motylW1 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Panowie czy jest szansa gdzieś zdobyć Avida AS90LM2 na starym blanku ? Jak tak to gdzie go szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 W sklepach będzie to raczej niemożliwe , coś jak znaleźć dziewicę w domu publicznym . Proponuję dział kupię na forum i uzbroić się w cierpliwość . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Chłopy, czy w StC dostanę seryjny kij do BFS czyli tzw. castingu ultralight? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 PFC56LF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Część , użytkuje ktoś już może kij LWS70LXF ? . Bo myślę o takim pod okonia pstrąga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risso Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Jakiego modelu szukać pod szczupaka do gum? Raczej na lekko max 12cm+15 gram główka. Tylko 2 skład wchodzi w grę, bo ciężko z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Jaki długi ? Od siebie polecę AVS86MHF2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risso Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Wędkuje głównie z brzegu, ale jakoś lepiej mi się operuje kijem 2 metrowym niż 3. Więc coś w granicach 200-240. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 To AVS70MHF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 VIS70MF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risso Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 To AVS70MHF.Ale to też chyba 1 skład. W jakiej kwocie mógłbym szukać używki tego kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Ale to też chyba 1 skład.W jakiej kwocie mógłbym szukać używki tego kija?Wszystkie kije które nie ma na końcu 2 są to mono blanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Weź sobie jakiegoś Premiera i też będziesz zadowolony a jeszcze kasy zostanie trochę w portfelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risso Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Weź sobie jakiegoś Premiera i też będziesz zadowolony a jeszcze kasy zostanie trochę w portfelu...A dokładniej? Zaczynam w tym roku dopiero i nie zbyt kojarzę model/firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risso Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Ok, sprawdziłem już widzę o co chodzi. Tylko czy nie lepiej od razu dołożyć i kupić coś lepszego? Później sprzedając tam czy siak będę kilka zł w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Ok, sprawdziłem już widzę o co chodzi. Tylko czy nie lepiej od razu dołożyć i kupić coś lepszego? Później sprzedając tam czy siak będę kilka zł w plecy Chyba nie chwytam, o co Ci chodzi? Kompletujesz sprzęt, czy zbierasz surowce wtórne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Pytanie tylko co znaczy "lepszego". Że niby sc3? Poczujesz różnicę? Najlepiej idź do sklepu pomacaj, pomachaj... Ja np poszedłem kiedyś po okoniowego avida bo mi tak wychodziło z internetu a wyszedłem z troutem...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Pytanie tylko co znaczy "lepszego". Że niby sc3? Poczujesz różnicę? Najlepiej idź do sklepu pomacaj, pomachaj... Ja np poszedłem kiedyś po okoniowego avida bo mi tak wychodziło z internetu a wyszedłem z troutem...Na sucho wybrałeś Trouto ale nad wodą to nie wiesz Oczywiście co nie znaczy, że nie masz racji Zgoda, że okoniowy Avid mógł się nie spodobać ale w przypadku króciaka szczupakowego już różnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Marcyś wiadomo, że najlepiej kij przetestować nad wodą ale nie każdy ma kogoś z akurat z takim modelem jaki chcemy a sklepy do testów szaraczkom nie dają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risso Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 St. Croix Wild River WS86HF2 Czy mógłby ktoś mi powiedzieć w jakiej kwocie mógłbym brać ten patyk?Jeden facet ma na sprzedanie i nie wiem ile mu zaproponować. Przy okazji nie za mocny będzie na takie średnie łowienie szczupaków? Przynętami po 15-30g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Zaproponuj stówę a dowiesz się za ile on Tobie sprzeda Przy okazji: będzie za mocny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risso Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Zaproponuj stówę a dowiesz się za ile on Tobie sprzeda Przy okazji: będzie za mocny.Nie no, szanuje człowiek, a taka propozycja nawet śmieszna by nie byłaby.Coś mówił o 5 stówkach, ale wstępnie, dlatego chciałem się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risso Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Przepraszam za kolejny post, ale przeszukałem cały post i nie mogę znaleźć jak jest z gwarancją na st.c w momencie kupna używki.Wędka kupiona rok temu, zarejestrowana.Jeśli ją kupię czy gwarancja przejdzie na mnie, czy jedynie będzie możliwa przy pomocy osoby, na którą kij był rejestrowany.Mowa o wersji Avid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Nie ważne kto reklamuje byle kij był na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risso Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Nie ważne kto reklamuje byle kij był na gwarancji.Czy tak jak wcześniej było pisane.Wszystkie papierki, itd nawet te które były przyczepione do przelotek są potrzebne?Czy tylko faktura i karta gwarancyjna?Mam nadzieję, że nic z kijem się nie stanie, ale mimo wszystko wolałbym wiedzieć co i jak.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi