Hvast Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Proste, reklamuj, zresztą masz 10 dni na odstąpienie od umowy. Pojedź i oddaj a potem weź kolejny, z prosto wklejonymi przelotkami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk10 dni na odstąpienie to jest przy zakupie przez internet a nie stacjonarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Najlepszy jest tekst sprzedawców ,że to są wędki do łowienia a nie oglądania .Norma bubel w zbrojeniu goni bubla . Trzeba 10x macać oglądać zanim się kupi .To nie jest bubel w zbrojeniu a raczej wada transportu , wędka przypływa za oceanu i często towar jest przerzucany . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 To nie jest bubel w zbrojeniu a raczej wada transportu , wędka przypływa za oceanu i często towar jest przerzucany .Źle wklejone przelotki to wada transportu? Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Reklamacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) Źle wklejone przelotki to wada transportu? Aha To płynie na statku do europy i wciskają ile się da do jednego kontenera że nie łatwo uszkodzić przelotkę lub często wędki strasznie porysowane przypływają .Na zdjęciu widać że przelotka jest przekrzywiona. Jak nie poobrywałeś jeszcze metek to ci od ręki na nowy egzemplarz wymienią a ile jest na stanie ;p Edytowane 29 Marca 2019 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 To płynie na statku do europy i wciskają ile się da do jednego kontenera że nie łatwo uszkodzić przelotkę lub często wędki strasznie porysowane przypływają .Na zdjęciu widać że przelotka jest przekrzywiona. Jak nie poobrywałeś jeszcze metek to ci od ręki na nowy egzemplarz wymienią a ile jest na stanie ;pNie, to są po prostu źle wklejone przelotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Już ja widziałem tą winę transportu z Corony fishing .Wygląda to tak jak by sprowadzali odpady produkcyjne .Sam mam kija z przekręcona przelotką szczytową .Krzywo wklejone przelotki i tyle w temacie .Do tego oczywiście hasło jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juhasek Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Niestety ale to na 100% wada fabryczna. Widać że przelotka jest prosta ale jej stopka pod omotką jest przekrzywiona względem blanku. No i niestety wychodzi na to że potrafią się tylko pięknie reklamować(nawet na etykiecie przy wędce można się naczytać marketingowego bełkotu że niby używają super nowoczesnych maszyn do sprawdzania równości blanku i idealnego ustawienia przelotek). Jak widać kontrola jakości kuleje, a ja po raz kolejny przekonałem się, że nawet wydając więcej kasy nie musi się to wiązać z jakością. Szkoda bo to mój pierwszy st Croix a tu takie niemiłe zaskoczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupisz Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) Wędki do łowienia - dobre sobie. Sprzedają wędki odrzucone u nich tj w USA. Jadą do Polski, a potem niech się martwią kupujący i bulą za odsyłanie do ameryki, że to krzywo wklejona przelotka, wadliwe lakierowanie, krzywy blank. Wiem bo się napasłem takimi sam. Moim zdaniem to sprzedawcy zdają sobie z tego sprawę i pewnie są dogadani z St.C. Edytowane 30 Marca 2019 przez Kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 10 dni na odstąpienie to jest przy zakupie przez internet a nie stacjonarnie.A nie 14? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 14-10 nieważne, umowa musi być zawarta na odległość aby z tego skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Juhasek nic nie reklamój bo będziesz czekał.Korzystaj z prawa rękojmi.I powiedz że nie reklamacja tylko rękojmia.Jest różnica zaufaj mi.Jak mają wędke to wybierz wędke a jak nie to powiedz że chcesz zwrot pieniędzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Wędki do łowienia - dobre sobie. Sprzedają wędki odrzucone u nich tj w USA. Jadą do Polski, a potem niech się martwią kupujący i bulą za odsyłanie do ameryki, że to krzywo wklejona przelotka, wadliwe lakierowanie, krzywy blank. Wiem bo się napasłem takimi sam. Moim zdaniem to sprzedawcy zdają sobie z tego sprawę i pewnie są dogadani z St.C.Nie pozostaje nam (Polakom) nic innego jak wystosowanie pozwu zbiorowego do zarządu St.Croix, tylko uprzednio musimy tą "odważną", aby nie powiedzieć "zabawną?", "szaloną?" tezę... udowodnić.Aby było jasne - ja już, tuż, tuż, piszę pozew, tylko czekam na potwierdzenie powyższej tezy. Pozdrawiam,Sławek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Wędki do łowienia - dobre sobie. Sprzedają wędki odrzucone u nich tj w USA. Jadą do Polski, a potem niech się martwią kupujący i bulą za odsyłanie do ameryki, że to krzywo wklejona przelotka, wadliwe lakierowanie, krzywy blank. Wiem bo się napasłem takimi sam. Moim zdaniem to sprzedawcy zdają sobie z tego sprawę i pewnie są dogadani z St.C.Kocham takie teorie spiskowe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupisz Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Ostatniego Croix'a kupiłem po obejrzeniu trzech /3/ szczytówek i wszystkie blanki były krzywe nie mówiąc o innych felerach /legend elite/ itd. Jak masz ciśnienie na kupno i takie szczęście że jest kilka szt interesującego Ciebie modelu to napewno wybierzesz mniej wybrakową sztukę. Spin za taką kasę ma być idealny. Tak jak było wyżej napisane np wędki z niższej półki mają lepsze wykończenie. I jak tu nie tworzyć teorii spiskowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Ostatniego Croix'a kupiłem po obejrzeniu trzech /3/ szczytówek i wszystkie blanki były krzywe nie mówiąc o innych felerach /legend elite/ itd. Jak masz ciśnienie na kupno i takie szczęście że jest kilka szt interesującego Ciebie modelu to napewno wybierzesz mniej wybrakową sztukę. Spin za taką kasę ma być idealny. Tak jak było wyżej napisane np wędki z niższej półki mają lepsze wykończenie. I jak tu nie tworzyć teorii spiskowych...Napisałeś, że odrzucone w USA wędki jadą do Polski - mój długopis stygnie, bo czeka na potwierdzenie Twojej tezy - wstęp do pozwu zbiorowego już ma: "We, the People...". Wrzuć jakiś "proof", przecież nie plotłeś "trzy po trzy". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupisz Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Oczywiście, że jaja sobie robisz Slava. Jaki chcesz proof? Zdjęcia? Ok Moje zdanie jest takie jw ale chętnie dam się przekonać Tobie.No offence 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Oczywiście, że jaja sobie robisz Slava. Jaki chcesz proof? Zdjęcia? OkMoje zdanie jest takie jw ale chętnie dam się przekonać Tobie.No offenceNapisałeś, że do Polski lecą odrzucone blanki z USA i dlatego się uczepiłem tej bzdury, ale już odpuszczam. Pozdrawiam,Sławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ostatniego Croix'a kupiłem po obejrzeniu trzech /3/ szczytówek i wszystkie blanki były krzywe nie mówiąc o innych felerach /legend elite/ itd. Jak masz ciśnienie na kupno i takie szczęście że jest kilka szt interesującego Ciebie modelu to napewno wybierzesz mniej wybrakową sztukę. Spin za taką kasę ma być idealny. Tak jak było wyżej napisane np wędki z niższej półki mają lepsze wykończenie. I jak tu nie tworzyć teorii spiskowych...Zeby nie przesadzic, mam w chwili obecnej pewnie kolo 20 Croixow - same legendy. Wszystkim kuplom, ktorzy ze mną lapią kupilem kolejne tyle. W calym zyciu przerobilen i pewnie kolo 50 i nie trafilem krzywego. A nigdy nie wybieram tylko dzwonie do Wojtka i prosze o wysylke. Z teoriami spiskowymi onwysyoaniu do Polski bubli zapedzasz sie jak wyborca .... W miejsce kropek wpsz sobie wlasciwą partie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 W miejsce kropek wpsz sobie wlasciwą partie.....a która według Ciebie jest własciwa? To jest forum wędkarskie i TAKIE insynuację są grubo nie na miejscu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 W miejsce kropek wpsz sobie wlasciwą partie.....a która według Ciebie jest własciwa? To jest forum wędkarskie i TAKIE insynuację są grubo nie na miejscu...... Wedlug mnie żadna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ja mam aktualni 7 wędek st.croix.Wszystkie kupiłem przez internet w jednym sklepie.Podczas rozmowy prosiłem o bardzo dokładne sprawdzenie.Podczas dostawy sprawdziłem tylko czy jest cała. I nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń do krzywych przelotem czy blasku.Raz reklamowałem elitke z powodu łuszczącego się lakieru wymienili i nic nie płaciłem przysłana wędka jakoś dziwnie nie łapie rys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyta73032 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Witam mam pytanie dla właścicieli wedki ps60mhf przymierzam się do kupna szczupakowki na łódkę ? I nie wiem czy to dobry wybór , wedki nigdy nie trzymałem w ręku więc zdaje się na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Nie wiem w jakim celu jakakolwiek firma szkodziłaby sama sobie ... oddając nie dorobiony lub wyblakły produkt na rynek ...czy to nawet na europejski . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszche Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Nie wiem w jakim celu jakakolwiek firma szkodziłaby sama sobie ... oddając nie dorobiony lub wyblakły produkt na rynek ...czy to nawet na europejski .Niemcy i nie tylko, wysyłają do Polski produkty o zmienionych parametrach w stosunku do produktów sprzedawanych na zachodzie. Dlaczego szkodzą sobie? A może po prostu zarabiają w taki sposób? Wiem, wiem forum jest wędkarskie ale ja nie jestem sympatykiem żadnej z partii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi