Voiteh Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Nowy jak przetestujesz to napisz jak wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Panowie miał ktoś to szczęście i mógłby porównać LWS70MHM "Deep Cranker" z LWC70MHM "bounce troll"? Niby VIS66MF też się nada pod średni trolling, ale jakoś zakochałem się w Tournamentach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianG Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Ktoś się orientuje na jaki okres jest gwarancja w Avidach? Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Ktoś się orientuje na jaki okres jest gwarancja w Avidach? Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka15 lat na uszkodzenia nie z twojej winy. Jak z twojej to płacisz za serwis i masz nowa cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianG Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 To oddam ją do przezbrojenia. Kogoś polecacie? Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 15 lat na uszkodzenia nie z twojej winy. Jak z twojej to płacisz za serwis i masz nowa cześć.Potwierdzam avidy 15 lat gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jest na forum już może ktoś kto łapał na nową Extremkę XFS610MLXF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1121 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Panowie potrzebuję waszej opinii na temat tej wędki, czy nadaje się do kklasycznego opadu pod okonia ,główki 7-15g, guma 3-4 cale. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Witam,Dziś po życie strzelił mi St.Croix Wid Rower.Pęk 3 cm poniżej łączenia.Kijek kupiony w 2.2019 czy mogę go reklamować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 jak najbardziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 A jak to się odbywa i do kogo tam gdzie zakupiłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Dokladnie,tam gdzie zakupiles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 ..tylko musisz się uzbroić w cierpliwość.... Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Ok, kupiłem w Corona F.tak wiec mam nadzieje ze Bedzie bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nie chodzi o kłopoty, bo tego nie będzie, ale o czas Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 A jak z jakimis kostami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 A jak z jakimis kostami?Chłopaki w CF Ci wszystko wytłumaczą, serwis jest w dolarach więc kurs gra role. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Ok, bede2 dzwonik5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1121 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 St. Croix LBS68MLF Panowie ktoś posiada ten kij? Nada się na okonia z opadu? Wie ktoś jaką średnicę ma w szczytowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nada się. Mam Walleya ML i do tych 12-14g plus główka jest bdb. Ciężej nie łowie okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1121 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 A jaka różnica jest między tymi dwoma kijami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Walleye jest ciut delikatniejszy od serii Bass. Może w sensie Bass jest mocniejszy w dolniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 ... to niech nie wystawia w swojej ofercie !!! , a jak już , to niech pojawi się informacja obok , że jest to towar w opcji do ściągnięcia na zamówienie w określonym terminie.Inaczej , to dla mnie "trochę oszustwo"... .co racja to racja...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABL0 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Jaki casting pod szczupaka i spore gumy (do 15-20cm)? Krótki, w dwóch częściach. Przejrzałem mnóstwo treści i myślę o LXC70MHF2. Nada się? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) Avid w tych parametrach ciska takimi gumami bez jąkniacia :-) tyle ,że monoblank ale myślę,że nie ma to znaczenia :-) Edytowane 12 Listopada 2020 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi