Skocz do zawartości

Wędki St. Croix

Yunker

Rekomendowane odpowiedzi

A ja nie rozumiem jednej rzeczy. Po to są jakieś fora internetowe, żeby użytkownicy sobie rozmawiali na interesujące ich tematy; w tym wypadku sprzedaż st.croix w jakimś tam sklepie i to chyba normalne, że mogą pojawiać się różne opinie na temat np. obsługi w sklepie, szczególnie jeżeli osoby prowadzące swój interes są bardzo aktywni medialnie. Oczywiście pozytywnych, jak i negatywnych. Ale jak czytam niektóre komentarze, to jak ktoś nie klaszcze i nie pieje z zachwytu, nad usługą za którą zapłacił to jego zachowanie można nazwać karygodnym. To co, jak oceniam pobyt w hotelu na bookingu albo chirurga na znany lekarz.pl, przyznając gwiazdki do których przyznania sam portal mnie zachęca, to obrabiam komuś dupę? Dupę można obrabiać koledze albo dziewczynie do dyskotece, a nie komuś z kim łączy mnie relacja klient-sprzedawca. Oczywiście, żeby nie było do CF nic nie mam, sam tam kupowałem i jestem raczej zadowolony. Natknęła mnie taka rozkmina, bo ostatnio zauważyłem taki trend, że osoby pokazujące się w internecie, są oburzone jeżeli serio wszyscy im nie klaszczą. A taka prawda, że każdy ma prawo do różnych opinii i tyle.

Cały ten polski wedkarski jutub, to dla mnie jedno wielkie, wzajemne mycie rąk i wchodzenie w zadek. Każda, nawet kulturalna i merytoryczna krytyka,to oskarżenia o hejt. A najbardziej krzyczą inni "tworcy". Taka wzajemna adoracja... Sorry za offa
  • Like 1

W St.Croix nie mają tak zaawansowanych blanków na takich modułach ...

rozumiem że to sarkazm ;p

80mln ton a firma co im dostarcza to japońska firma krzak toray zajmująca się wytwarzaniem też protez dla inwalidów  .

Seria elite jest prasowana pod 69mln tony prasą a pomimo tego sam blank jest wyceniony na 900-1000 zł zależność długość ;p

Edytowane przez Derrek

Ja tam tylko się śmieję ...Triumpha bym nie zamienił na żadnego trylion modułowego Dragona .

No nie wiem jak ktoś ci oferuje kij który jest wyceniony na 1450 za kij który jest wart 500 zł .

Kalkulacja jest prosta że jest lepiej wymienić potem sprzedać za 900-1000 zł i kupić 2 triumpy jak tak bardzo lubisz akurat tą wędkę ;p

Wiesz, okoniówka za 2k(oby starczyło), to gruba sprawa....

Jest sporo osób, które kupują okoniówki Made in Japan czy St Croix Legend Elite lub Extreme o mocy light za ~2000 zł. A szczupakówka za 2000 zł to nie jest gruba sprawa? Wędka kleniowa? Wędka do łowienia z opadu za 2000 zł? A Stella do kręcenia w fotelu za 2500 zł? ;)

Każdy niech sobie kupuje co tam uważa, ja bardzo chętnie wypróbuję nową serię Panfish jak już wejdzie do dystrybucji.

• Like 3

Akurat okoniowe tematy to nie jest mocna strona StC, stąd moje obiekcje- Japońskie kije mogą być tutaj wyznacznikiem standardów, podobnie jak croixy w materii bassowych kijów.

Dotychczasowe panfishy to scII było, na olx leżą dość często.

Żeby nie było- poza premierami łowiłem i miałem przedstawicieli  serii słodkowodnych spin/ cast z Park Falls - sprawdzone sandaczowe kije i za takowe można ewentualnie położyć dużo pln-ów.

Masz rację, niech każdy kupuje co mu pasi. W razie co giełda jest dla ludzi.

Edytowane przez Maciej_K
  • Like 3