Jar1808 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Głównie gumy i opad Edytowane 18 Stycznia 2020 przez Jar1808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Brałbym od góry pierwszy lub drugi. Trzeci to moderate a avid to szczypalowka raczej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander79 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Brałbym od góry pierwszy lub drugi. Trzeci to moderate a avid to szczypalowka raczej. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKolega dobrze prawi... Ja gustuje w fastach stąd poszedłbym w dwójkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 1 St Croix Tournament Legend Bass ‘Shakey rod’ LBC610MXF 1 St Croix Tournament Legend Bass ‘Plastics rod’ LBC71MF 1 St Croix Tournament Legend Bass ‘Big cranker rod’ LBC78MHM 1 St Croix Avid AVD66MHF Panowie mogę kupić w dobrych pieniądzach te kijki czy ktoś pomoże podpowiedzieć cokolwiek o tych wedkach ponieważ decyzja musi być szybka ,ja dziś w pracy a decyzja musi być do jutraI na co się zdecydowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 I na co się zdecydowałeś? 71 MF druga pozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Dobry wybór :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Ktoś ma, użytkuje kijek na blanku St. Croix IV ST 80MLF?Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Ktoś ma, użytkuje kijek na blanku St. Croix IV ST 80MLF?Jakieś opinie?Chodzi o blank 4s80mlf2 i seryjną wędkę na tym blanku LTWS80MLF2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz.w Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Witam, posiadam tbs68mxf i szukam dla niego mocniejszego brata niekoniecznie z tej samej serii ,będę wdzięczny za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 A ja bym prosił o podpowiedz który model i ewentualnie egzemplarz najlepiej by się sprawdził pod okonia, na rzekę i jeziorko z brzegu, do przynęt o wadze do 10g i do drop shot-a o podobnej gramaturze. Cenowo tak do avida. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Może być seryjna,może ktoś ma ukręcony kijek na tym blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) A ja bym prosił o podpowiedz który model i ewentualnie egzemplarz najlepiej by się sprawdził pod okonia, na rzekę i jeziorko z brzegu, do przynęt o wadze do 10g i do drop shot-a o podobnej gramaturze. Cenowo tak do avida. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMyślę że AVS76MLXF2 będzie odpowiedni. Mam go i osobiście jestem zadowolony. do 10g śmiało obsłuży a może i więcej pociągnąć. Jednak avidy to troszkę gumowe kije ale bardzo dobre. Na pewno wolniejsze od elitek które są oczywiście 2x droższe Edytowane 23 Stycznia 2020 przez lyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Myślę że AVS76MLXF2 będzie odpowiedni. Mam go i osobiście jestem zadowolony. do 10g śmiało obsłuży a może i więcej pociągnąć. Jednak avidy to troszkę gumowe kije ale bardzo dobre. Na pewno wolniejsze od elitek które są oczywiście 2x droższeDzięki , a avs80mlm2 ?? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Może być seryjna,może ktoś ma ukręcony kijek na tym blanku? Na forum jest kilka informacji o tej wędce. Wpisz 4s80mlf2 w wyszukiwarkę.W środę odbieram wędkę na tym blanku, zbrojona na Torzitach i w pełnym korku, typowo pod pstrąga. Zobaczymy jak się będzie sprawowała przy łowieniu woblerami na pstrągach i latem na kleniach. Po testach napiszę opinie o tej wędce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Dzięki , a avs80mlm2 ?? Wysłane z iPad za pomocą TapatalkAvidem łowię nawet ciut ciężej niż napisałeś a MLM są na klenie/jazie na pewno nie do dropa. Pracują jeszcze głębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Wczoraj były pierwsze testy nowej wędki na blanku 4s80mlf2. Wbrew niektórym opiniom moim zdaniem cw kija jest opisany prawidłowo. W dolnym zakresie łowiłem smukłymi woblerami płytkoschodzącymi pod prąd i szczytówka bardzo fajnie pracowała. Górnego nie testowałem. W żadnym razie nie jest to jakaś super szybka konstrukcja. Bardzo fajnie pracuje i ugina się pod oporem. Niestety nie udało mi się nic złowić. Woblery od około 4 gramów latają bardzo fajnie. Przy zbrojeniu należy tylko zwrócić uwagę na wyważenie kija. Wskazana pełna rękojeść, inaczej wędka będzie "leciała na pysk". U mnie przy długości od stopki 31cm i kołowrotki TP 2500S jeszcze trochę leci do przodu, ale nie jest źle. Bardzo fajna wędka do łowienia na twarde przynęty. Edytowane 1 Lutego 2020 przez dante 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Poczekaj na branie, zobaczysz co to znaczy fast w St.croix[emoji18][emoji4][emoji38][emoji16][emoji1][emoji1][emoji2][emoji3][emoji1787]. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Który model wybrać do lawienia gumami do 12cm na główkach do 14g, obrotówki 3, jerki 7cm PS76mlf2 ?Ps76mf2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 PS76MF2, mam akurat taki i idealnie się sprawuje Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzalezniony od lowienia Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Siema, Siema, Nadchodzą nowości... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Wlasnie chcialem pisac, ze idzie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trygram Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Koledzy poproszę o jednozdaniową różnicę pomiędzy PS76MF2 a jednoskładem Triumph X TXS70MF. Mam Wild Rivera WS86MHF2, z którego jestem bardzo zadowolony ale rozglądam się za czymś „lżejszym”. Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzalezniony od lowienia Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Siema, Siema, Ma ktoś z Was Koledzy xls68mxf? Jestem ciekaw Waszych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Koledzy poproszę o jednozdaniową różnicę pomiędzy PS76MF2 a jednoskładem Triumph X TXS70MF. Mam Wild Rivera WS86MHF2, z którego jestem bardzo zadowolony ale rozglądam się za czymś „lżejszym”. Pzdrjak byś szukał to mam PS70MHF na sprzedaż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trygram Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Twój kij aż taki „lżejszy” od mojego WR nie jest:-).A ja naprawdę chciałbym przeczytać opinię na temat tych dwóch kijków, o które pytałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi