kamilio Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Niestety prawda.Obecnie realizowane są tylko zaległe zamówienia na te blanki .... i THE END .Kolega zapytał o wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Kolega zapytał o wędki.https://stcroixrods.com/collections/freshwater-legend Blanki i wędki z serii ELITE S&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Niestety prawda.Obecnie realizowane są tylko zaległe zamówienia na te blanki .... i THE END .no to wery bed njus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Podpowie ktoś czy kij Legend Inshore nada się pod sandacze chodzi mi o kij do 21g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 wersje inshore są bardziej sztywne więc pod Sandacza jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrowana Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 wersje inshore są bardziej sztywne więc pod Sandacza jak najbardziejGłupoty piszesz, mam ltis76mlf i lws68mxf i ten drugi jest zdecydowanie sztywniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Po pierwsze krótszy, po drugie medium a nie medium-lite, po trzecie xf a nie f dlatego sztywniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Głupoty piszesz, mam ltis76mlf i lws68mxf i ten drugi jest zdecydowanie sztywniejszy. chyba kolega hvast87 nie mógł tego lepiej ująć,więc kto tu głupoty pisze???zastanów się zanim coś wypocisz bo rzygać się chce od takich ,,znafcuf''weź kij o tych samych parametrach i porównaj Edytowane 25 Marca 2019 przez TomaszKKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrowana Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 chyba kolega hvast87 nie mógł tego lepiej ująć,więc kto tu głupoty pisze???zastanów się zanim coś wypocisz bo rzygać się chce od takich ,,znafcuf''weź kij o tych samych parametrach i porównajCo nie zmienia faktu, że wersje SW są bardziej miękkie na szczycie "ZNAFCO" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Podpowie ktoś czy kij Legend Inshore nada się pod sandacze chodzi mi o kij do 21gNada sie,ale bedzie duzo inaczej pracowal niz wersja slodkowodna.Jest bardziej miesisty,latwiej wchodzi w ugiecie,ale moc jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Głupoty piszesz, mam ltis76mlf i lws68mxf i ten drugi jest zdecydowanie sztywniejszy.No to zrobiłeś zajebiste "porównanie" ... Dwa zupełnie inne kije, o innej mocy, innej długości, innych ciężarach wyrzutowych...... I jeszcze piszesz, że ktoś głupoty pisze.Brawo Ty ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrowana Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) No to zrobiłeś zajebiste "porównanie" ... Dwa zupełnie inne kije, o innej mocy, innej długości, innych ciężarach wyrzutowych...... I jeszcze piszesz, że ktoś głupoty pisze.Brawo Ty ...Głupoty napisał że inshore są sztywniejsze. Edytowane 25 Marca 2019 przez arrowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 sam głupoty piszesz,większosc stosuje tą wersje pod Sandacza ale nie będziemy wchodzić w polemikę bo ty zapewne używasz jej na okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Kurczę , na Croixach znam się słabo . Miałem jednego , łowiłem dwoma , ale co się namacałem modeli wszelakich na Targach chociażby to moje . I absolutnym faktem jest, że porównując konstrukcje słodkowodne Elitek i Extremek z Inshor'ami ( tymi białymi znaczy ) , w tych samych długościach i kategoriach wagowych wyrzutu , to Inshor'y właśnie gięły się chętniej i głębiej , mając charakterystykę pracy zdecydowanie bardziej przyjazną od wersji podstawowych . Gdyby nie kolor i balans tych wędek , byłyby nieomal idealne . Moc , ciętość , szybkość i zarazem spolegliwość pod narastającym oporem nie wymagająca krokodyla do uruchomienia dolnika . Choć jest to moja absolutnie subiektywna opinia jakby co i znajdą się pewnie w tej dyskusji głosy użytkowników , uspokajające nieco temperaturę wypowiedzi dotychczasowych . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 A ja miałem niegdyś Inshore, model Avid AIS 70MLF.Absolutnie zgadzam się z tym, co napisał Bartek. Blanki zupełnie inne niż "słodkowodne". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Wczoraj miałem okazję łowić na Panfisha 69ULF i bardzo mi przypadł do gustu, jednak przy wietrze który wiał wczoraj ok 13m/s latał on jak szalony ( szczytówka). Czy miał ktoś wersję 64 w ręku i mógł by się wypowiedzieć? Jest ciut sztywniejszy od dłuższej wersji ? Opisany 2g wyżej i nieco mniejszy więc mam nadzieje że będzie ciut szybszy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Ja posiadam ten kijek o który pytasz ,ale nie zawiele nim łowilem w zeszłym roku miałem nadzieje tez ze będzie trochę sztywniejszy(szybszy). Używałem go z fluocarbonem ,w tym roku zmieniłem na plecionkę zobaczymy co będzie się działo. W każdym bądź razie nie zrozum mnie zle ,kijek jest super ,zobaczymy jak będzie współpracował z plecionka w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Wczoraj miałem okazję łowić na Panfisha 69ULF i bardzo mi przypadł do gustu, jednak przy wietrze który wiał wczoraj ok 13m/s latał on jak szalony ( szczytówka). Czy miał ktoś wersję 64 w ręku i mógł by się wypowiedzieć? Jest ciut sztywniejszy od dłuższej wersji ? Opisany 2g wyżej i nieco mniejszy więc mam nadzieje że będzie ciut szybszy?Ciut szybszy... niewiele ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 I ja się zastanawiam nad Panfishem 64lxf tylko nigdzie nie ma informacji o nim, filmików, zdjęć itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) 69' idealnie się spisywał pod okonkami 28cm tylko łowiłem na wietrze przedwczoraj ok 13m/s i mnie zaniepokoiło to że szczytówka tańczyła... Na dniach pójdę pomacać 64'. Jeśli chodzi o czułość i "przenoszenie " tego co dzieje się z przynętą wypada lepiej od elitki do 7g , robiłem testy Edytowane 28 Marca 2019 przez lyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juhasek Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Witam. Niedawno zakupiłem sobie St croix avid AVS96MLF2 z myślą o kleniach i ewentualnie boleniach. Kijek kupiłem w Żbiku osobiście ponieważ chciałem go obejrzeć na żywo i potrzymać w ręce przed zakupem. I tu pojawia się problem... Niestety dopiero po przyjeździe do domu zauważyłem że w pierwszej sekcji, tej z rękojeścią obie przelotki są wyraźnie krzywo wklejone, tzn nie leżą idealnie wzdłuż osi wędki. Teraz pytanie: Czy ktokolwiek z Was spotkał się z czymś takim w tych wędkach? No i czy podlega to reklamacji jeśli towar kupowałem osobiście, a nie przez internet (przecież niby widziałem co biorę). Nie ukrywam, że jestem trochę rozczarowany takim stanem rzeczy, bo jakby nie było renomowana marka no i cena dość znaczna. Dla przykładu moja Okuma Black Rock 7-30g to kijek o około 1000zł tańszy a przelotki leżą na niej nienagannie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Reklamuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Proste, reklamuj, zresztą masz 10 dni na odstąpienie od umowy. Pojedź i oddaj a potem weź kolejny, z prosto wklejonymi przelotkami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juhasek Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Tak to wygląda: (w rzeczywistości jest to bardziej widoczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Najlepszy jest tekst sprzedawców ,że to są wędki do łowienia a nie oglądania .Norma bubel w zbrojeniu goni bubla . Trzeba 10x macać oglądać zanim się kupi . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi