amstaf358 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Bingo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Jak coś ma wadę fabryczną to znaczy że kontrola jakości leży .Taki produkt to bubel .Nasi sprzedawcy tez są ślepi i nie widzą ,że maja wędki zle poskładane?Powinni to odsyłać a nie wciskać ludziom .Za taką kasę kolega powinien kupić w ciemno kija i ten kij powinien być wolny od wad fabrycznych .Serio jeżeli myślisz że st croix tylko boryka się z takimi problemami to się grubo mylisz ... w masowych produkcjach takie nie dociągnięcia są nieuniknione...Jeżeli sklep miałby każdy towar z osobna sprawdzić pod względem walorów estetycznych to musiałby oddać 90% asortymentu do producentaW każdym praktycznie egzemplarzu patyka jest jakaś wada : rysa odprysk lakieru itp itd ... Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Nieważne Chce zwrócić uwagę że jest tyle etapów w produkcji jednego kija że producent nie jest wstanie produkować gorszych i lepszych kijów specjalnie na dany rynek i tak ich sortować żeby wysłać gorsze za ocean a te lepsze zostawić dla siebie ...Ale tenże producent jest w stanie przejrzeć tysiąc gotowych kijów i podzielić je na gat.1 i gat 2., nieprawdaż ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 to są tak na prawde budżetowe patyki do polowu ryb a nie dziela sztuki do wstawienia w gablote. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo muszą być nie lada narcyzami, by napis "BEST RODS ON EARTH" umieszczać w logo i chronić prawem patentowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Ale tenże producent jest w stanie przejrzeć tysiąc gotowych kijów i podzielić je na gat.1 i gat 2., nieprawdaż ?Polak zawsze będzie szukał wszędzie spisków bo krzywda go spotyka .. zwykła spekulacja ... był ktoś w stanach że ktoś takie spiskowe teorie pisze ... widzieliście jak wyglądają kije na ich stoiskach ??Firma bubla tak sama w sobie nie chce wydawać bo traci na tym wizerunkowo .... jak ludzie dostaną wędki ch... wartę to nikt nie wyda na nie ani grosza ...Jak st croix to budżetowe patyki ... to jakie tam są ekskluzywne Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 ... był ktoś w stanach że ktoś takie spiskowe teorie pisze ... ?? Ja nie byłem, ale znam kogoś kto był 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Możecie już skończyć? Tylko zaśmiecacie wątek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 AMEN Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupisz Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Wątek powinien zmienić tytuł na"Wędki St. Croix - zanim kupisz dwa razy obejżyj, najlepiej jedź z kolegą blacha... wędkarzem. Co dwie pary oczu to nie jedna." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam!Dzisiaj wybrałem się po kijek okoniowy do sklepu . Domyślnie miał być Panfish PFS64. Extremka do 7g za szybka jak dla mnie i sztywna , Avid lnshore 70LM za kluskowaty (chyba bardziej od panfisha) AVS66LF też kluch i nagle olśnienie. W moje ręce wpadł Legend Tournament LWS70LXF- macałem jeszcze elitkę do 7g ale była szybsza od Legenda. Ten kij jest bardziej ciepły dzięki akcji XF- czyli przecienionej szczytówce.Po sporej ilości prób i testów zdecydowałem się zakupić kija . Świetnie sprawował mi się nad wodą. Jednak nie złowiłem żadnego okonia na niego a jedynie parę krótkich sandaczyków. Czy ktoś łowi tym tournamentem? Zastanawiam się czy nie będzie on za szybki jak na okonie- domyślnie mogę kupić Panfisha 64 lub Legend Elite Panfish jednak zastanawiam się bardzo czy jest on wart swojej ceny... Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez lyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Znakomity wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Witam!Dzisiaj wybrałem się po kijek okoniowy do sklepu . Domyślnie miał być Panfish PFS64. Extremka do 7g za szybka jak dla mnie i sztywna , Avid lnshore 70LM za kluskowaty (chyba bardziej od panfisha) AVS66LF też kluch i nagle olśnienie. W moje ręce wpadł Legend Tournament LWS70LXF- macałem jeszcze elitkę do 7g ale była szybsza od Legenda. Ten kij jest bardziej ciepły dzięki akcji XF- czyli przecienionej szczytówce.Po sporej ilości prób i testów zdecydowałem się zakupić kija . Świetnie sprawował mi się nad wodą. Jednak nie złowiłem żadnego okonia na niego a jedynie parę krótkich sandaczyków. Czy ktoś łowi tym tournamentem? Zastanawiam się czy nie będzie on za szybki jak na okonie- domyślnie mogę kupić Panfisha 64 lub Legend Elite Panfish jednak zastanawiam się bardzo czy jest on wart swojej ceny...Po całym tekście rozumiem chciałeś kupić kij na okonia i kupiłeś na którego nie możesz złapać okonia @kotwitzNo to jak może być znakomitym wyborem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Witam!Dzisiaj wybrałem się po kijek okoniowy do sklepu . Domyślnie miał być Panfish PFS64. Extremka do 7g za szybka jak dla mnie i sztywna , Avid lnshore 70LM za kluskowaty (chyba bardziej od panfisha) AVS66LF też kluch i nagle olśnienie. W moje ręce wpadł Legend Tournament LWS70LXF- macałem jeszcze elitkę do 7g ale była szybsza od Legenda. Ten kij jest bardziej ciepły dzięki akcji XF- czyli przecienionej szczytówce.Po sporej ilości prób i testów zdecydowałem się zakupić kija . Świetnie sprawował mi się nad wodą. Jednak nie złowiłem żadnego okonia na niego a jedynie parę krótkich sandaczyków. Czy ktoś łowi tym tournamentem? Zastanawiam się czy nie będzie on za szybki jak na okonie- domyślnie mogę kupić Panfisha 64 lub Legend Elite Panfish jednak zastanawiam się bardzo czy jest on wart swojej ceny...Mam taką propozycję. Jak juz masz ten kij to idź z nim nad wodę i w koncu złapiesz tego okonia i sam sie przekonasz czy jest za szybki czy nie jest za szybki, czy sie da czy sie nie da. Nie rozumiem takich postów. Kupiłes wędkę, byłeś z nią nad wodą i po fakcie pytasz czy sie nadaje..... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Kij spokojnie ogarnie mi sandacza na lekko więc pytam czy ktoś nim już łowił i jakie ma spostrzeżenia. Po użytkowaniu widzę, iż może być za szybki na okonie, więc proszę o opinie innych użytkowników to chyba zrozumiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Kij spokojnie ogarnie mi sandacza na lekko więc pytam czy ktoś nim już łowił i jakie ma spostrzeżenia. Po użytkowaniu widzę, iż może być za szybki na okonie, więc proszę o opinie innych użytkowników to chyba zrozumiałeSorry ale dla mnie dalej kompletnie niezrozumiałe. Pytać się kogoś innego o coś co ma się samemu i teoretycznie samemu się używa. Przecież to twoje odczucia odnośnie tego kija powinny być dla Ciebie najważniejsze a nie Stasia, Wiesia czy innego Józka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Kij spokojnie ogarnie mi sandacza na lekko więc pytam czy ktoś nim już łowił i jakie ma spostrzeżenia. Po użytkowaniu widzę, iż może być za szybki na okonie, więc proszę o opinie innych użytkowników to chyba zrozumiałeDalej nie ogarniam twojej historii zacząłeś od tego że wybrałeś się do sklepu zamiarem zakupienia wędki na okonie miał być to budżetowa seria panfish PFS64 mocy nie podałeś zamiast tego na okonie zakupiłeś LWS70XLF dużo droższy model i o pracy super fast co może sprawiać problem przy łowieniu okoni Myślę że kij który ci powinien ogarnąć sandacza na lekko i dużego okonia toLWS70MLF ja używam w 2 składzie i nawet lekko zapięte okonie za pyszczek nie spadają . Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 To ja powiem tak. Pod koniec zeszłego roku, jezioro, ponton, misja sandacz.Na pontonie jedna wędka - LXC70MHF2 czyli 20 lb. Łowione miało być na głębiej, z dna, to i ciężej. Sandacze nie chciały, ale znalazłem okonie. Takie 20-35 cm. Te żarły jak złe, na jakis 4 m i chciały tylko 21g i jeden określony wzór Kajtka 4.5”. Skąd wiem? Bo obok były 2 łódki i „paproszyli” z marnym efektem. Ja natomiast w ciągu 2 h przerzuciłem kilkadziesiąt fajnych okoni. I z kija 20 lb nie spadł żodyn. Także uwierz że Twój kij się nada. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Dalej nie ogarniam twojej historii zacząłeś od tego że wybrałeś się do sklepu zamiarem zakupienia wędki na okonie miał być to budżetowa seria panfish PFS64 mocy nie podałeś zamiast tego na okonie zakupiłeś LWS70XLF dużo droższy model i o pracy super fast co może sprawiać problem przy łowieniu okoni Myślę że kij który ci powinien ogarnąć sandacza na lekko i dużego okonia toLWS70MLF ja używam w 2 składzie i nawet lekko zapięte okonie za pyszczek nie spadają .Jest tylko jeden Panfish na tym Blanki wiec wiadomo co to za kij , a tournament który podałeś nie istnieje jest za to 7 stopowy o akcji Extra fast i ja takowy posiadam. Czyli Blanki trzymają okonie wodze po waszych opiniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Jest tylko jeden Panfish na tym Blanki wiec wiadomo co to za kij , a tournament który podałeś nie istnieje jest za to 7 stopowy o akcji Extra fast i ja takowy posiadam. Czyli Blanki trzymają okonie wodze po waszych opiniachhttps://www.corona-fishing.pl/Katalog,produktow/St._Croix/Legend_Tournament_Walleye___Musky/Legend_Tournament_Walleye/4,31,666To Corona fishing kłamie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Dalej nie ogarniam twojej historii zacząłeś od tego że wybrałeś się do sklepu zamiarem zakupienia wędki na okonie miał być to budżetowa seria panfish PFS64 mocy nie podałeś zamiast tego na okonie zakupiłeś LWS70XLF dużo droższy model i o pracy super fast co może sprawiać problem przy łowieniu okoni Myślę że kij który ci powinien ogarnąć sandacza na lekko i dużego okonia toLWS70MLF ja używam w 2 składzie i nawet lekko zapięte okonie za pyszczek nie spadają . Nadal nie widzę kija 7 stopowego o symbolu który podałeś . Amerykanie nie produkują wędek o mocy XL ....Pewnie chodziło ci o LWS70LXF Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez lyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Nadal nie widzę kija 7 stopowego o symbolu który podałeś . Amerykanie nie produkują wędek o mocy XL ....Pewnie chodziło ci o LWS70LXF LWS70MLF Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Nadal nie widzę kija 7 stopowego o symbolu który podałeś . Amerykanie nie produkują wędek o mocy XL ....Pewnie chodziło ci o LWS70LXFDarek pisal o kiju LWS70MLF2 w dwuskladzie czyli z 2 na koncu. Nawet link Ci do Corony podal. Ja Ci podam jeszcze pewniejszy www.stcroixrods.com Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Widze wyraźnie że nadpisał 70XLF a takiego kija nie ma Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez lyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Musisz troche bardziej rozumiec co czytasz. Pisal o tym kiju, ktory Ty teoretycznie kupiles i po prostu zrobil literowke. Zamiat lx napisal xl ...Ot cala filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi