , dla mnie wygodne, lubię czuć pracę przynęt i kija w łokciu; ale przyznam od razu, mam tzw. kowalskie rączki i potrzebuję konkretnych bodźców, a nie jakiegoś "pitulenia". Drugą sprawą są finanse; ja się sprężę i uzbieram na taki kijek, ale potrafię zrozumieć ludzi z niższym budżetem, dla których te kije są poza zasięgiem - z takich się nie nabijam, tylko im życzę z całego serca, aby zarabiali na takie wedki w ciągu tygodnia, a nawet dnia . Ocenę tych kijów oraz ich polecenie podtrzymuję. PozdrawiamMichał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Mam pytanie do użytkowników les mhf 90 . Czy będzie komfortowo obsługiwał 10 - 20 gr. ołowiu plus guma 4 przeznaczenie sandacz z brzegu ( tylko wody stojące)do 80 cm z częstym przyłowem sporych szczupakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroaro Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Poleci ktoś jakiś kijek pod sandacza na łódkę, długość 1,98-2,13, cw. 20-30g, cena 1000-1200zł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Z nowych? to Tournament Bass ewentualnie Avidy. Jeśli faktycznie bliżej 30gr + guma to raczej TBS71MHF 11-21gr. Nie miałem z nim kontaktu ale TBS68MXF mógłby nie dać rady. Poczekaj aż ktoś, kto je trzymał w łapkach powie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jakiś czas temu stałem się posiadaczem Premiera z jakiejś starszej serii (zdjęcia poniżej). Czy ktoś miał ten kijek? Jak wypada w porównaniu do nowszych wypustów St. Croix? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jak Ci się nie podoba, to daj znać.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jakiś czas temu stałem się posiadaczem Premiera z jakiejś starszej serii (zdjęcia poniżej). Czy ktoś miał ten kijek? Jak wypada w porównaniu do nowszych wypustów St. Croix? Jak Ci się nie podoba, to daj znać.... @rav_id to już wiesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertouno Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Mam pytanie do użytkowników les mhf 90 . Czy będzie komfortowo obsługiwał 10 - 20 gr. ołowiu plus guma 4 przeznaczenie sandacz z brzegu ( tylko wody stojące)do 80 cm z częstym przyłowem sporych szczupakow.Proponuję rozważyć les mf 90 (7-21g). Ja nabyłem ostatnio z nowej serii ES96MHF2 , jest to dość sztywny kijek,bardzo szybki,30g główka plus guma nie robi na nim większego wrażenia. Używał go będę przede wszystkim na rzece,gdzie przyłów w postaci ładnego wąsatego może się trafić,więc zapas mocy mi się przyda. Osobiście na wodę stojącą wybrał bym "mf " dla lepszego komfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów użytkuje lub miał do czynienia z modelem Panfish? Konkretnie 2.40m lub 2.75m do 7gr. Planuje nabyć taki jako uzupełnienie do TD 3-14gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Koledzy jakbym mógł prosić o porównanie "jakości wykonania" seryjnego Avida lub Legend Elite do wędzisk wykonanych w pracowni Fishing-Center? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Fishing Center oferują lepszą jakość wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jakość wykonania lepsza ale niestety kosztem gorszej jakości gwarancji (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Jakość wykonania lepsza ale niestety kosztem gorszej jakości gwarancji (( FC tez nie robi STC, tylko na blankach ktore maja w sprzedazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil615 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witam.Mam pytanie do użytkowników wędzisk St. Croix. Byłem oglądać wędzisko PS76MLF2. Jest w stanie idealnym po za 1 małym niedociągnięciem. Mianowicie ma polakierowane łączenie, część "męską". Na samym końcu odpadł ok. 1 mm lakieru, taka jak by kropeczka na krawędzi. Moje dotychczasowe wędziska nie miały lakieru na spigocie. To normalne, że lakier odpada?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witam.Mam pytanie do użytkowników wędzisk St. Croix. Byłem oglądać wędzisko PS76MLF2. Jest w stanie idealnym po za 1 małym niedociągnięciem. Mianowicie ma polakierowane łączenie, część "męską". Na samym końcu odpadł ok. 1 mm lakieru, taka jak by kropeczka na krawędzi. Moje dotychczasowe wędziska nie miały lakieru na spigocie. To normalne, że lakier odpada?Pozdrawiam. A ta wedka nie ma przypadkiem zlacza put over? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil615 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Tak o ilę się nie mylę jest to put over, ale czy ma to coś do rzeczy - nie jestem zaawansowany, więc przepraszam za pytania.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Tak o ilę się nie mylę jest to put over, ale czy ma to coś do rzeczy - nie jestem zaawansowany, więc przepraszam za pytania.Pozdrawiam. Zdjecie by sie przydalo, ale jak estetycznie Tobie nie przeszkadza, to taki minimalny ubytek lakieru w niczym nie szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil615 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Tylko boję się czy lakier nie będzie odpadał. Zdjęcię wrzucę wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi