szczupły Krzysiek Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 A ja nie rozumiem jednej rzeczy. Po to są jakieś fora internetowe, żeby użytkownicy sobie rozmawiali na interesujące ich tematy; w tym wypadku sprzedaż st.croix w jakimś tam sklepie i to chyba normalne, że mogą pojawiać się różne opinie na temat np. obsługi w sklepie, szczególnie jeżeli osoby prowadzące swój interes są bardzo aktywni medialnie. Oczywiście pozytywnych, jak i negatywnych. Ale jak czytam niektóre komentarze, to jak ktoś nie klaszcze i nie pieje z zachwytu, nad usługą za którą zapłacił to jego zachowanie można nazwać karygodnym. To co, jak oceniam pobyt w hotelu na bookingu albo chirurga na znany lekarz.pl, przyznając gwiazdki do których przyznania sam portal mnie zachęca, to obrabiam komuś dupę? Dupę można obrabiać koledze albo dziewczynie do dyskotece, a nie komuś z kim łączy mnie relacja klient-sprzedawca. Oczywiście, żeby nie było do CF nic nie mam, sam tam kupowałem i jestem raczej zadowolony. Natknęła mnie taka rozkmina, bo ostatnio zauważyłem taki trend, że osoby pokazujące się w internecie, są oburzone jeżeli serio wszyscy im nie klaszczą. A taka prawda, że każdy ma prawo do różnych opinii i tyle. Cały ten polski wedkarski jutub, to dla mnie jedno wielkie, wzajemne mycie rąk i wchodzenie w zadek. Każda, nawet kulturalna i merytoryczna krytyka,to oskarżenia o hejt. A najbardziej krzyczą inni "tworcy". Taka wzajemna adoracja... Sorry za offa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Zdaje się że jesteśmy w dziale Spinning gdzie raczej powinno się dyskutować na temat sprzętu a nie jego dystrybutorów czy też sprzedawców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) Ktoś łowił tym modelem musky legend tournament bądź podobnym mowa o LMC79HMF, LTMU79HMF do 168gr i 80lb? Edytowane 22 Października 2018 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Koledzy jak któryś by chciał zamienić Swoje St,Croix na Dragony lub Jaxony to jestem chętny Seria HM-X do najtańszych nie należy więc jakiś chętny by się znalazł to by wymienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 A co można powiedzieć o tym modelu XLC70MHF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Seria HM-X do najtańszych nie należy więc jakiś chętny by się znalazł to by wymieniłŻebyś się nie zdziwił jak chętnych na hmg czy aetosa nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Ktoś miał odczynienia z STC 71MHXF?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Ja mam na blanku 5C71MHXF-B . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Żebyś się nie zdziwił jak chętnych na hmg czy aetosa nie będzie Pisał o Dragonie a nie Fenwicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Seria HM-X do najtańszych nie należy więc jakiś chętny by się znalazł to by wymieniłW St.Croix nie mają tak zaawansowanych blanków na takich modułach ... ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) W St.Croix nie mają tak zaawansowanych blanków na takich modułach ...rozumiem że to sarkazm ;p80mln ton a firma co im dostarcza to japońska firma krzak toray zajmująca się wytwarzaniem też protez dla inwalidów .Seria elite jest prasowana pod 69mln tony prasą a pomimo tego sam blank jest wyceniony na 900-1000 zł zależność długość ;p Edytowane 23 Października 2018 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Nie podniecałbym się tymi milionami???? Edytowane 23 Października 2018 przez Tom Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Czy aby na pewno każdy wypowiadający się o St. Croix używał tych wędek do łowienia ryb? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Ja tam tylko się śmieję ...Triumpha bym nie zamienił na żadnego trylion modułowego Dragona . Edytowane 23 Października 2018 przez Szymon82 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Ja tam tylko się śmieję ...Triumpha bym nie zamienił na żadnego trylion modułowego Dragona .No nie wiem jak ktoś ci oferuje kij który jest wyceniony na 1450 za kij który jest wart 500 zł .Kalkulacja jest prosta że jest lepiej wymienić potem sprzedać za 900-1000 zł i kupić 2 triumpy jak tak bardzo lubisz akurat tą wędkę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X.rut Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Szykuje się nowy hit - St Croix Legend Elite Panfishhttps://tinyurl.com/yc242yw6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Wiesz, okoniówka za 2k(oby starczyło), to gruba sprawa.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Panowie czy ktoś łowił lub używa MJS68MXF? Łowiłem AXS66MF, są wykonane z tego samego grafitu i podobno są o identycznej charakterystyce, różnica w cenie 300 pln. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Ja bym został przy AXS, choć "podobno" nowe mjs bardzo chwalą. Miałem nowego AXSa i sprzedałem go, do dziś żałuję . Świetne kije, te 300 zł taniej za MJS z nieba się nie bierze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X.rut Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Wiesz, okoniówka za 2k(oby starczyło), to gruba sprawa.... Jest sporo osób, które kupują okoniówki Made in Japan czy St Croix Legend Elite lub Extreme o mocy light za ~2000 zł. A szczupakówka za 2000 zł to nie jest gruba sprawa? Wędka kleniowa? Wędka do łowienia z opadu za 2000 zł? A Stella do kręcenia w fotelu za 2500 zł? Każdy niech sobie kupuje co tam uważa, ja bardzo chętnie wypróbuję nową serię Panfish jak już wejdzie do dystrybucji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Akurat okoniowe tematy to nie jest mocna strona StC, stąd moje obiekcje- Japońskie kije mogą być tutaj wyznacznikiem standardów, podobnie jak croixy w materii bassowych kijów.Dotychczasowe panfishy to scII było, na olx leżą dość często.Żeby nie było- poza premierami łowiłem i miałem przedstawicieli serii słodkowodnych spin/ cast z Park Falls - sprawdzone sandaczowe kije i za takowe można ewentualnie położyć dużo pln-ów.Masz rację, niech każdy kupuje co mu pasi. W razie co giełda jest dla ludzi. Edytowane 26 Października 2018 przez Maciej_K 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Krótkie pytanie,rejestrować wędkę czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 nie spiesz się z tym .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Kupilem od kogoś kto kupił rok temu i nie jest zarejestrowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 ... połów kilka razy, jak się spodoba, to wtedy zarejestruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi