miramar69 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 i be zemnie chyba , że wrócą po rozum do głowy ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Lubię kije tej firmy,ale wg mnie cena bardzo zawyżona.Nie skuszę się...Pozostanę przy Suzuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) i be zemnie chyba , że wrócą po rozum do głowy ... Zależy jaki mają cel postawiony ale nie wydaje mi się żeby kiedykolwiek było taniej... Ale może rynek zweryfikuje... Edytowane 18 Lutego 2020 przez szczupły Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Ja się wyleczyłem z stc,przeprosiłem się z CD które teraz bardzo doceniam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 A czym jest ta druga nowa technologia ES oprócz nowych przelotek Daiwa Ags które widzę były już w 2012 roku dostępne ? Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Coraz to nowe technologie a waga Kijów rośnie!! O cenie już nie wspomnę tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Kolega mi podesłał, wklejam. 630-650 USD co i tak jest dość sporą ceną. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Okej jest stronka https://stcroixrods.com/pages/legend-xtreme z większością materiałów , ES to jest chyba ta nowa rękojeść , wygląda jakby poplamiona , mam wrażenie że ci goście na tych filmikach trochę koloryzują temat Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Sorka za spam ale który sklep byście polecili jeśli chodzi o zakup st croix , corona , arapaima ? Czy może coś innego, pisaliście ostatnio o krzywych blankach itd , czy macie jakieś przykre wspomnienia związane z jakimś sklepem i go odradzacie . Wybór padł na ES76MF (chwilę trwało zanim pozbierałem kase ) do łowienia z brzegu sandacza okonia myślę że będzie spoko (. Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Sorka za spam ale który sklep byście polecili jeśli chodzi o zakup st croix , corona , arapaima ? Czy może coś innego, pisaliście ostatnio o krzywych blankach itd , czy macie jakieś przykre wspomnienia związane z jakimś sklepem i go odradzacie . Wybór padł na ES76MF (chwilę trwało zanim pozbierałem kase ) do łowienia z brzegu sandacza okonia myślę że będzie spoko (. Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu TapatalkaPolecam forumowego kolegę @Marcyś Na pewno wybierze Ci najprostszy z prostych... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Kup u Marcysia to raczej dobrze sprawdzi przed wysłaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 New Legend Extreme:XFS68MXF XFS610MLXF XFS70MF XFC70MF XFC70MHF XFC71MHXF XFC74HFTermin dostawy maj/czerwiec 2020.Cena detal ok 3400-3500zł w zależności od modelu Już można stawać w kolejności do zamówień Rozumiem Marcyś, że ta kolejka to taka ironia ? Po głębszym zastanowieniu, mimo, że dwa tygodnie temu pisałem, że i tak kupię - jednak nie stanę w tej kolejce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 No nieźle ich pogrzało z tymi cenami. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Józek, japoński top Graphiteleadera, np. takie Super Vivo to te same pieniądze. Topowe kije- topowa cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Jakoś st croix nigdy z topem nie kojarzyłem.Miałem z nimi krótką przygodę ale jakoś mnie nie powaliły na kolana. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Z tymi cenami to mogą co najwyżej peleton zamykać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Jakoś st croix nigdy z topem nie kojarzyłem.Miałem z nimi krótką przygodę ale jakoś mnie nie powaliły na kolana. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Top danej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 i to jest zdrowe rozumowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 A są w sprzedaży same blanki? Ciekaw jestem, czy tu cena równie „ciekawa”, czy tylko za gotowce tak sobie liczyć zaczęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 To ja się tutaj włączę do rozmowy, bo też przygotowuje się do kupienia czegoś szybkiego na sandacza lekko. Zastanawiam się między Tournamentem LWS76MLXF2a właśnie Xtreamem LXS76MLXF2 . Miałem wczoraj w łapie oba modele i pomachałem nimi trochę na sucho w sklepie. Moje wrażenia są takie że Xtream jest znacznie szybszy i wygina się w ładną parabolę a tournament... hmmm powiem szczerze że myślałem że jest szybszy, oczywiście to wrażenie jedynie na sucho. Jakie jest wasze zdanie? może ktoś używa właśnie tych wędek? W Xtreamie boje się teg co napisał kolega przede mną że nie będzie pokazywał kontaktu z podłożem. Turnamenty takie są. Gibki szczyt. Xtreme pokaże kontakt z podłożem.Jak dobierzesz masę wabika do warunków. Trzeba pamiętać że warunki panujące nad wodą nie tylko w wodzie.Wiatr ma duże znaczenie. Pomimo giętkiego szczytu kij w caście jest czuły. Mam ltbc do 1/2 oz. I jest to kij dobrze opisany. Puknięcia okoni czuć. Ale jak bardzie j wieje i trzeba dynami cznie podbic trzeba coś mocniejszego. Ja chyba spróbuję xtreme do 14lb mocybi 17gr w opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Widzę że się nagonka na na st croixy zrobiła bo drożyzna zaczęło wiać. Tak jak niektórzy z bmkami, że gówno teraz robio bo elektroniki wala i się psujo. Łople pewnie lepsze. Kupuje to na co mnie stać, avida kupię, elitki pewnie nie, ale to nie oznacza że zaraz mam pisać że krzywe blanki i lakier odłazi z przelotek bo każdy to wie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Widzę że się nagonka na na st croixy zrobiła bo drożyzna zaczęło wiać. Tak jak niektórzy z bmkami, że gówno teraz robio bo elektroniki wala i się psujo. Łople pewnie lepsze.Kupuje to na co mnie stać, avida kupię, elitki pewnie nie, ale to nie oznacza że zaraz mam pisać że krzywe blanki i lakier odłazi z przelotek bo każdy to wie. Januszu,generalnie (a właściwie to całkowicie) się z Tobą zgadzam.Mam jednak pytanie,jakim to narzeczem się posługujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Januszu,generalnie (a właściwie to całkowicie) się z Tobą zgadzam.Mam jednak pytanie,jakim to narzeczem się posługujesz? Januszowym, choć zaznaczę że Jan to nie Janusz tylko Janek Edytowane 21 Lutego 2020 przez wujek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Te kije nie są drogie,nas po prostu na nie, nie stać :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Na pewno będą kraje gdzie te patyki będą tańsze tak jak do tej pory to się dzieje . Kijki Stc. po 2 tys u nas a trochę kilometrów i 300 zł w kieszeni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi