elpojo Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Ja nie twierdzę, że nie, nie mówię też, że jest "bee". Po prostu nie jest to na pewno to samo co elitka, która mnie, z wszystkich uncjówek począwszy od avida przypasowała najbardziej. Prawdopodobnie dlatego, że zaczyna być przyjemna w użyciu od niższej gramatury niż pozostałe. Odnoszę wrażenie, że jest bardziej subtelna niż pozostałe.Jeśli się nie mylę, w katalogu blanków StC 5C68MHF-G opisany był jako Bass/Pike podczas gdy 5C68MHF-B jako Bass/Walleye, na pewno różniły się też średnicą szczytu. Musi się to przełożyć na akcję kija.Edit: Znalazłem w katalogu z 2017 roku: Edytowane 16 Października 2018 przez elpojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 W Mudhole'u są oba:http://www.mudhole.com/St-Croix-SCV-Bass-Rod-Blank-5C68MHF-Ghttp://www.mudhole.com/St-Croix-5C68MHF-B-Bass-Walleye-Rod-Blank5C68MHF-B ma nieco delikatniejszy szczyt i 0,1oz. mniej waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoF Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Cześć, mam pytanie do użytkowników Mojo: Do ilu ogarną górą MJS71MHF2 / MJS68MXF2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Wedle opisów elitka wychodzi na mocniejszą ale w rzeczywistości tak nie jest, bynajmniej porównując te które są dostępne u Wojtka, a jestem dość często u niego.Wędkę składał mi Hubert, jego zapytajcie. Oboje stwierdziliśmy, że jest trochę delikatniejsza od pozostałych 20lb, taka jakby najmniej "przeszacowana". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Cześć, mam pytanie do użytkowników Mojo:Do ilu ogarną górą MJS71MHF2 / MJS68MXF2 ?mbs68mxf 20-22g + keitech 4" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 A ten mocniejszy MJS71MHF2 do 22 g ogarnie 30 g koguta.?...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) Fenwick Elite Tech Walleye Jigging 21cw czy.... Mojo Bass o tej samej gramaturze.........i podobnej długosci...jakaś...podpowiedz dla mało zorientowanego ...? Edytowane 17 Października 2018 przez delux64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Mojo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Mojo.A dlaczego Mojo? Jakieś uzasadnienie? Nie jestem czepialski, tylko z ciekawości pytam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Własnie....jakieś argumenty za....? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 A ten mocniejszy MJS71MHF2 do 22 g ogarnie 30 g koguta.?...... Łowiłem na MJS71MF kogutem 30g więc MHF nie powinien mieć problemu. Trzeba było rzucać z wyczuciem, podbijanie było komfortowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 To juź coś...dzięki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 A dlaczego Mojo? Jakieś uzasadnienie? Nie jestem czepialski, tylko z ciekawości pytam.Bo tak [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) WRESZCIE coś znalazłem o mojo https://pl-pl.facebook.com/CoronaFishing/videos/3-w%C4%99dki-stcroix-mojo-bass/1178406438877744/ Edytowane 18 Października 2018 przez delux64 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 LTIS76MF- na sandacza jaka jest wasza opinia na ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek95 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Panowie, a łowi ktoś mojo catem? Jakie macie o nim zdanie? Interesuje mnie ten 2,4 pod kołowrotek, a nie multik. Tylko, że cały czas rozmyślam i biorę pod uwagę inne tańsze wędki z takim przeznaczeniem. Np beastmastera 50-120g, albo madcata do 150g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 LTIS76MF- na sandacza jaka jest wasza opinia na ten temat??Kup w końcu jakąś wędkę bo Cię zima złapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Kup w końcu jakąś wędkę bo Cię zima złapie Czekam cały czas na tego LTIS bo zamówiłem mówili ze ma przyjść i nie przyszedł. Wącham sie czy nie zrezygnować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Skoro się wąchasz, to zrób co ci nos podpowiada 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) Skoro się wąchasz, to zrób co ci nos podpowiada Jeżeli zamówienie poszło przez Żbik i jest ono już w toku realizacji to zgodnie z regulaminem na który się zgodził mogą mu potrącić części pieniędzy za samo ściągniecie kija.Radzę poczekać dostawa niedługo nowych kijów z USA w tym miesiącu .Najlepszym rozwiązaniem będzie poczekać do zakończenia realizacji zamówienia i otrzymać kij , i jak nie przypasi to ma 14 dni na zwrot kija oczywiście nie używanego i mają nie być ściągnięte metki do sklepu wtedy odzyska wszystkie pieniądze . Edytowane 19 Października 2018 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Zamówione przez Corona Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) Zamówione przez Corona FishingOni też ze Żbika sprowadzają.Mają 90 dni na dostarczenie ci kija jak nie dostarczą w tym terminie dopiero najlepiej zażądać zwrot pieniędzy .Jak dokonałeś zakupu przez sklep internetowy to masz 14 dni na zwrot bez podawania przyczyny kija a oni muszą ci oddać pieniądze .Więc co stoi ci na przeszkodzie poczekać grzecznie i samemu ocenić czy ci przypasi ten kij . Edytowane 19 Października 2018 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Zamówione przez Corona Fishingczyli tych inshorów(LTIS) nie mają aktualnie na składzie, a oferta sklepowa jest czysto wirtualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 czyli tych inshorów(LTIS) nie mają aktualnie na składzie, a oferta sklepowa jest czysto wirtualna?No niestety tak to wygląda ładne zdjęcia publikowane , ale towaru na stanie brak i trzeba czekać do 90 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Nikt nie ma na stanie w kraju całego katalogu... ani nawet połowy. Pytanie czy informuje o tym, czy nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi