Daron Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Dzięki Panowie za szybkie uspokojenie mnie bo jest to mój pierwszy kij marki premium. Fakt, fantastyczny ale już zacząłem klnać na siebie bo 4 miesiące na niego skrupulatnie odkładałem każde wolne euro. Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu TapatalkaPrzerobiłem kilka wędek ze stajni St.Croix ,w każdej wędce po kilku wypadach , jakiejś większej rybie ,pękł mi lakier na pierwszej przelotce . Te wędki tak mają do siebie i fani tej marki dobrze wiedzą że to normalna rzecz w tych kijach , łowić nie przejmować się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Dzięki Panowie za szybkie uspokojenie mnie bo jest to mój pierwszy kij marki premium. Fakt, fantastyczny ale już zacząłem klnać na siebie bo 4 miesiące na niego skrupulatnie odkładałem każde wolne euro. Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu TapatalkaJak koledzy wyzej pisali, lapac nie przejmowac się. Ponizej zdjecia elitek S&s 8,6 stopowych. Jedna byla na rybach chyba raz a druga ze 3. Co ciekawe 7 stopowe elitki nie maja takich pekniec. Ale i tak mam to w d.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Czytam i tak nie dowierzam. Kije, które uważane są za "klasę wyższą" za 1-2,5k zł , pękający lakier na omotkach po 1-2 wypadach i nie przejmować się, łowić... Mnie osobiście to nie przekonuje i dziwi. Dobrze, że każdy ma wybór kupować i robić to co uważa za stosowane Edytowane 30 Czerwca 2020 przez maniak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Użytkowo nic się z nimi nie dzieje, nie odpadają przelotki???? Mankament jedynie estetyczny. Jak ktoś nie jest esteta tak jak producent to można tak łowic. Jeśli jednak ktoś zwraca uwagę na detale to wybierze pracownię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Panowie kto jest dystrybutorem st.croix na Polskę i gdzie reklamować kij. Wędka kupiona na własną rękę w USA, zarejestrowana, nie mam żadnego paragonu itd bo wyrzuciłem jak zawsze. Nie chcę mi się bawić w odsyłanie do Ameryki, wolałbym to załatwić przez Polskiego Dystrybutora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Dobrze, że każdy ma wybór kupować i robić to co uważa za stosowane I to jest właśnie najpiękniejsze na wolnym rynku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Panowie kto jest dystrybutorem st.croix na Polskę i gdzie reklamować kij. Wędka kupiona na własną rękę w USA, zarejestrowana, nie mam żadnego paragonu itd bo wyrzuciłem jak zawsze. Nie chcę mi się bawić w odsyłanie do Ameryki, wolałbym to załatwić przez Polskiego DystrybutoraJedynym dystrybutorem na Polskę jest Żbik, reszta kupuje od niego. Gwarancja gwarancją, ale za przesyłkę i tak płacisz. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Orientuje się ktoś jaki jest dolny cw w modelu PS70HF2? Producent podaje 14 gram ale z tym jak wiadomo różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 .....nie mam żadnego paragonu itd bo wyrzuciłem jak zawsze.....To bardzo mądre podejście w kontekście wszelakich reklamacji. Pogratulować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Wędka kupiona w USA i zarejestrowana, po co mi paragon. Jest Polski dystrybutor i powinien reklamację gwarancję przyjąć. Za wysyłkę zapłacę oczywiście tak samo jak bym wysyłał do USA na własną rękę. Zresztą każda historia zakupów online jest potwierdzana mailowo przez sklep. Wszystko czarno na białym, przeważnie sklepy Wysyłają również rachunek fakturę na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Ja Kolego zwróciłem uwagę na "jak zawsze", a nie ten szczególny przypadek dotyczący st.croix. Ale to Twój sprzęt i Twoja sprawa, co robisz z paragonami/fakturami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Z Stc nie ma żadnych problemów z reklamacją, nawet kiedy kij nie jest zarejestrowany i nie masz paragonu, nie ma też znaczenia czy złamałeś go na rybie, czy przejechałeś po nim samochodem. Wymieniłem tak starą elitkę przywiezioną z US, koszt około 700 zł, ale przesyłka jednoskładu jest sporo droższa. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Pytanie z innej beczki, czy ktoś z was może wie kiedy będą działać normalnie fabryki st croix? Czekam już dosyć długo na swojego avida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Podobno już działają, gdzieś widziałem filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) Podobno już działają, gdzieś widziałem filmik.W tym dziale ???? Edytowane 2 Lipca 2020 przez mariusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 W tym dziale Faktycznie, jest na poprzedniej stronie. Świetna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Przerobiłem kilka wędek ze stajni St.Croix ,w każdej wędce po kilku wypadach , jakiejś większej rybie ,pękł mi lakier na pierwszej przelotce . Te wędki tak mają do siebie i fani tej marki dobrze wiedzą że to normalna rzecz w tych kijach , łowić nie przejmować się .jakby uzywali threadmaster zamiast flex coat to by tak nie bylo ;] Nie wiem dlaczego do topowych wedzisk daje sie tak slaby lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Jak kij jest do np 18g a rzuca się po 40g i więcej to nie dziwne że pęka. W dragonie nie pęknie lakier na omotce tylko wędka na spigocie lub szczyt po takim przeciążeniu dlatego tam nie ma problemów z pęknięciami na lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Ależ to wszystko przemyślane w tych "najlepszych wędkach na Ziemi"! Aż nie mogę się nadziwić! Nawet pęknięcia lakieru są celowe! Po prostu genialne! I pomyśleć, że w tej wędkarskiej branży są producenci robiący niepękające blanki z niepękającym lakierem, nie zdając sobie zupełnie sprawy, że aby być najlepszą firmą na Ziemi, wystarczy przekonać część ludzkiej populacji, że jest się lepszym od Dragona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Dragona podałem jako przykład popularnego kija na polskim rynku, resztę sobie wymyśliłeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Użytkowo nic się z nimi nie dzieje, nie odpadają przelotki Mankament jedynie estetyczny. Jak ktoś nie jest esteta tak jak producent to można tak łowic. Jeśli jednak ktoś zwraca uwagę na detale to wybierze pracownię.Mam elitę z pracowni i lakier na pierwszej przelotce też mi pękł. Może nie tak mocno jak na fotach powyżej ale jednak... I to jednak wk....aOgólnie to te niedociągnięcia i mankamenty, w kijach za taką kasę są dla mnie nieakceptowalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Z tego powodu wszystkie moje st. croix to wędki na tych blankach uzbrojone w naszych pracowniach. Wcale nie drożej, a standard uzbtojenia wyższy i problemów ni ma. Walory estetyczne nieporównywalne, choć pojmuję, iż nie każdy jest estetą. Mnie natomiast nikt nie przekona, że czarne jest czarne, a białe jest białe, cytując klasyka. A że to wątek o wędkach st. croix to pokonie przepraszam za ten przewijający się tu już do znudzenia wtręt i życzę wielu nowych ciekawych teorii zadowolonym z musu użytkownikom seryjnych kijów w tym klubie wzajemnej adoracji. AmenPs. Prowokacja celowa, w dyskusję nikt mnie nie wciągnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianG Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Widzę że paroma zdjęciami wsadziłem kij w mrowisko. Trochę się czuje jak Franek Dolasa w "jak rozpętałem II WŚ" Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Widzę że paroma zdjęciami wsadziłem kij w mrowisko. Trochę się czuje jak Franek Dolasa w "jak rozpętałem II WŚ" Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Mam 5 st croixów i na żadnym nic nie pęka, ale nadlewki lakieru na omotkach są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Orientuje się ktoś może czy poza Coroną gdzies jeszcze w Warszawie mają sankroje do pomacania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi