Tomek TJ Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 A dla mnie liczy się efekt finalny, który od Fa jest na wysokim poziomie. Mam kije od stc i są super (klasa) od Fa podobnie. Kolega zlowil suma na wjlejanke? Z brzegu i rzeka?Rzeka Wisła , hol dłuuugi ale dało radę. pewnie tylko dlatego że sum nie obrał kierunku na Kraków bo inaczej był by nie do zatrzymania.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuCeK Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Cześć, Nosze się z zamiarem zakupu Avida AVS86MF2. Przed nabyciem chciałbym jednak mieć pewność czy akcja kija i cw w praktyce pokrywa się z teorią. Szukam właściciela takowego patyka z Wrocławia lub okolic, który podczas wspólnych łowów udostępni wędkę do testów. W zamian oferuje wdzięczność wyrażoną dobrym piwem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Świetny kij. Nie ma się co zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuCeK Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Świetny kij. Nie ma się co zastanawiać.Podrzuć kilka faktów jako użytkownik tego modelu. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 A ja zaliczyłem wczoraj bonus Postanowiłem że jednak kijek zrobię ale nie w fishingart tylko u kolegi Voldemorda.Pojechałem pogadałem i wyszedłem z LES76MF2 oraz obietnicą że kijek na blanku P844-2MHX będzie za tydzień gotowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Można prosić o opinię posiadaczy PS66MHF2Oraz PS66MLS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 VIS70MHF co myślicie o tym kiju? Będzie się nadawać na szwedzkiego szczupaka? Przynety jakie używam to gumy 12-18cm i obciążenie 3-15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Można prosić o opinię posiadaczy PS66MHF2 Co kolega dokładnie chciałby wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Najlepiej wszystko np.jakość do ceny ,do czego najlepiej itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Jeśli chodzi o cenę, to nigdy nie żałowałem ani jednej złotówki wydanej na san kroja.Pewnie spece od rodbuildingu wyciągnęli by więcej z tego blanku, ale dla mnie jest gicior.Do czego? Ww model służy u mnie przede wszystkim do łowienia szczupaków.Jako, że lubię minimalizm i wygodę to ogarniam nim gumy, obrotówki, woblery, jerki i poppery, czyli cały wachlarz przynęt.Jest to jeden z patyków które mają u mnie dożywocie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakurs Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) @GuCeK napisz co konkretnie chcesz wiedzieć o tym Avidzie Edytowane 24 Lipca 2017 przez Rakurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Cześć. Może ktoś ma doświadczenie z wedkami serii Legend Glass. Interesuje mnie model LGC74MHM. Chciałbym go wykorzystać do średnich woblerow i wahadeł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Mojo Bass MJS71MHF ma ktoś może ten kij i wie jaki jest jego max? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Prośba do użytkowników wędki LTWS80MLF2. Czy mógłby ktoś zrobić zdjęcie ugięcia tego kija z kołowrotkiem i przeciągnięta przez przelotki linka? Miałem ten patyk przez chwile ale nie zrobiłem takich zdjęć, a chce się upewnić co do ugięcia samego szczytu. Z tego co zauważyłem, od przelotki szczytowej jakieś 10-12cm jest sztywniejsze i dopiero dalej blank gnie się płynnie ale wolałbym się upewnić na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Chlopaki z Wedkarskiej Pasji takim chyba lowili. Zalukaj na youtube bedziesz mial ugiecie "live" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Oglądałem już ten filmik na YT ale pełne ugięcie jest tylko raz i to przez sekundę i nie idzie wypatrzeć jak ten kij się zachowuje. Pytam, bo zamówiłem sam blank 4S80MLF2 i rozważam przed zbrojeniem jego skrócenie od góry i dołu po 4-5cm. Stad fotki ugięcia patyka bardzo by mi pomogły w decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Prośba do użytkowników wędki LTWS80MLF2. Czy mógłby ktoś zrobić zdjęcie ugięcia tego kija z kołowrotkiem i przeciągnięta przez przelotki linka? Miałem ten patyk przez chwile ale nie zrobiłem takich zdjęć, a chce się upewnić co do ugięcia samego szczytu. Z tego co zauważyłem, od przelotki szczytowej jakieś 10-12cm jest sztywniejsze i dopiero dalej blank gnie się płynnie ale wolałbym się upewnić na fotce. proszę moje fotkihttp://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugięć/page-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Dzięki serdeczne! O takie fotki mi chodziło. Jak oceniasz ten szczyt? Faktycznie widać, ze jakoś bardzo ten początkowy odcinek 10-12cm się nie gnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) tak jak pisałeś raczej sztywny Edytowane 25 Lipca 2017 przez damien79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Żbiku chyba sprzedawałeś fabryczniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 No sprzedałem ale miałem go od zakupu zaledwie 3-4 dni i nie zdążyłem nawet dobrze obejrzeć. Nie pasowalo mi w nim wykonanie, uzbrojenie i wyważenie. Blank bardzo ciekawy, stad zamówiłem taki i będę zbroił na nim kijek pod siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Pytam, bo zamówiłem sam blank 4S80MLF2 i rozważam przed zbrojeniem jego skrócenie od góry i dołu po 4-5cm. Stad fotki ugięcia patyka bardzo by mi pomogły w decyzji.Obcinanie szczytówki to bardzo ryzykowna sprawa, obetniesz o 0,5 cm za dużo i wędka do śmieci. Obcięcie kilku cm może kompletnie zmienić akcję kija. Już lepiej skróć niesymetrycznie, tylko dolnik o 10 cm. St. Croix ma mocne dolniki, akcja wędki się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 A może ten szczyt to zamysł konstruktora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 A może długość wędki to zamysł konstruktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ale o czym Wy w ogóle mówicie? Przecież szczyt przy ledwo wymiarowej rybie już w ogóle nie pracuje.Im większe obciążenie tym dalej wędka się ugina to chyba normalne zjawisko, a szczyt jest praktycznie skierowany prosto w kierunku ryby i generalnie nieruchomy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi