phelela Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Dwie nowe technologie.Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu TapatalkaCena zaporowa będzie pewnie u nas 3 kafle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Wybór nie powala na kolana,ale cena tak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Ale wyglądają zajebiście???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Marcyś Ty tym handlujesz to powinieneś wiedzieć jak to się odbywa .Pomijam fakt ,że mogli nie mieć w CF dobrej sztuki a prosiłem o sprawdzenie przed wysyłką .Ale żeby wysłać komuś bubla po zwrocie bubla to przesada .Wspomniałeś o procederze wysyłek bublowych wędek a trzymaniu stacjonarnie tych lepszych - stąd moja wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Jeśli to jakiś fake news to pewnie chcieli zrobić konkurencje dla Loomisa Conquesta. Cena ustawiona na tym samym poziomie. I tak kupie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 (edytowane) Dwie nowe technologie. Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu TapatalkaCena zaporowa będzie pewnie u nas 3 kafle.Jedna z tych technologii to przelotki Daiwy AGS.Całkowicie nowo zaprojektowane blanki.Ponoć mają być to najbardziej czułe wędki w historii. Edytowane 14 Lutego 2020 przez bubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Można już zamawiać Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 700 ojro, ładnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 A z czego one są zrobione z kosci słoniowej.........? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 A z czego one są zrobione z kosci słoniowej.........? Topowy produkt , dorównały jedynie ceną do chińskich Megabassów . Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 WitamCzy te produkty:https://apparelstart.com/?s=ST68K&post_type=product&fbclid=IwAR1MOquA6vEudWtlEKuxHFgSlwtEZbXGc7W8ANyM1iomKuy7u5AnzZ-025gsą oryginalne, czy to jakaś chińska podróbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Nie wydaje mi się żeby poważna firma amerykańska produkująca wędki robiła bluzy ze śmiercią, czachami czy snoopim ale mogę się mylić )) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalmar 76 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Witam ekspertów. Jaki wybrać blank pod gumy z brzegu? San i Wisła mans 3'' główki 12-25g. Jeden z 3 blanków: 5SC86MHF, 5SC90MHF, CD BLUE RAPID 3m 28g Nowa Zelandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Z tych wymienionych to 5SC86MHF. Zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalmar 76 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Tak właśnie myślałem. Te drugie to woblery i bolenie. Jednym kijem chyba nie ogarnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Takie pytanie - czy avid 66LF i premier 66LF to porównywalne kije, czy avid jest szybszy[sztywniejszy]? Nada się który do lekkiego twitcha, czy za miękkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Takie pytanie - czy avid 66LF i premier 66LF to porównywalne kije, czy avid jest szybszy[sztywniejszy]? Nada się który do lekkiego twitcha, czy za miękkie?Avid powinien być szybszy bo wyższa generacja węgla, pod twitcha jak najbardziej avid i nie powinien być miękki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Za miękki. Popatrz na blanki Talon ITM 6', są świetne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Używam Avida 66 LF tylko uzbrojonego trochę lżej od oryginału i jest doskonały np.do Salmo Sparky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Za miękki. Popatrz na blanki Talon ITM 6', są świetne.To już super opcja. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Potrzebuję jakiegoś gotowca i mam propozycję zamiany premiera 66MLF na mojego phenixa FX711-2 tylko obawiam się,czy to nie będzie podobne. Pytanie może nie w tym temacie ale gdybym miał na szybko kupić jakiegoś taniego seryjnego gotowca 1,8 - 2m do rzucania i szarpania przynętami 2-8g w dwóch kawałkach z jak najkrótszym gripem(Max 25cm od końca do słupka kołowrotka) to co byście polecieli?Miałem w ręku taniego mistrala lexusa 1,8m 0,5-5g i do jiga kapitalny, ciekawe czy mocniejsza wersja dała by radę w twitchu? Edytowane 17 Lutego 2020 przez rutra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Mocniejszy zachowuje się podobnie, do twitcha zdecydowanie zbyt spolegliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 New Legend Extreme: XFS68MXF XFS610MLXF XFS70MF XFC70MF XFC70MHF XFC71MHXF XFC74HF Termin dostawy maj/czerwiec 2020.Cena detal ok 3400-3500zł w zależności od modelu Już można stawać w kolejności do zamówień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Cena zabija. Mimo, że jestem fanem tej serii, nie skuszę się. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Dobrze, że ja nie jestem fanem STC. Nie mam dylemata 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi