zandermafija Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Dzięki za odpowiedzi. Wybór padł na AXS70MLF. W najbliższym czasie będę musiał go nabyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Panowie jakie są różnice pomiędzy LBS68MXF a LWS68MXF? Chciałbym wybrać, któryś z tych dwóch pod koguty sandaczowe w przedziale 10-25g.LBS - będzie szybszy w szczycie z mocniejszym dolnikiem i środkiemLWS - bardzo podobnie tylko o cieplejszym ugięciu. Ja wybrałem do tego co piszesz LBS68MXF - póki co jestem bardziej jak mocno zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander97 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 To informacja powielana już od jakiegoś czasu, miałem w ręce oba kije A prywatnie mam lws i uważam, że różni się tylko mniejszymi przelotkami, w tej gramaturze ogarnie spokojnie koguty choć ja wolę do koguta wolniejszy kij np.premiera 70mhf,takie moje odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Hmmm.... Tylko że w kijach z Park Falls X-Fast nie oznacza szybkości kija (pała) a jego przycienienie na szczytówce. Z moich obserwacji ( i nie tylko moich) Fasty są lepsze do opadu wg. mnie ciut szybsze a X-Fasty odpowiadają "wklejce" ale oczywiście nią nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 A to mamy różne odczucia w kwestii fastów i x-fastów Ja uważam, ze jest dokładnie odwrotnie, ale cóż, każdy może to inaczej odbierać. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Miałem kiedyś Tournamenta X-fasta i była to "wklejka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Hmmm.... Tylko że w kijach z Park Falls X-Fast nie oznacza szybkości kija (pała) a jego przycienienie na szczytówce. Z moich obserwacji ( i nie tylko moich) Fasty są lepsze do opadu wg. mnie ciut szybsze a X-Fasty odpowiadają "wklejce" ale oczywiście nią nie są.Można jakieś źródło tej teorii? Czy została wymyślona podczas czekania w kolejce w sklepie wędkarskim? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Można jakieś źródło tej teorii? Czy została wymyślona podczas czekania w kolejce w sklepie wędkarskim? "Strzał w dziesiątkę" - fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Hmmm.... Tylko że w kijach z Park Falls X-Fast nie oznacza szybkości kija (pała) a jego przycienienie na szczytówce. Z moich obserwacji ( i nie tylko moich) Fasty są lepsze do opadu wg. mnie ciut szybsze a X-Fasty odpowiadają "wklejce" ale oczywiście nią nie są.Hmm, po zachłyśnięciu się X-Fastami ze stajni StC znalazłem swoje miejsce w Fastach i wg mnie jeśli chodzi o ich akcję, jest dokladnie odwrotnie... Edytowane 19 Czerwca 2019 przez elpojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Panowie, czy seryjny AVS76MLXF2 spisze się pod sandaczowaniem na lekko? Czy da radę komfortowo łowić (rzuty i podbicie) główką do 12, max 14g + 4”? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander97 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Będzie klękał, trochę lepiej zachowuje się ten patyk w jednym kawałku ale totalne mac dla niego to 12g i 3 cale, a komfort dwa gramy mniej, to moje subiektywne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km777 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zadając pytanie o LTIS chodziło mi o serię Legend Tournament Inshore, aktualnie dostępną.O starsze nie pytam bo raz, że ciężko trafić a dwa jeszcze ciężej trafić. duża jest różnica w akcji wędzisk przy długościach 7'0" i 7'6"??Mam podobny dylemat, czy ktoś miał okazję porównać te dwa kije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 7 6 ladniej się gnie chyba bo dluzszy, wiadomo i dalej się zuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 ale na lodke lepszejszy ten krutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Szkoda że St. Croix nie drukuje słowników. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Zuca krutki , ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 (edytowane) Widzę że temat dotyczy ogólnie wędek tego producenta więc zadam pytanie mam AVS70MF2 kijek nowy od polskiego dystrybutora i już na pierwszym wypadzie zaczęło coś cykać w okolicach 1 przelotki jak się okazało lakier na omotce ma małe pęknięcia i to powoduje bardzo denerwujący dźwięk który nie występuje w ani jednym z pozostałych kijów z znacznie niższej półki .Czy takie coś jest normą w tej klasie wędek ? HEH czy należy to reklamować a może jakoś da się wyeliminować ten dźwięk doprowadzający do frustracji ?Kij nigdy nie przeciążany , dbam o sprzęt jak mało kto dlatego dziwi mnie to i to bardzo. Edytowane 5 Lipca 2019 przez maxxx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 A ja ostatnio dowiedziałem się od oficjalnego dystrybutora STC, że w PL gwarancja na blanki wynosi....zawsze wynosiła......1 rok!!!??? Trochę mnie to zdziwiło, bo kilka miesięcy wcześniej ta sama osoba mówiła zupełnie coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 To co to za dystrybutor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 To co to za dystrybutor?Ten oficjalny, w Polsce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) Ten oficjalny, w Polsce.Oczywiście że wynosi! Ale na wady ukryte za które nie ponosisz kosztów . Za pozostałe ponosisz koszty wysyłki oraz reklamacji czy jak to się tam nazywa . W gwarancji tego dystrybutora masz pogrubiona czcionka napisane o tych 12 miesiącach w każdej karcie gwarancyjnej która jest dostarczana razem z dowodem zakupu klientowi oraz gwarancja z Park Falls Edytowane 7 Lipca 2019 przez lyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Tak mi się wydaje, że zgodnie z naszym prawem i prawem unijnym 2 lata gwarancji/rękojmi to mninimum.A to co sobie napisze... Papier wszystko przyjmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 MJS96MLM2 czy korzysta ktoś? Jak opinie ? Czy kij możńa przeciążyć?Łowię tym Mojo od początku tego roku. Jest to mój pierwszy st. croix i pierwszy kij o akcji moderate. Jestem z niego bardzo zadowolony, ryby nie spadają, dobrze czuć brania, przynęty daleko latają. W moim przypadku używany z Saharą 2500 nie męczy ręki. Jeszcze nie go nie przeciążałem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 można bez obawy tez mam moojo 71mlf 18cw i nawet nie jęknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Wróć,pospieszyłem się,mojo MJS71M2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi