szczupły Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 To ma być kij pod szczupaka, w przypadku tej ryby 2skład mi wystarczy w zupełności.Jeszcze nic nie kupiłeś?!?! Już ze dwa lata chyba szukasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 To ma być kij pod szczupaka, w przypadku tej ryby 2skład mi wystarczy w zupełności.Zwróć uwagę na Premiery albo Avidy Inshory właśnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Które byś zaproponował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) PS66MHF2 wg mnie będzie Ok Posiadam taki i zastosowania o którym piszesz jest wystarczający i tańszy od avidow. Pozdro Edytowane 10 Maja 2017 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 J.w. PS66MHF2 powinien być ok. Oczywiście wersje MF2 też swoje pociągną ale przy szczupłym i dużych gumach lepiej mieć zapas. Avidy Inshory są świetne ale to tylko jednoskłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 To mają być gumy 15 cm na główkach 5-15 gr. Lubię minimalnie przeciążone zestawy ale do komfortu podbijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 15cm gumy swoje ważą. Ja bym brał MHF2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ze strony CF PS66MHF2 198 cm MH FAST 2 4-8,5 kg do 6 g 122 g 5 742.00 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 1,98 Fast MH 4-8,5 14,2-28,4 141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 No to na CF jest źle opisane ... ? Czy mi się pie** w oczach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 MHF2 to uncjówa do 28gr. Co tam mta CF to mnie nie interesuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 http://www.corona-fishing.pl/Katalog,produktow/St._Croix/St._Croix_Premier/Premier_Spinning/4,34,43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Uncjówka, która pociągnie trochę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Do czego?Do kogutow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Mam kilka inshor-ów.Avida i legendy i każdy się w którymś momencie kończy. W avidzie mf trzeszczał mi korek pod sumkiem więc nie bardzo wiem gdzie ten betonowy dolnik. taką samą sytuację miał kolega pod rybą 160cm na MHF.@budzik, kijki xf z st croix mają dość miekką i cienszą część szczytową, są delikatniejsze w szczycie i sztywniejsze w dole. Fasty mają bardziej płynną krzywą ugięcia.Do przynęt 20-40 warto wziąść ood uwagę 14 lb blank. Czyli pod koguty lepszy będzie " normalny " avid ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Czyli pod koguty lepszy będzie " normalny " avid ?Avid AVS będzie dobry - ale ciut lepszy będzie np AVID AXS który pracuje bardziej szczytem. PozdrawiamMarcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Cześć PanowieCo powiecie na temat ST>CROIX LEGEND XTREME LXS70MF używa ktoś tego patyka ?? . kij u mnie pod sandacza przynęty 7=20 gram i woda ok 6-7 metrowpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Cześć PanowieCo powiecie na temat ST>CROIX LEGEND XTREME LXS70MF używa ktoś tego patyka ?? . kij u mnie pod sandacza przynęty 7=20 gram i woda ok 6-7 metrowpozdrawiamMega kijaszek.Pod te gramatury i sandacza Polecam???? Edytowane 15 Maja 2017 przez huligan77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Cześć PanowieCo powiecie na temat ST>CROIX LEGEND XTREME LXS70MF używa ktoś tego patyka ?? . kij u mnie pod sandacza przynęty 7=20 gram i woda ok 6-7 metrowpozdrawiamjakby któryś z użytkowników mógł szerzej opisać ten kij będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 NIE WIEM JAK ZMIENIC CZCIONKE ZEBY BYŁO SZERZEJ ... ale napisze tak :- startuje od 10g plus 3 cale ( woda lekko płynaca ) ( na stojacej pewnie od 8 gr ) (a jak bedzie dno miekke to i 20 gr nie poczujesz ) - konczy sie na ... około 28g ( rzucisz wiecej - ale to juz nie bedzie to ) - nie jest to typowa pała z miekka koncówka ... pracuje troche wiecej szczytu ( przy 20 g ) - pieknie sie gnie pod ryba - obrotówke 4-5 pociagniesz ... woblery do 10 cm tez smiało ja mam kija w jednoskładzie ( u mnie robi za uniwersał szczupakowo sandaczowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertsWalters Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam ,ja mam pytanie posiadam kijek AVS 70MLF poszukuję takiej akcji w 1-składzie ale oczko wyżej pod szczupaka i obrotówki ,czasami guma myślę że do 18 gr -21 gr będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Avs70mf albo ps...mf (premiera)swoją drogą premiery lepsze pod szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Avs70mf albo ps...mf (premiera)swoją drogą premiery lepsze pod szczupaki Głównie przez zbyt ciężkie uzbrojenie ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Avid Inshore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertsWalters Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Dziękuję za sugestie ale który Avid Inshore 18-21 g Edytowane 4 Czerwca 2017 przez RobertsWalters Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi