Krismuaythai Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) To jest stop tytanowo- chromowy nie tytan Update- Widzę ze kolega zmienił już link Edytowane 24 Października 2017 przez Krismuaythai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) To jest stop tytanowo- chromowy nie tytantutaj sobie przejrzyj to rozjaśni ci się masz fujii i inne firmy podane i ceny http://www.acidrod.com/TitaniumGuides.html Czytaj uważnie 100% tytanium freams:P @updateA kto ci powiedział że fenwick sprzedaje może używa swoich przelotek do swoich produktów , przelotka w aetosie nie ma oznaczenia loga firmy być może jakaś firma robi dla nich partie przelotek nie oznaczając ich duże zamówienie duże pieniądze . Edytowane 24 Października 2017 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 No to masz Fuji i Pacbay’a a gdzie Fenwick?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Czytam uważnie, zmieniłeś link Link poprzedni- „titanium coat”... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Czytam uważnie, zmieniłeś link Link poprzedni- „titanium coat”...porostu kolega się pytał czy są jakieś inne firmy które robią przelotki , no pewnie że są to były sugestie tych firmy jest całkiem sporo ... co do cen przelotek fujii zakup dla osoby szarego kowalskiego będzie zawsze droższy niż by to kupował duża firma... bo z dużą firmą idą duże zamówienie i pieniądze na wiele lat więc i producent może zaoferować taniej . @down No to ja ci mówię że oznaczenia nie ma bo zrobili je sami lub mają jakiś kontrakt z inną firmą która dla nich robi i je nie oznaczają . Ale na tej liście przelotek widzę albo raczej przypuszczam która firma wykonała przelotki dla fenwicka aetosa bo dosłownie te przelotki wyglądają tak samo jakie są umocowane w fenwicku jest to firma Pac Bay Tak wyglądahttp://www.acidrod.com/images/TZVZG.jpg Edytowane 24 Października 2017 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Ok tylko ze temat krąży wokół przelotek rzekomo tytanowych w wędkach Fenwick. Tyle ze wiele osób w tym i ja jesteśmy przekonani ze sa tytanowe. Nawet nie jest podane nigdzie jakiego producenta są. Od tego sie zaczęło. Kończmy OT bo to nieodpowiedni temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Mam pytanie o LXS70MHF2 i ES70MHF2, macałem obie w sklepie, na sucho miałem wrażenie ze to ten sam blank, różnica była w zbrojeniu. Moze ktoś posiada jedna z wymienionych wędek i podzieli sie opinia na temat komfortu obsługiwanej gramatury. Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Przemku, w przyszłym tygodniu powinienem mieć LXS70MHF2 i wtedy napiszę więcej. Póki co według parametrów to powinna obsłużyć 35+4” w wiślanym nurcie z podbicia (nie wleczenia). Mam LXS76MF2 i zakres od 7 do 25 plus ES4” to jej żywioł, 30g na wleczonego da radę. Generalnie LXS to genialna seria w moim odczuciu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Tak tez myślałem ze to mocne wędki, Pan w sklepie do moich potrzeb polecił mi modele odpowiednio do 17g i 18g. Musiałem sie upewnić dzięki za odpowiedź. Edytowane 24 Października 2017 przez Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Szybka akcja. Avid pod koguta? Co polecacie? Szybka z zapasem mocy, ale nie pałowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 AVS66MHF. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Pod koguta moim zdaniem VIS70MF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Chłopaki, pytanie do użytkowników Avidow.Podajcie górne max cw dla modeli.Np. Główka plus gumaAVS70MF2AVS66MH2PodziękowałMożna prosić o max górę AVS70MF2 i AVS86MF2 ? Oraz PS70MF2 i PS76MF2 Edytowane 25 Października 2017 przez szczupły Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 AVS 86MF2 - górą max 18 gram + guma 3 cale w rzecznym nurcie, podbicie już bardziej z kołowrotka. W seryjnym uzbrojeniu trochę koślawo rzuca jak na dynamikę blanku, kolega z Team Dragonem rzucał dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Szybka akcja. Avid pod koguta?Co polecacie? Szybka z zapasem mocy, ale nie pałowaty.legend LES X6MF2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Biorąc pod uwage mojo bass i avida powiedzmy te w jednym kawałku do 21 g.-czy będą miał podobną akcje i zbieżność(jakoś tak) ? Ten sam węgiel c3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 A u mnie dziś pierwsze testy es86mhf2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 A u mnie dziś pierwsze testy es86mhf2 No i? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 No i się pochwalił...???????????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Koledzy, szukam posiadacza PS70HF2.Przymierzam się do tego kija, mniej więcej wiem czego się spodziewać, ale chciałbym zadać kilka pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 No i?No i co można powiedzieć po 2 h machania główka 14g plus kajtek 4" wędka bardzo czuła .Mocny wiatr nie pozwolił w 100 % nacieszyć się nowym patykiem, Parę krótkich sandaczy .Czuć nawet było branie 15 cm sandaczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Można prosić o max górę AVS70MF2 i AVS86MF2 ? Oraz PS70MF2 i PS76MF2Łowię PS76MF2 i górna komfortowa granica to 25 gr plus kopyto 10 cm. Zdarzało mi się łowić nawet 35 gr i dawał radę choć widać było że to dlatego kijka już troszeczkę za dużo. Super kijek. Tu masz odnośnik do testu tego kija http://fishing-test.pl/wdki/566-stcroix-premier-ps76mf2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Mario41. A jak u niej z dolnym cw? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Panowie przymierzam się do zakupu tego kija: Legend elite salmon ES90MLF2. Ma mi służyć do połowu pstrągów na 5-7 cm gumy z główkami 3-7g. Z opisu wędki wynika że do takich przynęt powinna być ok ,ale obawiam się czy nie będzie zbyt pałowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi