Skocz do zawartości

Wędki St. Croix

Yunker

Rekomendowane odpowiedzi

Życzę powodzenia klejąc przelotke szczytową kropelką.

Jeszcze nie słyszałem żeby Rodbuilder kleił na kropelke.

Nie mój był problem i pomysł ... , ale co ty masz do kropelki , nie jeden tak zrobił i nie narzekali ;p

Slogan reklamowy mówi "Co kropelka sklei sklei żadna siła nie rozklei ".

Edytowane przez Derrek

Kleje typu "kropelka" też puszczają po podgrzaniu. Zawsze wklejam przelotki takim klejem i moi klienci również, a przewinęło się ich mnóstwo. Nie spotkałem się nigdy z negatywną opinią takiego sposobu, ani też sam się nie zawiodłem więc po co przekombinowywać na siłę. Ważne jest tylko aby stary klej usunąć ze szczytówki i odtłuścić. Tyle w temacie. Lepsze jest zawsze wrogiem dobrego.

Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka

• Like 3

Kleje typu "kropelka" też puszczają po podgrzaniu. Zawsze wklejam przelotki takim klejem i moi klienci również, a przewinęło się ich mnóstwo. Nie spotkałem się nigdy z negatywną opinią takiego sposobu, ani też sam się nie zawiodłem więc po co przekombinowywać na siłę. Ważne jest tylko aby stary klej usunąć ze szczytówki i odtłuścić. Tyle w temacie. Lepsze jest zawsze wrogiem dobrego.

Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka

Tu ma kolega dużo racji.

Mam pytanie odnośnie blanków Legend Xtreme -Legend Elite 5s76 mlxf2 czy tylko różnią się kolorem czy akcja jest ta sama czyli exfast ?.Blanki obecne czyli po 2015r bo poczytałem że wcześniejsze była duża różnica.

Edytowane przez woblerek48

Mam pytanie odnośnie blanków Legend Xtreme -Legend Elite 5s76 mlxf2 czy tylko różnią się kolorem czy akcja jest ta sama czyli exfast ?.Blanki obecne czyli po 2015r bo poczytałem że wcześniejsze była duża różnica.

Ja mam Es kolega lxs ale fabryczne. Nie jestem w stanie rozgryźć czy to ten sam blank. Mam wrazenie, ze es ma troche mniej „czegos” (zywicy?) i jest nieco cieplejsza - choc i tak strasznie szybka. Moze to uzbrojenie ?

Podobnie jest z es70mf kontra lxs70mf oraz w mhf-ach. Slychac gdzies czasami glosy, ze to te same blanki ale mam wrazenie, ze cos tam w nich jest jednak innego

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dorsze z małej jednostki na płytko. Jaki kij Polecacie? Łowiska do 25m max

Mojo JIg (MJJS66MMF) 6'6'' 60-100g?Miałem w ręce tego do 200g i sprawiał wrażenie kija od szczoty   czy Mojo Inshore(MIS70MHF)  7' do 35g? Pilker 60g nie robi na nim wrażenia.

• 2 tygodnie później...