Skocz do zawartości

Wędki St. Croix

Yunker

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie twierdzę, że nie, nie mówię też, że jest "bee". 

Po prostu nie jest to na pewno to samo co elitka, która mnie, z wszystkich uncjówek począwszy od avida przypasowała najbardziej. 

Prawdopodobnie dlatego, że zaczyna być przyjemna w użyciu od niższej gramatury niż pozostałe. Odnoszę wrażenie, że jest bardziej subtelna niż pozostałe.

Jeśli się nie mylę, w katalogu blanków StC 5C68MHF-G opisany był jako Bass/Pike podczas gdy 5C68MHF-B jako Bass/Walleye, na pewno różniły się też średnicą szczytu. Musi się to przełożyć na akcję kija.

Edit: Znalazłem w katalogu z 2017 roku:

post-46713-0-35743700-1539680697_thumb.jpg

Edytowane przez elpojo

Wedle opisów elitka wychodzi na mocniejszą ale w rzeczywistości tak nie jest, bynajmniej porównując te które są dostępne u Wojtka, a jestem dość często u niego.

Wędkę składał mi Hubert, jego zapytajcie. Oboje stwierdziliśmy, że jest trochę delikatniejsza od pozostałych 20lb, taka jakby najmniej "przeszacowana".

• Like 1

Skoro się wąchasz, to zrób co ci nos podpowiada :)

Jeżeli zamówienie poszło przez Żbik i jest ono już w toku realizacji to zgodnie z regulaminem na który się zgodził mogą mu potrącić części pieniędzy za samo ściągniecie kija.

Radzę poczekać dostawa niedługo nowych kijów z USA w tym miesiącu .

Najlepszym rozwiązaniem będzie poczekać do zakończenia realizacji zamówienia i otrzymać kij , i jak nie przypasi to ma 14 dni na zwrot kija oczywiście nie używanego i mają nie być ściągnięte metki do sklepu wtedy odzyska wszystkie pieniądze .

Edytowane przez Derrek

Zamówione przez Corona Fishing

Oni też  ze Żbika sprowadzają.

Mają 90 dni na dostarczenie ci kija jak nie dostarczą w tym terminie dopiero najlepiej zażądać zwrot pieniędzy .

Jak dokonałeś zakupu przez sklep internetowy to masz 14 dni na zwrot bez podawania przyczyny kija a oni muszą ci oddać pieniądze .

Więc co stoi ci na przeszkodzie poczekać grzecznie i samemu ocenić czy ci przypasi ten kij .

Edytowane przez Derrek