mario Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Budżet jest słuszny mierką jest Elitka lub wyżej ale wyżej brak długości.Możesz napisać to ponownie, tym razem w jęz. polskim? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jeśli nie jesteś zwolennikiem długich kiji weź ES70MF lub ES76MF. Jeśli wolisz dłuższe weź ES86MF. Znając kije serii inshore ciekawy moze byc kij sam na niego sie czaje jak tylko wejdzie do sprzedaży LTIS76MF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Możesz napisać to ponownie, tym razem w jęz. polskim?Budżet jest słuszny miarką jest Elitka (czytaj cena w granicach Elitki lub lekko wyżej brak dł tzn brak patyków w serii Extreme o dł powyżej 2,60 i odpowiednim c.w do łowienia z brzegu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jeśli nie jesteś zwolennikiem długich kiji weź ES70MF lub ES76MF. Jeśli wolisz dłuższe weź ES86MF. Znając kije serii inshore ciekawy moze byc kij sam na niego sie czaje jak tylko wejdzie do sprzedaży LTIS76MFMyslę własnie o ES86MF2.... kwestia własnie czy do 21 czy 28 przy tej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Bierz 21 miałem elite do 1oz za mocarna jesli chodzi o mnie lepiej mi się łowiło do 3/4oz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jakie główki ogarniała ta do 21 chodzi o dół min od jakiej się ładował kij i jak grubo łatały główki i z jakimi gumami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Komfort moim zdaniem zaczynał sie od 10g+ gumiś 3,5-4” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Moim zdaniem jeśli opreujesz najcześciej główkami 20-22g bierz do 3/4oz jesli rzucasz czesto powyżej zastanów sie nad 1oz. A najlepiej poszukaj inshora, bedziesz pan zadowolony.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 ES 86 MF2 czyli tą fo 21 gram , ja łowię na Odrze w okolicy Szczecin na główki od 5 do 20 gram .Nie da rady tego kija mocno przeciążać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) ES86MF2 rzucisz kolego spokojnie 25g Edytowane 21 Października 2017 przez Krismuaythai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Miałem nad woda mojo bass BXS68MXF pewnie bass x to praktycznie to samo tylko inaczej ubrany. Mojo Bass o którym mówiłem to fajny szybki kijek pod gumy na sandacza i szczupaka. Dzięki niemu kupiłem TBC68MXFMojo a Bass X to całkiem co innego. Mojo Bassy 2016 to SC III Mimo wszystko Bass X to niezłe kijki. Jednak miałem tylko na sklepie, nad wodą nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Sorki tam wkradł mi sie błąd mojo Bass podobnie jak Bass x jest na SC II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Sorki tam wkradł mi sie błąd mojo Bass podobnie jak Bass x jest na SC IIPoprzedni Mojo Bass tak, obecny to SC III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) ES86MF2 rzucisz kolego spokojnie 25gJa na starym blanku rzucam tyle masy łącznej i to maksymalnie , już baaardzo ostrożnie.Wg. mnie kij poprawnie opisany. Edytowane 21 Października 2017 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 ES86MF2 rzucisz kolego spokojnie 25gMasy łącznej 25 gram mogę sięzgodzić ale to max .Kij poprawnie opisany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Myslę własnie o ES86MF2.... kwestia własnie czy do 21 czy 28 przy tej długości mam les90mhf2 przy okazji na bylwarach dam machnąć.Piotrek K.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 mam les90mhf2 przy okazji na bylwarach dam machnąć.Piotrek K.?Les to chyba ta starsza seria nowszych jest oznaczona es.Nie wiem jaka jest różnica użytkowa miedzy starą a nową poza przelotkami. Piotr K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Czy coś wam wiadomo o nowości na 2018 rok LEGEND X ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Mojo a Bass X to całkiem co innego. Mojo Bassy 2016 to SC III Mimo wszystko Bass X to niezłe kijki. Jednak miałem tylko na sklepie, nad wodą nie.Mojo którym machnąłem był na SCII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 A cenowo duże zmiany? Pytam głównie avidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 A cenowo duże zmiany? Pytam głównie avidyprzecież wyszły nowe avidy nie dawno i ceny zaczynają się od 900 zł w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 I z nowym rokiem nie będzie "korekty cennika"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 I z nowym rokiem nie będzie "korekty cennika"?korekty ?? Ceny z USA sprzętu głównie zależy od 1 czynnika a od kursu dolara .. jeżeli kurs jest wysoki to i ceny będą wysokie..Zresztą wątpię żeby ten avid x był wart tych 900 zł blank jest napewno dobry jednak wyposażenie pozostawia dużo do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 No właśnie też zastanawiam się czy warto dawać aż tyle forsy. Ten co bym go brał kosztuje ponad 1100... Myślę więc czy nie lepiej iść w Premiera a może i Triumpha... Tylko sc2 i sc3... Niby mam jeden kij z sc2 i jestem z niego zadowolony ale wiadomo, że człowiek wciąż więcej potrzebuje... Czy jednak warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) No właśnie też zastanawiam się czy warto dawać aż tyle forsy. Ten co bym go brał kosztuje ponad 1100... Myślę więc czy nie lepiej iść w Premiera a może i Triumpha... Tylko sc2 i sc3... Niby mam jeden kij z sc2 i jestem z niego zadowolony ale wiadomo, że człowiek wciąż więcej potrzebuje... Czy jednak warto?Jeśli popatrzysz na fenwicka który też jest amerykańską firmą i ceny ich flagowiec poniżej 1300zł a posiada jakościowo podobne blanki a osprzęt jest na wyższym poziomie bo to nie są alconity a już tytany zresztą praktycznie we wszystkich kijach fenwicka powyżej 700zł są tytany . Oczywiście rzuca się jeden szczegół kije są robione w Chinach ... Nawet aetos Edytowane 23 Października 2017 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi