X.rut Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 I kołowrotek z bardzo dobrym nawojem. Długi kij się przydaje tam gdzie sięgamy gdzieś dalej ale do samej długości rzutu ma mniejsze znaczenie niż się wydaje.Mam Stellę 2500 FI z plecionką duel x-wire 0,8 PE nawiniętą 2 mm poniżej rantu szpuli. Zastanawiam się tylko o ile procentowo może wzrosnąć długość rzutu przy dłuższym wędzisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) W takim układzie faktycznie pozostają tylko długość wędki. Zawsze będzie dalej niż krótszy z tej samej serii i mocy Chociaż Duel Xwire jest twardawą plecionką co troszkę stawia oporu przy przelotkach przy wyrzucie. Edytowane 22 Września 2018 przez Marcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Jest jeszcze coś takiego jak akcja wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Z tego co mi przekazano model który zamawiałem LTIS76MF ma byc z ta dostawa czyli do końca miesiącaMam nadzieje że dostawa będzie ... Tak jak było to zaplanowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) Z tego co mi przekazano model który zamawiałem LTIS76MF ma byc z ta dostawa czyli do końca miesiącaKijek może być fajny jednak trudno dostępny ... tylko na zamówienie i to nieznanym terminem dostawy w POLSCE .Sam jestem w trakcie załatwiania nowego Legenda Turnament i się dowiedziałem że to jest loteria czy te kije przyjadą do polski ;pJak dostaniecie swoje LTIS'y, to proszę o wpisy z recenzją na temat kija. Ja mam na oku te o których napisałem ale zakup jeśli się zdecyduję, najprędzej przyszłą wiosną . Edytowane 22 Września 2018 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Jak dostaniecie swoje LTIS'y, to proszę o wpisy z recenzją na temat kija. Ja mam na oku te o których napisałem ale zakup jeśli się zdecyduję, najprędzej przyszłą wiosną .Ja nie kupuje LTIS tylko LWS ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Ogólnie myła mowa o LTIS wiec trochę zamieszałeś. Zadzwoń do CF moze maja LWS na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) Ogólnie myła mowa o LTIS wiec trochę zamieszałeś. Zadzwoń do CF moze maja LWS na miejscuByć może mają , ale ja załatwiam przez sklep który mam na miejscu i mam rabat w nim ;p Edytowane 22 Września 2018 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Rozmawiałem ze sklepem „Żbik” powiedzieli ze bedą na pewno 15 października, dzwoniłem do Corony Fishing LTIS mieli ma miejscu. Jednak ze względu ze sie wahałem i zdecydowałem po dwóch dniach kija którego chciałem nie było już, ma przyjść z ta dostawą.Bo ja go kupiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Bo ja go kupiłemOddawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 eraz mam Legend turnament basa i LTB Inshor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 eraz mam Legend turnament basa i LTB InshorJak masz to już coś możesz powiedzieć i skrobnąć na forum za pomocą klawiatury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) Mogę powiedzieć na szybko tylko tyle że są to dwa różne blanki choć parametry mają zbliżone to inschor może więcej szczyt jest gróbszy i w dolniku ma wiecej mocy. Edytowane 22 Września 2018 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Mam Stellę 2500 FI z plecionką duel x-wire 0,8 PE nawiniętą 2 mm poniżej rantu szpuli. Zastanawiam się tylko o ile procentowo może wzrosnąć długość rzutu przy dłuższym wędziskuGdybym dla siebie budował zestaw pod drop shot z takimi wytycznymi jak mówisz to byłoby to: TBS86MLXF, Daiwa Caldia A3000 oraz jakies dobra śliska plecionka 10lb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Mam pytanie do użytkowników StCroix Furia 2-15g, 2,75m, jeżeli tacy tutaj jeszcze są. Czy przelotki zastosowane w tym muchowym blanku zbrojonym na lekki spin przeżyją użytkowanie z plecionką? Próbowałem łowić z użyciem żyłki, ale niestety tylko do kleni na przynęty powierzchniowe jak dla mnie jest ok. Z woblerkami i innymi przynętami zdecydowanie wolę plecionkę. Teraz mam nawiniętą momoi 0.09mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Mam pytanie do użytkowników StCroix Furia 2-15g, 2,75m, jeżeli tacy tutaj jeszcze są. Czy przelotki zastosowane w tym muchowym blanku zbrojonym na lekki spin przeżyją użytkowanie z plecionką? Próbowałem łowić z użyciem żyłki, ale niestety tylko do kleni na przynęty powierzchniowe jak dla mnie jest ok. Z woblerkami i innymi przynętami zdecydowanie wolę plecionkę. Teraz mam nawiniętą momoi 0.09mm.Użytkowałem ten kij intensywnie rok nie zauważyłem „zużycia” przelotek poprzez użycie plecionki wtedy używałem zdaje sie Power Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 No to lipa kija na którego się czaiłem nie będzie w dostawie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Baitshop Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Koledzy trafił mi się okazjonalnie LXS610MXF, a mało tu o nim informacji. Jeśli ktoś był/bądź jest użytkownikiem, będę wdzięczny za każdą opinię. W jakim zakresie komfortowo go użytkujecie itd. Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Koledzy trafił mi się okazjonalnie LXS610MXF, a mało tu o nim informacji. Jeśli ktoś był/bądź jest użytkownikiem, będę wdzięczny za każdą opinię. W jakim zakresie komfortowo go użytkujecie itd. Pozdrawiam!Nie prościej, wyskoczyć z nim nad wodę i napisać coś od siebie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Baitshop Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Kolego pewnie że prościej i przyjemniej, teraz jednak nie dam rady i stąd ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Kolego pewnie że prościej i przyjemniej, teraz jednak nie dam rady i stąd ciekawość A tak okazjonalnie za ile kupiłeś rozumiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Baitshop Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 1200 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rgjazz Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Witam. W najbliższym czasie chcę kupić St Croix Avid X , ale mam dylemat czy wybrać wędzisko jedno częściowe nie rozkładane, czy standardowe dwu częściowe, jedni mówią że wędziska jednoczęściowe są bardziej czułe, ale słyszałem też głosy że przy dobrej jakości blankach nie ma różnicy, ale jeżeli jest różnica to czy jest bardzo odczuwalna? Chcę poznać zdanie ludzi co mają jakieś doświadczenie w używaniu jedno częściowych spinningów. Z góry dzięki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Szczerze, w czułości nie widzę różnicy albo jest nieistotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Witajcie! mam pytanie odnośnie gwarancji stCroix, a mianowcie dzisiaj połamałem niefortunie szczyt w elitce les68mxf,posiadam ją od 5 lat,kupiłem nową prywatnie,mam wszystkie kwity nie posiadam paragonu zakupu,prawdopodobnie nie rejestrowana,czy istnieje możliwość gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi