Bartas93 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Łowił ktoś na to cudo ? AVS80MLM2. szukam ogólnie okoniówki, która nie będzie tak szybka, jak na obecną modę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Miałem AS90LM2 i to kijek stworzony do łowienia jazi, kleni i okoni ale nie nadaje się nawet do lekkiego opadu. Pod rybą gnie się do kołowrotka i wszystko co zapięte doholuje do brzegu. Pamiętam, że była to bardzo, bardzo czuła wędka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Łowił ktoś na to cudo ? AVS80MLM2. szukam ogólnie okoniówki, która nie będzie tak szybka, jak na obecną modę.Ten test widziałeś?http://www.fishing-test.pl/wdki/684-st-croix-avid-avs80mlm2 Tez celowałem w ten patyk ale pod gumy podobno średni. Obrotki, woblerki, cykady ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 posiada dożywotnią gwarancje St. Croix Superstar Service Wytłumaczy mi któryś z kolegów co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Wejdź na stronę CF (Corona Fishing), tam jest wszystko dokładnie opisane na ten temat. Pytając na forum otrzymasz zapewne różne odpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Zadzwonie do nich w tygodni i podpytam. Bo kurcze te phenixy są dla mnie za szybkie. Szczególnie jak się łowi na twarde przynęty to mam wrażenie, że oksy się od nich odbijają. Jakoś kurcze z nich miałem więcej spadów niż z innych stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Dożywotnią gwarancję (niezależnie na kogo kij jest zarejestrowany) najlepiej realizować bezpośrednio u StC....Nie ma "wysyłania kija do USA" ani "opłaty serwisowej". Wiem co mówię, i mówię tu o CAŁYM kiju a nie tylko jednej jego części. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Czyli AVS70MF2 będzie dobrym wyborem pod sandacza ( max 20 gr ołów i gumka ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Tak, będzie jak ryba w wodzie [emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Dzięki ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Zdecydowanie! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Ktoś rejestrował wędkę dużo po 30 dniach od zakupu.Minęło blisko rok ..Jak jest wogole z przekazywaniem gwarancji na kolejna osobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Z mojego doświadczenia wynika że nie ma to znaczenia. Masz kij, masz nr seryjny, realizujesz gwarancję i tyle. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Rejestracja wędki służy do tego, by mieć gwarancje od momentu zakupu. W innym razie gwarancja obowiązuje od daty produkcji, a jest ona na blanku w postaci numeru. Nie musisz rejestrować kija by mieć gwarancję. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Rejestracja jest ważna w przypadku patyków, które nie maja dożywotniej gwarancji, bo wtedy tak jak napisał kolega @xeniowy gwara jest liczona od daty produkcji.Może więc zaistnieć taka sytuacja ze kupując "nowego" 5 lat temu wyprodukowanego premiera zapominamy o rejestracji i mimo tego ze wędkę posiadamy 35 dni, to tracimy na nią gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Niby tak, jednak kupując w sklepie otrzymujesz paragon lub fakturę. Reklamacja przez sklep musi się odbyć z załączonym dowodem zakupu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Dzięki Panowie wszystko jasne.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) A ten nada się pod koguty avs70mhf.Zrobiłem własnie sobie prezent na urodziny Edytowane 17 Września 2017 przez peryskop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Nada i to pod konkretne KOGUTY Edytowane 17 Września 2017 przez xeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 od 15 minimum do 30 g tak na odrze potrafi ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ja łowię na zaporówkach, także 30g to mam założone w sumie na dwóch wędkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Gdyby kogoś interesowało ugięcie LES86MHF2 to tak wyglada pod sumem [emoji41]Pozdro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Cześć, mam pytanie do posiadaczy wild riverów i avidów. Czy seria aivid ma dużo delikatniejszą szczytówke od wild riverów? Zastanawiam się czy jest sens dopłacać do wyższej serii jeśli głównie chciałbym mieć ją pod opad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Jeśli szukałbym różnic w tych modelach to zacząłbym od materiału z którego są zrobione- SCII vs, SCIIIPoza tym nie podał kolega konkretnych modeli, żeby można było porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Cześć, mam pytanie do posiadaczy wild riverów i avidów. Czy seria aivid ma dużo delikatniejszą szczytówke od wild riverów? Zastanawiam się czy jest sens dopłacać do wyższej serii jeśli głównie chciałbym mieć ją pod opad.Miałem WRS86MF2 i nie był to wybitny kij do opadu. Ale nie można napisać, że też nic nie było czuć. 12g główka i Dukcfin 9 było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi