Borissimo Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 No racja. Tylko że sam muszę się przekonać co ten zestaw może. No a przy cięższym otaklowaniu agrawkę i tak będę miał pewnie taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Panowie, zastanawiałem się, czy założyć nowy wątek, ale chyba nie ma co śmiecić. Proszę Was o opinie, szczególnie osób łowiących kijami st.croix LES 70LF lub ES 70 LF Pytanie moje jest takie, czy między tymi dwiema elitkami jest jakaś przepaść? (nie myślę o cenie) Mam okazję zakupić LES, ale zastanawiam się, czy nie dorzucić jezszce tych 4 stówek i kupic najnowszą ES. Proszę o jakieś zdanie w tej sprawie. Czy w czuciu przynęty/ pracy wędki jest jakaś znacząca różnica, czy nie ma potrzeby dopłacać dodatkowej kasy? jak coś można pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 czucie przynęty na pewno na + dla es z racji ze gdy trzymasz uchwyt kołowrotka trzymasz jednocześnie kawałek gołego blankumiałem dwa kije o tych samych parametrach i wydawało mi się ze es nieco szybsza od les no i oczywiście uzbrojenie za co płacimy więcej w es Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Proszę Was o opinie, szczególnie osób łowiących kijami st.croix LES 70LF lub ES 70 LF Pytanie moje jest takie, czy między tymi dwiema elitkami jest jakaś przepaść? (nie myślę o cenie) Mam okazję zakupić LES, ale zastanawiam się, czy nie dorzucić jezszce tych 4 stówek i kupic najnowszą ES. Z mojego skromnego doświadczenia, 400PLN do ES względem LES bym nie dołożył... Coś tam na priv skrobnę jakbyś miał ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Nowość na 2018 les90mhf2 wrsja wklejanka ????????także nie ma co sie łamać tylko naprawiać,bez przesztywnień,szczytówka bardziej spolegliwa i o to chodzi ????dzieki Mariusz za super robotę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 A dlaczego nie reklamowales w USA, pytam z ciekawości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Reklamował,teraz ma oryginalną i przerobioną , połamaną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Uszkodzonej nie trzeba odesłać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Grzesiek nic nie odsyłał, wysłał im jedynie fotki,połamanego elementu :-) Edytowane 17 Grudnia 2017 przez hm62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Sam to przerabiałem i dawno o tym pisałem, fotki do usa, 60 baksów i ~10 dni czekania na nowy element.Bez pośredników wszystko trwa w pizdu krócej, a koszt tak czy siak identyczny wszędzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Dokładnie tak. Placem boju była wędka kol. Spinspektor. Z racji ze wcześniej była moim kijem to w jego imieniu załatwiałem temat. Poszło bez wysiłku, bo co to dla takiej firmy,złamasów nie potrzebują. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Jednak w przypadku jednoskładu trzeba wysłać cały kijek. Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam, mam jednego avida do 21 g i zastnawiam się nad drugim dwa oczka słabszym. Tylko jest Pytanie czy Avid AVS90LM2 2-11 g lub podobny. ogarnie mi takie ryby jak kleń, jaź i sporadycznie okoń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) czy Avid AVS90LM2 2-11 g lub podobny. ogarnie mi takie ryby jak kleń, jaź i sporadycznie okoń? Ogarnie na miękko. Edytowane 17 Grudnia 2017 przez spinspektor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caerbanog Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Czy Avid AVS80MLM2 1.7-9 g będzie nadawała się pod duże okonie (jigowanie, drop shot) + sporadycznie sandacze (wody stojące). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Jak jigowanie to nie drop shot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) a co za różnica ? jedna wędka (LWS70MLF2) jiguje, łapie na dropshot, jako przynęt używam gum z kopytem. Ryby naprawdę nie wiedza jaka masz wędkę i czy dana przynęta jest do dropshota. A mity ze do opadingu musi być sztywna pała a do dropsota delikatna szczytówka, ze guma w dropshocie musi "ładnie pracować", bla bla bla... można wsadzić miedzy bajki Nie chce być złośliwy (no offence!), ale widzę ze kolega to chyba lubi nabijać sobie extra posty "pustymi" komentarzami Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Przemek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ryba może i nie wie ale ja wiem ile mocy potrzebuję żeby podbić 20g z 12m a ile żeby je opuścić na dno i " falować szczytówką " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 5S610MLXF-B blank Drop shotowy który jeszcze lepiej się sprawdza w jigowaniu.Ogarnie sandacze na lekko i większe okoniewięc można pogodzić obie techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ile ten 5S610MLXF-B pociągnie z Keitechem 3'? Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Komfortowo ogarnia 5-15g + 4" ES albo Bass Assassin 4" tak najczęściej nim łowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Panowie czy ktoś pokusił by się o porównanie wędki LBC80HMF do MJC711HMF. Planuję kupić kij pod jerki i duże gumy. Do tej pory łowiłem kijem 198 cm, brakowało mi długości dolnika podczas rzutu, po kilku godzinach łowienia mocno odczuwałem to w ramieniu. Oba kije mają identyczny opis i prawie identyczną długość. Rozumiem, że różnica w cenie bierze się z jakości użytych komponentów do produkcji. Wędka LBC80HMF była dosyć dobrze opisana przez Remika z Corona Fishing, z przeznaczeniem pod takie właśnie łowienie. Jeżeli MJC711HMF miał by podobną charakterystykę chętnie bym się na niego zdecydował, te 600 zł jednak robi mi różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Seryjne wędki ST.CROIX też maja przykrótkawe dolniki/rękojeści , więc nie poprawisz tego charakterystyką kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi