Voiteh Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 St.Croix nie są pięknie wykończone ale te to odeślij. CF na psy schodzi by to do ludzi wysyłać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk czekałem tydzien na Avida bo nie mieli go na stanie,przy składaniu zamówienia poprosiłem ich o sprawdzenie kijków przed wysyłaniem,no i takie coś mi przyszło,jeśli je odeśle to na własny koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Jest, masz prawo odsyłać jeśli kupiłeś przez internet. Skorzystaj z tego prawa. Ja osobiście takiego partactwa kijem bym nie chciał dotknąć tak zamawiałem przez internet,problem w tym,że najpierw podcinałem metki,a potem zacząłem dokładnie sprawdzać kije i wychwyciłem takie niedoróbki Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Oczywiście ze odsyłasz na swoj koszt. Mysle ze najpierw zadzwoń do sprzedawcy i pogadaj. Na oddanie masz 14 dni, a moze sie dogadacie i przymkniesz oko, albo odłożysz lupę od kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Oczywiście ze odsyłasz na swoj koszt. Mysle ze najpierw zadzwoń do sprzedawcy i pogadaj. Na oddanie masz 14 dni, a moze sie dogadacie i przymkniesz oko, albo odłożysz lupę od kija. Krzyśku nie chodzi o przykładanie lupy do kija,to są niedoróbki które widać gołym okiem,jak można takie rzeczy przeoczyć przed wysyłką? zresztą płacisz to i wymagasz,to tak jakbyś wziął samochód z salonu z porysowanym zderzakiem,dziś i tak już nic nie wskóram bo sklep już zamknięty,a w weekend nie czynne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Odsyłaj. Miejmy nadzieję że potrafi się trafić seryjny st croix bez bubli. Daj znać co zrobiłeś i jak się skonczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Nastepne zamawiaj na blankach i bedziesz zadowolony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Taaa... Cf... Pomimo ze mieszkam w Warszawie i do CF mam rzut beretem nie kupie u nich juz zadnego kija... Kiedyś elitke ES zamawialem bezposrednio u Żbika poprosilem telefoniczne zeby wybral kijek bez zadnych skaz, bez nadlewek i prosty i taki kijek dostalem... Żbiku byl zdziwiony czemu nie podjade do CF i nie kupie na miejscu... Sprawa jest prosta oni wedlug tego co mowia maja przewznie po jednej sztuce(przynajmniej tak twierdza) ale czy aby napewno tego nie wiem...ja osobiscie na twoim miejscu bym im odeslal i zadal zwrotu kasy... A jak by mi zależało konkretnie na tych modelach i koniecznie ST. CROiX to zamawial bym bezposrednio u Żbika po wczesniejszej rozmowie teldfonicznej i prosbie o wybranie egzemplarza bez wad... Mysle ze nie powinno byc problemu... Żbik ma tych wedzisk kilkanascie wiec powinien cos wybrac... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Te kije powinny być sprzedawane w cenie blanku a nawet niżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Nastepne zamawiaj na blankach i bedziesz zadowolony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk wyleczyłem się już z kiji robionych w pracowaniach,bo tam też buble się trafiają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 wyleczyłem się już z kiji robionych w pracowaniach,bo tam też buble się trafiająA podasz jakiś przykład? Oczywiście bez nazwy pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 A podasz jakiś przykład? Oczywiście bez nazwy pracowni. zostawię to dla siebie,nie chcę niepotrzebnie wywoływać gównoburzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Nie wiem..ale ja np mam trzeci kijek z pracowni i jestem zadowolony choć w jednym kiju widzę lekka wadę lakieru na największej przelotce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jedynie ta nadlewka mogla byc fabrycznym niedociagnieciem. Reszta to jakas "jazda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Jedynie ta nadlewka mogla byc fabrycznym niedociagnieciem. Reszta to jakas "jazda". co masz na myśli pisząc "jazda"? Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Taaa... Cf... Pomimo ze mieszkam w Warszawie i do CF mam rzut beretem nie kupie u nich juz zadnego kija... Kiedyś elitke ES zamawialem bezposrednio u Żbika poprosilem telefoniczne zeby wybral kijek bez zadnych skaz, bez nadlewek i prosty i taki kijek dostalem... Żbiku byl zdziwiony czemu nie podjade do CF i nie kupie na miejscu... Sprawa jest prosta oni wedlug tego co mowia maja przewznie po jednej sztuce(przynajmniej tak twierdza) ale czy aby napewno tego nie wiem...ja osobiscie na twoim miejscu bym im odeslal i zadal zwrotu kasy... A jak by mi zależało konkretnie na tych modelach i koniecznie ST. CROiX to zamawial bym bezposrednio u Żbika po wczesniejszej rozmowie teldfonicznej i prosbie o wybranie egzemplarza bez wad... Mysle ze nie powinno byc problemu... Żbik ma tych wedzisk kilkanascie wiec powinien cos wybrac... Grzesiu a Corona czasem nie ściąga tych kiji od Żbika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Grzesiu a Corona czasem nie ściąga tych kiji od Żbika?Pewnie sciaga... I co z tego? Żbik ma konkretnych modeli po kilkadziesiat sztuk... Jest opcja wyboru konkretnej dobrej sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 co masz na myśli pisząc "jazda"? Mam na mysli, ze wedki z takimi obtarciami, dosztukowanym korkiem nie sa na sprzedaz jako nowe wedki. Kije w takim stanie nie powinne byc sprzedawane jako nowe wedziska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Grzesiu a Corona czasem nie ściąga tych kiji od Żbika?Od niego.Ibait z kolei nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zamowcie sobie z pracowni Art rod i będziecie zadowoleni .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Pewnie sciaga... I co z tego? Żbik ma konkretnych modeli po kilkadziesiat sztuk... Jest opcja wyboru konkretnej dobrej sztuki... a to z tego,że skoro mają możliwość ściągnięcia dobrej wędki na sklep,tym bardziej,że kupujący prosi ich żeby wybrali z kilku sztuk,czeka tydzień, a oni wysyłają takiego bubla,czy to jest normalne?,poczekam do poniedziałku i zadzwonię do nich z samego rana,dziwnę dla mnie jest to że,wędki musze odsyłać na swój koszt,skoro oni mi przysłali wybrakowany towar Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Od niego.Ibait z kolei nie. nie widzę w ofercie Ibaita kijów St.Croix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mam na mysli, ze wedki z takimi obtarciami, dosztukowanym korkiem nie sa na sprzedaz jako nowe wedki. Kije w takim stanie nie powinne byc sprzedawane jako nowe wedziska. Za taka kase nawet bym sie nie zastanawial, zwrot z miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Dokladnie. Najdziwniejszy jest ten korkek-ewidentnie sztukowany. Taka wedka nigdy by nie przeszla "quality control" w fabryce St. Croix. Musiala byc gdzies uszkodzona, moze miala juz jakiegos wlasciciela. To mi wyglada jak produkt z drugiej reki i to po naprawie lub jakis odrzut sprzedany jako nowy kij. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Kwinto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 nie widzę w ofercie Ibaita kijów St.CroixKiedyś mieli jako Złoty Karaś. Nie zaglądałem ostatnio do ich oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 a to z tego,że skoro mają możliwość ściągnięcia dobrej wędki na sklep,tym bardziej,że kupujący prosi ich żeby wybrali z kilku sztuk,czeka tydzień, a oni wysyłają takiego bubla,czy to jest normalne?,poczekam do poniedziałku i zadzwonię do nich z samego rana,dziwnę dla mnie jest to że,wędki musze odsyłać na swój koszt,skoro oni mi przysłali wybrakowany towarTaaa... Myslisz ze oni sprawdzaja kije przed wysylka? Zbika jak poprosis, to tak... Ale CF watpie.. Nawet jak poprosisz... Zadzwonisz do nich to ci powiedza ze sa to wedki robione recznie i tak ma byc... Ja na twoim miejscu po prostu bym odeslal.. Kupiles przez internet i mozesz oddac nie podajac powodu a jak im powiesz co ci sie w nich nie podoba to beda probowali ci je po prostu wcisnac... Tak to wyglada.. Odeslij poczekaj na zwrot kasy i zamow u Zbika... Zadzwon i powiedz zeby ci wybral kije wolne od wad bo w przeciwnym razie odeslesz je z powrotem... W sumie kupujac kija za prawie poltora tysia mozna wymagac... To nie jest wedka za 2 stowy...Ps:jakis czas temu moze miesiac poltora z nimi rozmawialem o tym wlasnie kiju avs90mlf2.. Powiedzieli ze nie maja czekaja na dostawe... Widac dlugo czekali na ten kij od Zbika.... Skoro dopiero teraz dostali... Zamowili pewnie za 2-3 sztuki i dostales to co dostales... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi