DelTor0 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Napisalem do croixa, zobaczymy co/czy odpisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 była jeszcze seria Turnamenta 8,6 -14lb exfast , też mogłaby być ciekawaLegend Tournament z racji wymogów długości amerykańskich zawodów nie był do długości max 8'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Legend Tournament z racji wymogów długości amerykańskich zawodów nie był do długości max 8'?rynek wschodni - Rosja , tam poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnrzejT Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Używał ktoś z kolegów, bądź używa ES70MLF lub ES70LF ewentualnie z starszej serii (blanki te same) i podzielłby się informacją na temat obsługi przynęt... Zależy mi na dolnym i górnym C.W. ? Jak z czuciem pracy przynęty w dedykowanym zakresie C.W. ( jakie linki do nich stosujecie etc) Dzięki i pozdrawiamBlanki z serii ES to niestety nie to samo co blanki ze starszej serii LES,polamalem kij LES i w ramach gwarancji dostalem ES o takich samych parametrach,niestety kij jest duzo delikatniejszy niz stara seria . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) . Edytowane 11 Listopada 2016 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 rynek wschodni - Rosja , tam poszukajhttps://www.youtube.com/watch?v=5JuvI7ZAdTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnrzejT Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ano chyba ze tak Mnie intersuja takie oksy 35cm+Juz chyba taki kij robiles kiedys .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Zbyt nerwowa nie na moje okonie...Avida sobie ukręć L 6'6" w jednym kawałku . Delfin , delta , torzite i pianka =63g . Pewnie można zejść z wagi więcej ale i tak jest ok badylek kosa okoniówka jak się patrzy , nienerwowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Czyżbyś się nawrócił na "delfina" A może jednak po taniości i wygodzie:3S66LF2+alconity Ale okonie na ten kijek łowione, nie mogą się bać ES4" Edytka: to jest mój główny kij na odrzańskie sandacze a nie okoniówka Edytowane 11 Listopada 2016 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Czyżbyś się nawrócił na "delfina" A może jednak po taniości i wygodzie:3S66LF2+alconity czarna lady.jpgPewnie gnie się w pół pod takim pasiakien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Juz chyba taki kij robiles kiedys .... hahaha a no robilem Mam trzy sztuki wytypowane na liscie nad ktorymi sie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 hahaha a no robilem Mam trzy sztuki wytypowane na liscie nad ktorymi sie zastanawiam Chwal się co to ludzie okoniówki szukają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Chwal się co to ludzie okoniówki szukają hahaha najpierw sam musze sie zdecydowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 hahaha najpierw sam musze sie zdecydowac Trzeba by było zrobić na forum "fundusz grupowy st.croixa" żeby każdemu na tydzień każdy model do testów wrzucić i by było dużo łatwiej w wyborcze tego odpowiedniego Ot taka mi myśl przyszła %%% ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnrzejT Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Del Toro nastepnym razem dostaniesz moj kijek na pol dnia (jaxony zostawisz w domu ) i nie bedzie sie nad czym zastanawiac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Del Toro nastepnym razem dostaniesz moj kijek na pol dnia (jaxony zostawisz w domu ) i nie bedzie sie nad czym zastanawiac No Panie, jaxony tez kiedys trzeba przetestowac, tylko nie na kacu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Napisalem do croixa, zobaczymy co/czy odpisza.napisz co odpowiedzieli , znalazłem tak na szybko , są tam także opisyhttp://www.moscanella.ru/products/spinningh-i-kastingh-stcroix/25-legend-tournament-europe.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam posiada ktos z was kijek St.Croix WS106MLMF2 ? Jakie macie opinie o tym kiju?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Dlugosc 3.2 6-12 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisaq87 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Słuchajcie, wczoraj szlag trafił moją wysłużoną sandaczówkę. Został mi tylko Fenwick Aetos A662MFS, który do lekkiego łowienia pasuje jak świni siodło Szukam kija do łowienia zeda lekkim opadem 5-10g + guma 3' ewentualnie "na szuranego" główką 5-7g.Co myślicie o Legend Xtreme LXS610MLXF bądź LXS610MXF? Na podstawie suchych danych można stwierdzić, że LXS610MLXF ma większy ciężar rzutowy (3,5-14g, 5kg) przy mocy o kilogram mniejszej niż LXS610MXF (3,5-9g, 6kg). Na chłopski rozum lepiej wziąć tego LXS610MLXF, ale jak te parametry wyglądają w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 bierz mlxf oj fajna koska na lekko jakbys jeszcze w pracowni ukrecil choc juz nie ma na to czasu mega zadowolenie zdecydowanie lepiej od mxf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukgor Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Hej Posiadam lxs.68mxf zaczyna od 12 gramów bez dużego wiatru do ok 25 gramów mówię o samych główkach. Mam również lxs610mlxf z pracowni kijek bajeczka łowiłem nim od 5 do 15 gramów.Teraz jeśli chodzi o wykonanie nie da się tego porównać tu podziękowania dla Skałka więc jeśli masz czas poczekaj naprawdę warto.Pozdrawiam Łukasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisaq87 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ot, dwie różne odpowiedzi @lukgor mówisz od 12g? Masakra jakaś, do takiego łowienia mam Aetosa... Chciałbym czuć co się dzieje z lekką przynętą. Czyli do takiego łowienia jakie chcę uskuteczniać lepszy będzie 610MLXF? @BGM dziękuję, ale oferta rynkowa jest tak bogata, że na pewno uda mi się znaleźć kij spełniający moje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukgor Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Lxs.68mxf jest u mnie do zadań od 17 do jakiś 25 gramów. Natomiast lxs 610mlxf naprawdę przy 7 gramach to trzęsienie ziemi szczególnie jak jest zintegrowany z delfinem:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukgor Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Jeśli masz ochotę sprawdzić te dwa modele zapraszam do Radomia na testy. Miałem podobny problem, wachałem się czy 610mlxf nie będzie zbyt lekko na sandacza i ryba z pierwszego opadu rozwiała moje wątpliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi