kotwitz Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 A ja uważam że to dobry wybór. Kij z dość delikatnym szczytem i mocnym dołem. Bardzo ciekawa konstrukcja, która pozwoli na bezpieczny i szybki hol dobrej ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Podczas największych targów wędkarskich w Stanach Zjednoczonych, które odbyły się 11-13 lipca, znanych pod nazwą ICAST firma St.Croix Rods wygrała w kategoriach:1. Najlepsza wędka słodkowodna - St.Croix Legend Glass Spinning nowość 20192. Najlepsza wędka muchowa - St.Croix Mojo Trout nowość 20193. Najlepsza wędka morska - St.Croix Mojo Yak nowość 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Trzeba było skopiować jeszcze to o nowościach na ten i następny rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 (edytowane) Łowi ktoś na wielkej rzece les96mf2?No chyba że w morzu to poprosił bym o ogólną charakterystykę Edytowane 23 Lipca 2018 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 ... kilka razy w tym wątku już było opisywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Podpowie mi ktoś jak jest z czułością w serii Premier? Interesował by mnie PS70MHF jak można porównać go pod względem czułości z MHX,ami np. S871-2, poppingami i mega basami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Ktoś machał Tidemasterem Inshore? Modele MH lub H 6'6" lub 7' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Chłopy, pytanie o Xtremkę w castingu. Chodzą mi po głowie dwa modele: LXC70MF2 (17lb) oraz LXC70MHF2 (20lb). Łowione będzie z pontonu/łódki na jeziorze oraz Wiśle.Gramatura: 8-35 + ES4” oraz mniej ołowiu i np. smukłe 5”.Najczęściej jednak będzie to 10-25 plus gumka, czasami kogucik taki max 25g. Którą wziąć? MF czy MHF? Tak, wpadłem w sidła casta sandaczowego, ten kto mnie zaraził już wie że porył mi beret. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Witam czy ktos z was moglby napisac cos o kiju St.Croix Premier PST86L2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Panowie może ktoś podzielić się wrażeniami z użytkowania TRS66LF / TRS66LF2 / lub TRS66MLF / TRS66MLF2 ? Bardziej skłaniam się ku monoblankom ale niekoniecznie... Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Orientuje się ktoś czy w nowych tournamentach poza rękojeścią coś zmieniono? Konkretnie chodzi mi o model LWS76MLXF2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Panowie może ktoś podzielić się wrażeniami z użytkowania TRS66LF / TRS66LF2 / lub TRS66MLF / TRS66MLF2 ? Bardziej skłaniam się ku monoblankom ale niekoniecznie...W cenie Triumpha wolałbym Fenwicka HMG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Orientuje się ktoś czy w nowych tournamentach poza rękojeścią coś zmieniono? Konkretnie chodzi mi o model LWS76MLXF2.Mam starą wersje z 2016 roku, macałem nową i oprocz innej rekojeści różnic nie widzę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Szukam nowego kija do kogutów 20 - 40 gr . Myślałem nad TBC71MHF czy to będzie dobry pomysł? W grę wchodzi tylko sprzedaż wysyłkową. Ktoś coś podpowie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Szukam nowego kija do kogutów 20 - 40 gr . Myślałem nad TBC71MHF czy to będzie dobry pomysł? W grę wchodzi tylko sprzedaż wysyłkową. Ktoś coś podpowie ?Nikt nic nie podpowie ? Nie mam możliwości pomacania tego kija ,a w wyszukiwarce nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Sam kiedyś się nad nim zastanawiałem i został mi polecony jako kij który ogarnie 35g plus guma oraz więcej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Mam tego mhf-a. Uważam go za najlepszy blank do jig'ów spośród kilku innych, niemniej markowych, których używam - łącznie z Loomisem. Jest prawidłowo opisany przez firmę. "Swojskie" wykładnie o zdolności StC do przeciążania pokutujące wśród znawców.. są wprost arcyzabawne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Mam tego mhf-a. Uważam go za najlepszy blank do jig'ów spośród kilku innych, niemniej markowych, których używam - łącznie z Loomisem. Jest prawidłowo opisany przez firmę. "Swojskie" wykładnie o zdolności StC do przeciążania pokutujące wśród znawców.. są wprost arcyzabawne.. To może model oczko mocniejszy ? TBC73MHF 5/8 - 1 1 / 4oz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Nowosc na 2018-st croix legend panfish ktos cos slyszal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Kijek Legend X LXS70MF ma ktoś lub macał? Jak to się gnie? ew do której serii można porównać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Panowie mam takie pytanko.Czy ktoś jest zorientowany w kwestii jak się ma stary, ponad 25 letni St Croix w którego posiadaniu jestem (blank opisywany jako: Furia SC IV 2,75m , 4-18g - Krokus) do obecnie dostępnych modeli ?. Do której z obecnie produkowanych serii / modeli mu bliżej: Avid, WIldRiver ... jak się ma np. do szczególnie AVS90MLF2 ?. Generalnie kij świetny!. Służy mi wiele lat jako swego rodzaju uniwersał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) LXS to nie oznaczenie Legend Xtreme w wersji spinningowej? Co do Furii, to w jej czasach był Avid oznaczony ASxxxx jak i Wild River WSxxxx. To zupełnie inny model. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Kamil_Olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Mój błąd kij ma oznaczenie XLS70MF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 I Furia i Łowca duchów były budowane na muchowych blankach, Furia - Legend, ten drugi - Pacific Bay. Artur Banachowski ta nowinkę wymyślił i budował w czasach pracy w Krokusie. Do niego polecam uderzyć po dokładne info.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Dziękuje Sławku ... konkret informacja ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi