miramar69 Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) ... to niech nie wystawia w swojej ofercie !!! , a jak już , to niech pojawi się informacja obok , że jest to towar w opcji do ściągnięcia na zamówienie w określonym terminie.Inaczej , to dla mnie "trochę oszustwo"... . Edytowane 19 Października 2018 przez miramar69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) ... to niech nie wystawia w swojej ofercie !!! , a jak już , to niech pojawi się informacja obok , że jest to towar w opcji do ściągnięcia na zamówienie w określonym terminie.Inaczej , to dla mnie "trochę oszustwo"... .Jest to nie miłe kiedy kupujesz rzecz i dowiadujesz się że nie ma go na stanie .Jednak zgodnie z tym co pisze na regulaminie otrzymasz 2 maile 1 to potwierdzenie przyjęcia zamówienia .2 to czy wędka jest dostępna na magazynie . Ciekawe czy na etapie 2 jak wyjdzie że nie ma czy mam możliwość zrezygnowania z umowy . Edytowane 19 Października 2018 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) Ja chciałbym , to wiedzieć zanim przeleje kasę , a nie bujać się ileś tam dni czekając na zwrot .... .... nie "piję" do nikogo konkretnego , tylko piszę ogólnie - ŻEBY NIE BYŁO !!!!! Edytowane 19 Października 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 W Coronie zamówiłem ES76MF2 ,czekałem miesiąc i sam musiałem dzwonić kiedy będzie bo nie dostałem na stronie żadnego maila , dopiero 3 dni przed otrzymaniem przesyłki pojawiła sie notka, ze kij został wysłany . Podobnie przy zamówieniu AVS80MLM2 , musiałem dzwonić i sie dowiadywać ,bo nie otrzymałem żadnej informacji , a czekałem przeszło 2 miesiące bo pierwsza partia sie rozeszła, a drugą przytrzymali na cle i niby stąd opóźnienia . Panowie z Corony nie znają tez swojego regulaminu , bo gdy zamawiałem drugiego kija i wspomniałem o rabacie vip 7% na następnego kija to mi powiedzieli ,ze dotyczy to przynęt, co nie jest prawda i zacytowałem im ich własny regulamin . Nie mniej jestem zadowolony i z rabatów, jak i z przesyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 7% rabatu to dostałem w CF na dzień dobry przy kupnie pierwszego stcroixa. Jak kupowałem kolejnego to "ugadałem" chyba z 10 a myślę, że to nie jest jakiś rekord. Nie trzeba się uczyć na pamięć regulaminu, tylko trzeba rozmawiać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Tez "ugadałem" więcej , ale chodzi o to, że tworzą jakiś regulamin i nawet go nie znają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Tak sobie myślę Czy jeżeli każdy z kupujących Croixa "się ugada", to wciąż jest to upust? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Upust, to jest właśnie ta różnica miedzy ich regulaminowym upustem, a tym na ile sie ugadasz Bo te kilka % regulaminowego upustu, to chyba tylko na zachętę i wliczone w koszta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Upust, to jest właśnie ta różnica miedzy ich regulaminowym upustem, a tym na ile sie ugadasz Bo te kilka % regulaminowego upustu, to chyba tylko na zachętę i wliczone w koszta . Czyżbyś uważał, że te "ugadane", to strata Sprzedającego? Uffff. Wiara w człowieka jest potężna. Wyprzęgam z tematu.Powodzenia przy kolejnych targach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Siedze w handlu juz 20 lat, wiec doskonale zdaje sobie sprawę co to rabat , upust itd . Jeśli sprzedają ze swoim rabatem 7%, plus co urwiesz ponad to to, chyba im sie opłaca . Strata nie istnieje , mniejszy zarobek tak . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 7% rabatu to dostałem w CF na dzień dobry przy kupnie pierwszego stcroixa. Jak kupowałem kolejnego to "ugadałem" chyba z 10 a myślę, że to nie jest jakiś rekord. Nie trzeba się uczyć na pamięć regulaminu, tylko trzeba rozmawiać...Dobrze wiedzieć............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 delux64 No wiesz... Nie każdy zna słowa kluczowe więc nie napalaj się zbytnio...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Na StC nie zarabia się cholera wie ile w stosunku do ceny półkowej. Te 10% to od oficjalnego cennika to sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Dla mnie jest dziwne jeśli dzwonię i dostaje informacje, że moje zamowienie nie przyszło,a pare dni pózniej osoby prowadzące sklep nagrywają film, w którym pokazują „nowy ich zakup LTIS76MF”... Poważnie sie zaczynam zastanawiać czy nie odmówić zamówienia i nie zamówić u żbika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Wal do Marcysia super sprzedawca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Wal do Marcysia super sprzedawca.Nie kojarzę kto to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) Dla mnie jest dziwne jeśli dzwonię i dostaje informacje, że moje zamowienie nie przyszło,a pare dni pózniej osoby prowadzące sklep nagrywają film, w którym pokazują „nowy ich zakup LTIS76MF”... Poważnie sie zaczynam zastanawiać czy nie odmówić zamówienia i nie zamówić u żbikaWszystko sprawdza się do tego czy zapłaciłeś za towar czy nie .Jeżeli nie to nie wiem czy mogą oni wyciągnąć konsekwencje na drodze prawnej wobec ciebie jeżeli wypełnią umowę , a ty nie .A jeżeli tak to możesz liczyć że cie pociągną o co najmniej koszta sprowadzenia tej wędki do polski ;pTak czy siak zamawiając u żbika możesz jedynie przedłużyć czas oczekiwania o kolejne 3 miesiące .Bo corana przejmie ten kij tak czy siak jeżeli przyjedzie ze stanów ;p Ile już czekasz na ten kij 2 miesiące ?? czyli jakieś 60 dni , więc chyba nie stoi ci nic na przeszkodzie odczekać regulaminowo jeszcze te 30 dni do 90 ... i wtedy na legalu zgodnie z ich regulaminem zażądać zwrotu pieniędzy ;p Edytowane 20 Października 2018 przez Derrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Avid Inshore VIS76MLF Widział ktoś ? https://youtu.be/_PNSsKsS0PQ?t=715 taki trochę bardziej <kwadratowy> Tournament jeśli chodzi o ugięcie... Ciekawie wygląda - muszę przyznać. Tylko to ugięcie jakieś takie dla mnie dziwne,chyba że to przez gięcie na sucho... Chętnie zestawiłbym go z takim np TBS610MLXF . Jakie wyjdą różnice : głębokość ugięcia, czułość, praca pod rybą itp... Na szybko wygląda jak by Avid głębiej pracował. Mamy tu jakiś posiadaczy nowego Avida Inshore ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Wszystko sprawdza się do tego czy zapłaciłeś za towar czy nie .Jeżeli nie to nie wiem czy mogą oni wyciągnąć konsekwencje na drodze prawnej wobec ciebie jeżeli wypełnią umowę , a ty nie .A jeżeli tak to możesz liczyć że cie pociągną o co najmniej koszta sprowadzenia tej wędki do polski ;pTak czy siak zamawiając u żbika możesz jedynie przedłużyć czas oczekiwania o kolejne 3 miesiące .Bo corana przejmie ten kij tak czy siak jeżeli przyjedzie ze stanów ;p Ile już czekasz na ten kij 2 miesiące ?? czyli jakieś 60 dni , więc chyba nie stoi ci nic na przeszkodzie odczekać regulaminowo jeszcze te 30 dni do 90 ... i wtedy na legalu zgodnie z ich regulaminem zażądać zwrotu pieniędzy ;pWedług informacji z CF 6 tygodni maja na realizacje zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Według informacji z CF 6 tygodni maja na realizacje zamówieniaCzytałeś ten regulamin ??Bo jest napisane że czas oczekiwania może się wydłużyć do 90 dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Pisemnie mi to potwierdzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Pisemnie mi to potwierdziliW wyjątkowych przypadkach jednak termin realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu. Dotyczy to w szczególności wędek amerykańskich, których czas dostawy może w wyjątkowych sytuacjach wynieść nawet 90 dni. Zdecydowana większość zamówień realizowana jest jednak w ciągu 24 h od wpłynięcia zamówienia. O wszelkich zmianach w terminie realizacji zamówień Klienci informowani są drogą e-mailową lub telefonicznie. Wszelkie pytania i wątpliwości dotyczące zamówień prosimy kierować na adres d.dlutek@corona-fishing.pl lub kontaktować się telefonicznie z numerem 663 388 109. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 W umowie jest 6 tyg taka informacje dotrzymałem od CF wiec regulaminem sie nie sugeruje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) W umowie jest 6 tyg taka informacje dotrzymałem od CF wiec regulaminem sie nie sugerujeJak ty umowę podpisywałeś ??Masz jej kopie czy oni ci tak powiedzieli ??Jak kupujesz przez ich stronę zatwierdzasz cały czas regulamin który widnieje na ich stronie .No chyba że osobiście zamawiałeś u nich siedzibie . Edytowane 20 Października 2018 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Podpisuje warunki w umówie nie regulaminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi