Skocz do zawartości

Wędki St. Croix

Yunker

Rekomendowane odpowiedzi

St.Croix nie są pięknie wykończone ale te to odeślij. CF na psy schodzi by to do ludzi wysyłać.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

czekałem tydzien na Avida bo nie mieli go na stanie,przy składaniu zamówienia poprosiłem ich o sprawdzenie kijków przed wysyłaniem,no i takie coś mi przyszło,jeśli je odeśle to na własny koszt?

Jest, masz prawo odsyłać jeśli kupiłeś przez internet. Skorzystaj z tego prawa. Ja osobiście takiego partactwa kijem bym nie chciał dotknąć

tak zamawiałem przez internet,problem w tym,że najpierw podcinałem metki,a potem zacząłem dokładnie sprawdzać kije i wychwyciłem takie niedoróbki

Edytowane przez Voiteh

Oczywiście ze odsyłasz na swoj koszt. Mysle ze najpierw zadzwoń do sprzedawcy i pogadaj. Na oddanie masz 14 dni, a moze sie dogadacie i przymkniesz oko, albo odłożysz lupę od kija.

Krzyśku nie chodzi o przykładanie lupy do kija,to są niedoróbki które widać gołym okiem,jak można takie rzeczy przeoczyć przed wysyłką? zresztą płacisz to i wymagasz,to tak jakbyś wziął samochód z salonu z porysowanym zderzakiem,dziś i tak już nic nie wskóram bo sklep już zamknięty,a w weekend nie czynne

Taaa... Cf... Pomimo ze mieszkam w Warszawie i do CF mam rzut beretem nie kupie u nich juz zadnego kija... Kiedyś elitke ES zamawialem bezposrednio u Żbika poprosilem telefoniczne zeby wybral kijek bez zadnych skaz, bez nadlewek i prosty i taki kijek dostalem... Żbiku byl zdziwiony czemu nie podjade do CF i nie kupie na miejscu... Sprawa jest prosta oni wedlug tego co mowia maja przewznie po jednej sztuce(przynajmniej tak twierdza) ale czy aby napewno tego nie wiem...ja osobiscie na twoim miejscu bym im odeslal i zadal zwrotu kasy... A jak by mi zależało konkretnie na tych modelach i koniecznie ST. CROiX to zamawial bym bezposrednio u Żbika po wczesniejszej rozmowie teldfonicznej i prosbie o wybranie egzemplarza bez wad... Mysle ze nie powinno byc problemu... Żbik ma tych wedzisk kilkanascie wiec powinien cos wybrac...

• Like 1

Taaa... Cf... Pomimo ze mieszkam w Warszawie i do CF mam rzut beretem nie kupie u nich juz zadnego kija... Kiedyś elitke ES zamawialem bezposrednio u Żbika poprosilem telefoniczne zeby wybral kijek bez zadnych skaz, bez nadlewek i prosty i taki kijek dostalem... Żbiku byl zdziwiony czemu nie podjade do CF i nie kupie na miejscu... Sprawa jest prosta oni wedlug tego co mowia maja przewznie po jednej sztuce(przynajmniej tak twierdza) ale czy aby napewno tego nie wiem...ja osobiscie na twoim miejscu bym im odeslal i zadal zwrotu kasy... A jak by mi zależało konkretnie na tych modelach i koniecznie ST. CROiX to zamawial bym bezposrednio u Żbika po wczesniejszej rozmowie teldfonicznej i prosbie o wybranie egzemplarza bez wad... Mysle ze nie powinno byc problemu... Żbik ma tych wedzisk kilkanascie wiec powinien cos wybrac...

Grzesiu a Corona czasem nie ściąga tych kiji od Żbika?

Pewnie sciaga... I co z tego? Żbik ma konkretnych modeli po kilkadziesiat sztuk... Jest opcja wyboru konkretnej dobrej sztuki...

a to z tego,że skoro mają możliwość ściągnięcia dobrej wędki na sklep,tym bardziej,że kupujący prosi ich żeby wybrali z kilku sztuk,czeka tydzień, a oni wysyłają takiego bubla,czy to jest normalne?,poczekam do poniedziałku i zadzwonię do nich z samego rana,dziwnę dla mnie jest to że,wędki musze odsyłać na swój koszt,skoro oni mi przysłali wybrakowany towar

Edytowane przez Voiteh

Dokladnie. Najdziwniejszy jest ten korkek-ewidentnie sztukowany. Taka wedka nigdy by nie przeszla "quality control" w fabryce St. Croix. Musiala byc gdzies uszkodzona, moze miala juz jakiegos wlasciciela. To mi wyglada jak produkt z drugiej reki i to po naprawie lub jakis odrzut sprzedany jako nowy kij.

Edytowane przez Kwinto
  • Like 1

a to z tego,że skoro mają możliwość ściągnięcia dobrej wędki na sklep,tym bardziej,że kupujący prosi ich żeby wybrali z kilku sztuk,czeka tydzień, a oni wysyłają takiego bubla,czy to jest normalne?,poczekam do poniedziałku i zadzwonię do nich z samego rana,dziwnę dla mnie jest to że,wędki musze odsyłać na swój koszt,skoro oni mi przysłali wybrakowany towar

Taaa... Myslisz ze oni sprawdzaja kije przed wysylka? Zbika jak poprosis, to tak... Ale CF watpie.. Nawet jak poprosisz... Zadzwonisz do nich to ci powiedza ze sa to wedki robione recznie i tak ma byc... Ja na twoim miejscu po prostu bym odeslal.. Kupiles przez internet i mozesz oddac nie podajac powodu a jak im powiesz co ci sie w nich nie podoba to beda probowali ci je po prostu wcisnac... Tak to wyglada.. Odeslij poczekaj na zwrot kasy i zamow u Zbika... Zadzwon i powiedz zeby ci wybral kije wolne od wad bo w przeciwnym razie odeslesz je z powrotem... W sumie kupujac kija za prawie poltora tysia mozna wymagac... To nie jest wedka za 2 stowy...

Ps:jakis czas temu moze miesiac poltora z nimi rozmawialem o tym wlasnie kiju avs90mlf2.. Powiedzieli ze nie maja czekaja na dostawe... Widac dlugo czekali na ten kij od Zbika.... Skoro dopiero teraz dostali... Zamowili pewnie za 2-3 sztuki i dostales to co dostales...