Skocz do zawartości

Wędki St. Croix

Yunker

Rekomendowane odpowiedzi

Marcyś Ty tym handlujesz to powinieneś wiedzieć jak to się  odbywa .

Pomijam fakt ,że mogli nie mieć w CF dobrej sztuki a prosiłem o sprawdzenie przed wysyłką .

Ale żeby wysłać komuś bubla po zwrocie bubla  to przesada .

Wspomniałeś o procederze wysyłek bublowych wędek a trzymaniu stacjonarnie tych lepszych - stąd moja wypowiedź :)

Dwie nowe technologie.

91267779c07765024adbc55b0ddf4922.jpg

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka

48601c7c5cec213430471abf7636a0e9.jpg

a8fdc1b9752a0d029e5ce87f510684e0.jpg

Cena zaporowa będzie pewnie u nas 3 kafle.

Jedna z tych technologii to przelotki Daiwy AGS.

Całkowicie nowo zaprojektowane blanki.

Ponoć mają być to najbardziej czułe wędki w historii.

Edytowane przez bubas

Takie pytanie - czy avid 66LF i  premier 66LF to porównywalne kije, czy avid jest szybszy[sztywniejszy]?  Nada się który do lekkiego twitcha, czy za miękkie?

Avid powinien być szybszy bo wyższa generacja węgla, pod twitcha jak najbardziej avid i nie powinien być miękki.

Potrzebuję jakiegoś gotowca i mam propozycję zamiany premiera 66MLF na mojego phenixa FX711-2 tylko obawiam się,czy to nie będzie podobne. Pytanie może nie w tym temacie ale gdybym miał na szybko kupić jakiegoś taniego seryjnego gotowca 1,8 - 2m do rzucania i szarpania przynętami 2-8g w dwóch kawałkach z jak najkrótszym gripem(Max 25cm od końca do słupka kołowrotka) to co byście polecieli?

Miałem w ręku taniego mistrala lexusa 1,8m 0,5-5g i do jiga kapitalny, ciekawe czy mocniejsza wersja dała by radę w twitchu?

Edytowane przez rutra
  • Like 1