Robert Crocker Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Stronka " Westin " w przeglądarkach właśnie się zaczęła pozycjonować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Witam, czy moze ktos wrzucic zdjecia ugiecia LXS76MF / LXS70MF chcialby porownac roznice przed zakupem.Odrazy dziekuje za wszelka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Interesuje mnie dlaczego przeciwnicy seryjnych st croixów twierdzą, że firma olewa wykonanie kija?Skąd posiadacie takie informacje? Może ktoś pracuje tam w kj.?To że niektórym się nie podoba nie znaczy że ktoś kładzie pompę na jakość i estetykę. Widocznie w USA (i według mnie również) wszystko gra, skoro produkują, handlują i zarabiają.Lubię je w seryjnym ubranku i cześć... również cierpię na "łokieć tenisisty"Przypominam tylko ze te kije zostały zaadaptowane do Polskich/ europejskich warunków a rodzimy rynek to hameryka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Seryjniaki to norma w świecie, rodbuilding niszą. U nas jest inny podział na seryjniaki - z reguły kolorowa tandeta z maksymalnym przebiciem, których jakości ani estetyki nikt jakoś nie neguje ani nie podważa - prócz mnie, i naprzeciw bardzo mocno rozwinięty i stojący na świetnym poziomie rodbuilding z konieczności zastępujący sprzętowy top i markowe seryjniaki w stojakach.I tak trendy i mody obowiązujące w rb stają się automatycznie punktem odniesienia.. oraz klapkami na oczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Drugą sprawą jest to, czy ktoś potrzebuje porządnego narzędzia którym będzie się posługiwał, czy też potrzebuje mieć "ferrarkę" za szybą...Idealnie jeśli jedno idzie w parze z drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 ... i dlatego jest rodbuilding 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 ... i dlatego jest rodbuilding Jeśli tylko nie występuje przerost formy nad treścią, bo jak wiadomo z dawien dawna lepsze jest wrogiem dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wracając trzeci raz do tematu zapytam, czy ktoś posiada TRS86HF2 lub AVS86HF2?Potrzebuję kilku informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 ja chciałem się czegoś dowiedzieć na temat Legend X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Legend x . Oglądałem. Dla mnie, dobrze wykonane. Bdb komponenty. Dobrze leży w ręku. Bardzo lekkie. Oczywiście piszę o fabrycznych kijach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Wiktor co chcesz dokładnie wiedzieć?Interesuje Cię konkretny model?Zajrzę w wolnej chwili do Wojtka i zerknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Witam,Potrzebuje informacji. Jaka różnica ugięcia, zakresu obslugiwanych przynęt między:Legend x treme 70 lfLegend elite 70 lf nowa stara seria Legend tournament 70 lxf - nowy modelJeżeli może ktoś wkleić różnice w ugieciu. To będę wdzięczny. Mogą być kije dwuczęściowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Witam,Potrzebuje informacji. Jaka różnica ugięcia, zakresu obslugiwanych przynęt między:Legend x treme 70 lfLegend elite 70 lf nowa stara seria Legend tournament 70 lxf - nowy modelJeżeli może ktoś wkleić różnice w ugieciu. To będę wdzięczny. Mogą być kije dwuczęściowe.Miałem customa ale poprzedniej serii. Kij pracuje w zasadzie tylko szczytem - ma bardzo mocny dolnik, który zaczyna pracować pod 50cm szczupakiem, przynęty to od 3-9g + keitech 3" i inne podobne gumeczki..Odważę się napisać że to ultra delikatna sandaczówka lub kijaszek na oKonie przynajmniej 30+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Witam Co możecie polecić z banków lub gotowców pod suma Długość 2.30-2.55 tak by obsłużyć wobki 30-60g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Mojo Cathttp://m.corona-fishing.pl/Katalog,produktow/St._Croix/St._Croix_Mojo_Bass/St._Croix_Mojo_Cat/4,82,1289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Wiktor co chcesz dokładnie wiedzieć?Interesuje Cię konkretny model?Zajrzę w wolnej chwili do Wojtka i zerknę.Co to za blank? Jaki grafit, w co uzbrojony, przeznaczenie..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Używa ktoś TRS86HF2 lub AVS86HF2? Szukam konkretu pod generalnie cięższe łowienie.Każda pomoc i opinia miłe widziana. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mam TRS86HF2Typowy wół roboczy do średnio-ciężkiego łowienia. Finezji w nim brak, szczyt dość spolegliwy, w dolniku beton. Jak dla mnie ideał na trocie z mniejszych rzek czy jako cięższy uniwersał na dużą rzekę. Woblery, obrotówki, wahadła czy gumy prowadzone na leniwego to jego żywioł. Pod obciążeniem pracuje +/- do rękojeści. Fajnie współgra ze slammerem 360 i oba do siebie bardzo pasują UWAGA! ma bardzo krótki dolnik w stosunku do posiadanej mocy Nie każdemu to przypasuje. Z dołu zaczyna ładnie gadać od 15g, z góry rzuci ile mu dasz ale komfort kończy się przy około 50g. Kupiony przeze mnie właśnie na rzeczne trotki, ciskanie gumami RH z brzegu na Odrze, szczupak z brzegu i jestem pewien, że wybór był słuszny i na dłużej zostanie w moim arsenale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Witam,Potrzebuje informacji. Jaka różnica ugięcia, zakresu obslugiwanych przynęt między:Legend x treme 70 lfLegend elite 70 lf nowa stara seria Legend tournament 70 lxf - nowy modelJeżeli może ktoś wkleić różnice w ugieciu. To będę wdzięczny. Mogą być kije dwuczęściowe.Poszukaj tutaj http://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugięć/page-26#entry2325803 są tam fotki ugięcia LXS70LF.Tak jak ktoś już Ci napisał to są dość mocne,sztywne kijki pod większe pasiaki a do typowego dłubania mamy lepsze blanki na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Mam TRS86HF2Typowy wół roboczy do średnio-ciężkiego łowienia. Finezji w nim brak, szczyt dość spolegliwy, w dolniku beton. Jak dla mnie ideał na trocie z mniejszych rzek czy jako cięższy uniwersał na dużą rzekę. Woblery, obrotówki, wahadła czy gumy prowadzone na leniwego to jego żywioł. Pod obciążeniem pracuje +/- do rękojeści. Fajnie współgra ze slammerem 360 i oba do siebie bardzo pasują UWAGA! ma bardzo krótki dolnik w stosunku do posiadanej mocy Nie każdemu to przypasuje. Z dołu zaczyna ładnie gadać od 15g, z góry rzuci ile mu dasz ale komfort kończy się przy około 50g. Kupiony przeze mnie właśnie na rzeczne trotki, ciskanie gumami RH z brzegu na Odrze, szczupak z brzegu i jestem pewien, że wybór był słuszny i na dłużej zostanie w moim arsenale.Wielkie dzięki o taka odpowiedź mi chodziło [emoji16]Pozdro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Witam kolegów i koleżanki. Poszukuję informacji o dwóch konkretnych modelach: - Avid X AXS69MLXF oraz - Legend Tournament LBS610MLXF. Ktoś coś ma do powiedzenia w temacie ? Z góry dziękuje za każde info. Edytowane 15 Lutego 2018 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Co to za blank? Jaki grafit, w co uzbrojony, przeznaczenie.....Fuji torzite ,fuji tvs chyba 16. Przeznaczenie basy. Na temat grafitu nie odpowiem.Kije to nowość. I jeszcze nimi nie łowili. Taką odp. Na targach . Otrzymałem. Od Pana Wojtka. Wiec jakie zastosowanie w polskich warunkach odp. Pewnie nastąpi za jakiś czas. Reszta tak jak wyżej post napisałem. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Fuji torzite ,fuji tvs chyba 16. Przeznaczenie basy. Na temat grafitu nie odpowiem.Kije to nowość. I jeszcze nimi nie łowili. Taką odp. Na targach . Otrzymałem. Od Pana Wojtka.Wiec jakie zastosowanie w polskich warunkach odp. Pewnie nastąpi za jakiś czas.Reszta tak jak wyżej post napisałem.PozdrawiamWielkie dzięki Coś mi tu śmierdzi zniknięciem extreme Edytowane 15 Lutego 2018 przez Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Podejmie się ktoś porównania tych dwóch modeli? Xtreme LXS76MF2 oraz Avid X AXS70MF2. Szukam uniwersalna na łódkę i od biedy na małe rzeczki z brzegu. Głównie gumy, czasami wobki i żelazo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Podejmie się ktoś porównania tych dwóch modeli? Xtreme LXS76MF2 oraz Avid X AXS70MF2. Szukam uniwersalna na łódkę i od biedy na małe rzeczki z brzegu. Głównie gumy, czasami wobki i żelazo.Jeśli chodzi o Avida, to wg mnie komfort 8-20gr + 3-4 cale, z tym że ja miałem do czynienia z jednoskładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi