kotwitz Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Guma 12/14 cm trochę waży. Wziął bym avida inshore 3/4oz w długości 7'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyta73032 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Ne bedzie za szybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Będzie na pewno odpowiedni kiedy siądzie dobra ryba, mniemam że "około-wymiarki" Cię nie interesują.Inshory są bardziej spolegliwe niż zwykłe avidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyta73032 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 No tu kolega ma racje , jest rowniez ten krotszy 66mf co kolega o nim sadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Czy któryś z kolegów ma Legend Tournament Inshore w posiadaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 No tu kolega ma racje , jest rowniez ten krotszy 66mf co kolega o nim sadzi?Kolega ma racje AIS70MF będzie odpowiedni pod przynęty które zakładasz. Moge rownież polecić TBS70MHF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Czy któryś z kolegów ma Legend Tournament Inshore w posiadaniu??12,17 i 20 lb, Który Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 No tu kolega ma racje , jest rowniez ten krotszy 66mf co kolega o nim sadzi?Dłuższy moim zdaniem lepiej amortyzuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 12,17 i 20 lb, Który Cię interesuje?Patrzę nieśmiało na dwa LTIS76MF lub LTIS76MHF przeznaczenie jako uniwersał do łowienia z opadu Odra. Sandacz, Szczupak zdarza się przyłów w postaci suma. Lecz głownie sandacz główki 15-25g plus gumy 3”-5” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 LTIS76MHF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 LTIS76MHF Dokładnie.Mf poradzi bez problemu ale dochodzi nurt i pan sum jako przyłów dlatego lepiej MHF. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Dokładnie.Mf poradzi bez problemu ale dochodzi nurt i pan sum jako przyłów dlatego lepiej MHF.Mieliście koledzy te kije nad wodą?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Tylko widzisz ja w przeciwieństwie do Ciebie łowiłem na oba modele i nie opieram swojej wiedzy wyłącznie na informacjach z sieci. Twoje ostatnie zdanie jak i kolejne wpisy w tym wątku pozostawię bez komentarza. @elpoji - AVS70MLF i spolegliwy szczyt? OKWiem co piszę, ale żeby nie było niedomówień zapytalem o to bezpośrednio w StC. Oto odpowiedź:"Yes, those 2 rods are built on the 3S70MLF blank. Sincerely,Daniel LevraCustomer Service Guide715-762-3226 ex 1141-800-826-7042" Edytowane 17 Września 2018 przez elpojo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Wiem co piszę, ale żeby nie było niedomówień zapytalem o to bezpośrednio w StC. Oto odpowiedź:"Yes, those 2 rods are built on the 3S70MLF blank.Sincerely,Daniel LevraCustomer Service Guide715-762-3226 ex 1141-800-826-7042"Ja jak mówiłem kiedy kupowałem mlf od avida x widziałem również klasyka na półce różnica miedzy nimi była tylko w osprzęcie ... st croix nie robi specjalnych blanków dla avid x .Nawet cenowo nie ma dużej różnicy 30 zł chyba więcej avid x kosztuje Edytowane 17 Września 2018 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Mieliście koledzy te kije nad wodą??Łowie na nie cały czas, tylko moje są wszystkie w długości 7' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Czyli twoim zdaniem te nowe inschory 2018 MF wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Jak te Inschory pracują? Szukam coś pod szczupaka na średniej wielkości gumy ale żeby głębiej pracowało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Oglnie Inshore jest cieplejszy i głębiej sie gnie. Ma spolegliwa szczytówka i bardzo dużo mocy w dolniku. Taki ciepły mięsisty kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Czyli twoim zdaniem te nowe inschory 2018 MF wystarczy??Myślę, że jak siądzie kijanka ze 150 cm to ją trochę zamęczysz. Poza tym MLF i MF mają dość delikatny szczyt, coś jak XFAST, tyle że gną się do końca.Odra to rzeka, a rzeka to nurt. Ja bym wybrał MHF-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Myślę, że jak siądzie kijanka ze 150 cm to ją trochę zamęczysz. Poza tym MLF i MF mają dość delikatny szczyt, coś jak XFAST, tyle że gną się do końca.Odra to rzeka, a rzeka to nurt. Ja bym wybrał MHF-a.Moze inaczej zadam pytanie jak porównasz Tournament Inshore do Avidow Inshore? Pytam bo te znam Edytowane 17 Września 2018 przez Krismuaythai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Według mnie mają trochę bardzie sztywny dół i delikatniejszy szczyt.Porównuje do brązowych avidów o tej samej długości i mocy, tych nowych avid inshore nie znam za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Tournamenty są trochę szybsze od Avidów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geno04 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Witam, czy łowił ktoś tym kijem St.Croix eliteES71MHXF czy wart jest tej ceny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Witam, czy łowił ktoś tym kijem St.Croix eliteES71MHXF czy wart jest tej ceny???Ogólnie seria Elite warta jest swojej ceny przerabiałem osobiście Wild Rivery, Avidy Tournament Bassy i teraz mam Legend Elite. Łowie często i w rożnych warunkach osobiście uważam, że nie ma lepszego narzędzia do polowania na nasze ulubione gatunki. Jedna uwaga bo widzę, że wskazałeś wersje XF- to sa wędki bardzo bardzo szybkie dla porównania w Legend Elite Fast to jak w Tournament Bass XF. Dobrze musisz przemyśleć wybór pod kontem metody, przynęt, ryb jak i miejsc gdzie bedziesz łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geno04 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Myślę że pod sandała z łodzi będzie dobra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi