WojtekCIN Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Tak, ten blank (lub seryjny kij pod nazwą LXC70MHF lub LXC70MHF2 jeśli ktoś woli 2 części) to moim zdaniem coś czego Tobie trzeba, jeśli myślisz o jigu gramaturami podanymi wyżej w rzece. Sam mam i do takiego zastosowania jest super.Blank obsłuży już 8g+ 4" ES i kończy wysoko, te 35g+ 5" ES bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Chłopaki, a co sądzicie w sprawie Tournamenta Bass 68MXF vs. Walleye LWS68MXF? Oprócz dzielonej rękojeści (nowy wypust 2018) to jakie są różnice użytkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Ale gdzie ten blank teraz kupić 5C70MHF-B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Chłopaki, a co sądzicie w sprawie Tournamenta Bass 68MXF vs. Walleye LWS68MXF? Oprócz dzielonej rękojeści (nowy wypust 2018) to jakie są różnice użytkowe?https://fishing-test.pl/wdki/65-polecamy/791-wdka-sandaczowa-stcroix-ltbs68mxf-tws68mxf-2 Pod sandaczowego Jiga brałbym TBS/LBS-a Edytowane 15 Października 2018 przez cabage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 @pingvinas ,5C68MHF 20 lb to kapitalny kij do w/w przez Ciebie zastosowań. Przesiadłem się na niego z 4C68MHF i jestem bardzo zadowolony.SCIV sprawia wrażenie mocniejszego, jest bardziej "suchy". SCV lepiej się ugina, pracuje pod rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Mam do kupienia LXC68MHF za 1000 zł.Czy jest sens kupić go i przerobić rękojeść po sezonie bo teraz nikt mnie nie uzbroi na teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 A co nie pasuje Ci w seryjnej rękojeści xtremy?Tu jeszcze jest pytanie czy to stara wersja XC czy ta po 2013 czyli LXC z rękojeścią "xtreme skin". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Nie wiem może i przypasuje,mówię jak by co .To ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Bierz i się nie zastanawiaj w ogóle. Za tą kasę to jak za darmo. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Nu właśnie ustalam przywóź bo to z mojej ojczyzny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Jak by co ten multik tez jest do oddania za 140 euro. Shimano chronarch c14 151. 6.2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 @pingvinas ,5C68MHF 20 lb to kapitalny kij do w/w przez Ciebie zastosowań. Przesiadłem się na niego z 4C68MHF i jestem bardzo zadowolony.SCIV sprawia wrażenie mocniejszego, jest bardziej "suchy". SCV lepiej się ugina, pracuje pod rybą. Właśnie oto chodzi,nie chce kolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Elitka nie jest kołkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Elitka nie jest kołkiem.Kamil, ten blank nie jest z Extreme'ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Ja łowię 20lb castingowym blankiem Legend Elite 6'8". Jest to najfajniejszy blank z wszystkich krótkich 20-funtowek jakimi łowiłem bądź miałem ze stajni STC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Teraz to już zgłupiałem to mam kupić elitke czy extreme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Wydaje mi się że to te same blanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Pingvinas, z tego co pokazałeś będziesz w 100% zadowolony. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Mi tez się tak wydaje,bo na stronie art-rod ten blank jest w exstreme a w elite niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Pingvinas, z tego co pokazałeś będziesz w 100% zadowolony. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pingvinas, z tego co pokazałeś będziesz w 100% zadowolony. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkCały czas czekam na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Elite 20lb i Extreme 20 lb to nie są identyczne blanki na 10000%Elitka jest z nich wszystkich najmniej kołkowata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Mam xtreme 20 lb seryjną i ten kij ma idealne ugięcie, praktycznie pełna parabola. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Chłopaki, a co sądzicie w sprawie Tournamenta Bass 68MXF vs. Walleye LWS68MXF? Oprócz dzielonej rękojeści (nowy wypust 2018) to jakie są różnice użytkowe? Złóż kij na 4C68MXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Mam xtreme 20 lb seryjną i ten kij ma idealne ugięcie, praktycznie pełna parabola.Ja nie twierdzę, że nie, nie mówię też, że jest "bee". Po prostu nie jest to na pewno to samo co elitka, która mnie, z wszystkich uncjówek począwszy od avida przypasowała najbardziej. Prawdopodobnie dlatego, że zaczyna być przyjemna w użyciu od niższej gramatury niż pozostałe. Odnoszę wrażenie, że jest bardziej subtelna niż pozostałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 OK, jasne, zgadzam się, bo mam zarówno xtreme jak i ES Obydwa kije jak dla mnie są równie przyjemne.Mogę natomiast porównać wersję LXC70MHF2 (21g, 20 lb) do spinningowej LXS70MHF2 (21g, 14 lb). Wersja cast ma cieplejsze ugięcie oraz wyższą górę, natomiast dół mają taki sam. Nie oznacza to że wersja spinningowa jest bee, po prostu castingowy blank jest fajniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi