przeemmo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ktoś wie czy w złotym karasiu elitki to nowa czy stara wersja.Po opisie i cenie wygląda że stara a na zdjęciu nowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 W odpowiedzi do Roost'aJa kupując avida AVS90MF2 liczyłem na jego wielozadaniowość i na razie się nie zawiodłem. Wiadomo nie jest to kij dedykowany pod sandacza, ale przy długosci 2.75 jest to najlepszy długi kij do opadu jaki miałem. Jest wystarczajaco czuły i ogarnia wszystkie przynęty u mnie do 30g. Jeżeli bedziesz łowił z brzegu to długość kija jaką założyłeś może być za mała, chyba ,że łowisz w mieście na bulwarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ktoś wie czy w złotym karasiu elitki to nowa czy stara wersja.Po opisie i cenie wygląda że stara a na zdjęciu nowa.to jest ta stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) WitamCzy ktoś z szanownych użytkowników łowił lub ma jakiś doświadczenia z tym kijem STC-TIP-LES96MHF2? Szukam czegoś pod trotkę rzeczną do rzucania woblerami. Czy te kije serii tip są tak samo opisame cw jak np avid do 28g? W złotym karasiu ten kij jest obecnie po 470 zł. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Pawgas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 tip to szczytówka. Sama szczytowka bedziesz łowił? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zandi21 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Witam was i chciałbym prosić o opisanie tego modelu blanku 5S76MLXF-G jest to extrime w dlugosci 7,6 a cw 1/8 do 3/8oz chciałbym się dowiedzieć jaka gramature glowek najlżejszych będzie na nim dobrze czuć w opadzie przy 3' gumie i do jakiej gurnej gramatury przy tym rozmiarze gumy będę w stanie nim komfortowo wędkowac. Zainteresowanym dziękuję za pomoc i liczę na odpowiedz osób posiadających wędkę na tym blanku a nie magów czytających z tabelki.Pozdrawiam Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Zandi21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 jeszcze jej nie mam a już tęsknię, wypuszczę każdą rybę z tego kija, tak mi dopomóż... i tak dalej...No i doleciała, piękna kosa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Pytanie dot. St. Croix PS76MLF2 jaki ma realny cw ? Czy da radę na sandacza na lekko ?Wg mnie to absolutnie nie jest kij sandaczowy, jesli mowa o podbiciu gumy z dna. Jest za miękki, zbytnio pracujący środkiem i ma za słaby dolnik. To wg mnie uniwersalny kij pod bolenia, jazia i klenia, pod szczupaka na lekko, jako kij pstrągowy ale nie sandaczowy. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Wg mnie to absolutnie nie jest kij sandaczowy, jesli mowa o podbiciu gumy z dna. Jest za miękki, zbytnio pracujący środkiem i ma za słaby dolnik. To wg mnie uniwersalny kij pod bolenia, jazia i klenia, pod szczupaka na lekko, jako kij pstrągowy ale nie sandaczowy.Kuba, przecież on jest opisywany jako typowo pstrągowy kij... ja bym go nie użył na bolenia (za krótki, za słaby), na jazia i klenia raczej też (za mało finezyjny), od biedy na szczupaka na lekko z łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 A ja mam pytanie o St Croix Premier 2.60m do 8g. Jakie gramatury realnie obsługuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) St. Croix podwyzszylo upust na Elitki (model 2015). Jest w tej chwili 40% przeceny na zeszloroczne St. Croix Legend Elite. http://stcroixrods.com/shop/freshwater/ Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Kwinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ceny te same przynajmniej od mca. W zeszkym tygodniu przylecialy 2szt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Cześć! Może ktoś będzie zamawiał? Z chęcią przytulę 2 wędziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Cześć! Może ktoś będzie zamawiał? Z chęcią przytulę 2 wędziska Tez bym sie podlaczyl i wzial jeden kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ja też jestem chętny na jeden????czyli już cztery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmonzander Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Również byłbym zdecydowany na 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 St. Croix podwyzszylo upust na Elitki (model 2015). Jest w tej chwili 40% przeceny na zeszloroczne St. Croix Legend Elite. http://stcroixrods.com/shop/freshwater/ Mam pytanie do kolegów bardziej doświadczonych,który Avid cast do jerkówax 12.Dziękuję za pomoc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jaki będzie koszt wędki z opłatami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Bartek, to zależy, którego wędziska. Prawdopodobnie będę je organizował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba00161 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 WitamChciałbym was poprosić o opinie o wędce St.Croix WRS86MF2, jest to nowa seria tych wędek,podobno całkowicie inna od starej serii,ja mam min. WS96MLF2 i bardzo lubię wędki o takiej właśnie ciepłej akcji,potrzebuje właśnie ten krótszy model na mniejsze rzeki,ale mam obawy,bo spotkałem się z opiniami,że te nowe modele są dużo sztywniejsze.Poszukiwałem tej starej serii w sklepach,ale nie jest już dostępna,więc jestem skazany na kupno tej nowej serii.Za wszelkie opinie z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam was i chciałbym prosić o opisanie tego modelu blanku 5S76MLXF-G jest to extrime w dlugosci 7,6 a cw 1/8 do 3/8oz chciałbym się dowiedzieć jaka gramature glowek najlżejszych będzie na nim dobrze czuć w opadzie przy 3' gumie i do jakiej gurnej gramatury przy tym rozmiarze gumy będę w stanie nim komfortowo wędkowac. Zainteresowanym dziękuję za pomoc i liczę na odpowiedz osób posiadających wędkę na tym blanku a nie magów czytających z tabelki.PozdrawiamKolego z literka G to jest Elitka . Extrime to bedzie-B to oznaczenia koloru blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 WitamChciałbym was poprosić o opinie o wędce St.Croix WRS86MF2, jest to nowa seria tych wędek,podobno całkowicie inna od starej serii,ja mam min. WS96MLF2 i bardzo lubię wędki o takiej właśnie ciepłej akcji,potrzebuje właśnie ten krótszy model na mniejsze rzeki,ale mam obawy,bo spotkałem się z opiniami,że te nowe modele są dużo sztywniejsze.Poszukiwałem tej starej serii w sklepach,ale nie jest już dostępna,więc jestem skazany na kupno tej nowej serii.Za wszelkie opinie z góry dziękuję Mam WRS86MF2 jaki WS86MF2. Pytaj o co zechcesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Mógłbyś napisać jakie najmniejsze przynęty (gumki, woblerki, obrotówki) jest w stanie w miare komfortowo ogarnąć WRS86MF2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Hmmm....dostałem LES90LF2, wszystko niby OK, kijek jak miał być ale...Po zamontowaniu kołowrotka okazało się, że uchwyt nie jest w jednej linii z przelotkami dolnika.No i czar prysnął :-(A miało być tak pięknie. Zdarzało Wam się tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Hmmm....dostałem LES90LF2, wszystko niby OK, kijek jak miał być ale...Po zamontowaniu kołowrotka okazało się, że uchwyt nie jest w jednej linii z przelotkami dolnika.No i czar prysnął :-(A miało być tak pięknie. Zdarzało Wam się tak?Dlaczego go nie reklamujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi