Skocz do zawartości

Wędki St. Croix

Yunker

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie! wiedziałem że miałem się odnieść do tych wędek :)

LEP69LF szybszy i trochę bardziej szczytowy ale podobnej "mocy" co 3d66LF, trochę wolniejszy i bardziej środkowy ale przede wszystkim wydaje się oczko delikatniejszy od 4s70LF.

Te Elite Panfish to nowe inne kije. Zawsze czymś się różnią od porównywanych tutaj... 

...opis i zdjęcia, świetna robota! :wub:  B)

Gdzie w naszym kraju można obejrzeć całą ofertę st. Croix. Tak bez pisania domysłów ryzykownego zamawiania i myślenia co tak naprawdę mówi opis fabryczny kija?

Po co cała? Na SC II nie zwrócisz uwagi, a po machaniu 5-tym kijem zgłupiejesz i nie będziesz pamiętał poprzednich.

• Like 3

To odnośnie mojej osoby się pomyliłeś bo nie byłem tym klientem a kijkami st croix łowię 10 lat i sobie cenię także ......widocznie nie tylko Ty posiadasz zdolność nie wariowania w towarzystwie dużej ilości dobrego sprzętu

Edytowane przez bassy

To po co piszesz że zwariowałbym. Nie lubię takiego bezpodstawnego gadania. Zamiast klepania 1000 postów fajnie byłoby do sklepu podskoczyć i tyle. Swoją drogą fajne podejście do ewentualnego klienta. Od razu wariat. Wyluzuj się. Jak Ty nie zwariowałeś i klienci w USA ....

To po co piszesz że zwariowałbym. Nie lubię takiego bezpodstawnego gadania. Zamiast klepania 1000 postów fajnie byłoby do sklepu podskoczyć i tyle. Swoją drogą fajne podejście do ewentualnego klienta. Od razu wariat. Wyluzuj się. Jak Ty nie zwariowałeś i klienci w USA ....

Fajnie by było ale weź pod uwagę że niektóre kije nie znajdą zastosowania lub nabywcy na naszych wodach więc dlatego selektywnie Dystrybutor sprowadza wędki bo musi najpierw zapłacić za każdą partie wędek które są dostarczane do Polski i liczyć na to że sprzeda je w jak najkrótszym czasie.

Więc jeżeli dystrybutor miałby zamówić wędkę która nie sprzedałby w dużej ilość to by stracił pieniądze , dlatego nie znajdziesz w sklepie pełną kolekcje wędek tej firmy .

Można jak któraś pracowania oferuje takowy na sprzedaż , ale są  blanki inshore dostępne w sprzedaży

Od Tournamenta Inshore na 2018 nie kupimy blanku . Od siebie dodam tylko , że seryjny to już zupełnie inny St.Croix . Super wyważony , fajny korek , dobra długość uchwytu ... trzeba być na serio wybrednym aby zbroić taki blank pod siebie.

Edytowane przez Szymon82

Zapytam bardziej doświadczonych

Który pastyk ze stajni STC ogarnie Od kleniowych smużaków i wobków 1,5cm do boleniówek 7-8cm około 10-12g

Ja, na podobne pytanie dostałem dziś odpowiedź: mojo bass MJS96MLM2. Dziś zakupiłem (mój pierwszy st. Croix) i mam nadzieję możliwie jak najszybszej nim powędkować :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Miał już ktoś do pomacania nowa seria legend x? Jak wypada na tle extreme i elitki *tj. czy nie rózni sie tylko kolorem blanku* ;)  

Ja mam ES70MF, łapałem na XLS70MF i to długo łapałem i jak mam być szczery to nie widzę różnicy w czułości blanku, zacięciu czy holu ryby. Oczywiście kij trochę inaczej wykonany