Skocz do zawartości

Wędki St. Croix

Yunker

Rekomendowane odpowiedzi

Duże są różnice pomiędzy mf2 premiere i avidem?? Chodzi mi o kijek pod sandacza z łódki do główek 15-25g. Nie mam możliwości macnąć avida na żywo. Pod jakie ryby byście dopasowali obydwa modele ??

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

AWID w stosunku do PREMIERA jest szybszy ,zachowując głębsze i ciepłe ugięcie ... 

... cho osobiście twierdzę , ze MLF to za delikatny kijek do obciążeń rzędu 15-25gr + guma

... powiedz jeszcze o jakiej długości mówimy ???

Edytowane przez miramar69

Duże są różnice pomiędzy mf2 premiere i avidem?? Chodzi mi o kijek pod sandacza z łódki do główek 15-25g. Nie mam możliwości macnąć avida na żywo. Pod jakie ryby byście dopasowali obydwa modele ??

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Jest jeszcze Wild river 

Kolega kupił na początku tego roku LES MHF2 bez kwitów . Oczywiście jest to Elitka . Dzisiaj strzeliła na szczycie przy wyrzucie . Czytałem wcześniej na forum, że w tym roku wielu osobom udała się wysyłka prosto do stanów bez kwitów i dość szybko zwracają uszkodzaonq cześć .

Kolega kupił na początku tego roku LES MHF2 bez kwitów . Oczywiście jest to Elitka . Dzisiaj strzeliła na szczycie przy wyrzucie . Czytałem wcześniej na forum, że w tym roku wielu osobom udała się wysyłka prosto do stanów bez kwitów i dość szybko zwracają uszkodzaonq cześć .

Ja wlasnie przechodzilem przez ten proces. Zaplacilem $70.00 i mam nowa szczytowke. Nie musialem nic wysylac do nich. Byla tez opcja wysylki szczytowki, rozpatrywania sprawy i ewentualnej wysylki nowej szczytowki do mnie (za darmo szczytowka, ja place za wysylke) jesli uszkodzenie bylo nie z mojej winy. Nie chcialem czekac wiec zaplacilem i mam nowa czesc. 

• Like 1

Koledzy  potrzebuję info, waszej opinii na temat tych dwóch modeli STC Tournament Bass

LBC71MHXF 2,15 m  MH X-Fast 1 skład linka 6-8,5 kg CW 9-21 g

LBC71MHF 2,15 m MH Fast 1 skład linka 6-10 kg CW 10,5-28 g

szukam kija do opadu 15-30g plus 4-5 calowa guma, jaki jest realny CW dla obydwu modeli i skąd bierze się różnica, obydwa opisane jako MH, jak jest z szybkością i pracą pod rybą? 

• Like 1