Patryk122 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 LXS70MLF.Potrzebuje informacji o tym kiju.realne cw,praca pod obciążeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Wie ktoś może kiedy będą dostępne w sprzedaży kije z nowej serii TFS Trout? Edytowane 18 Grudnia 2021 przez mepps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 LXS70MLF.Potrzebuje informacji o tym kiju.realne cw,praca pod obciążeniem.Szybki, szczytowy, czuły (choć starsza seria zbrojona w RECOIL jest czulsza).Realnie główka 15g plus 3'' smukłej gumy ogarnie.Dolnik zapracuje, ale do tego potrzeba sporej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 szklakami Sankroja ktoś z Was już porządnie połowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Panowie posiadałem TBS610MLXF, przejechałem samochodem i wymieniono mi na LBS610MLXF poszła do sprzedania - to już nie ten patyk ! Namiętnie poszukuje starej wersji TBS ale susza w temacie, przymierzam się do ES610MXLF będzie podobnie czy to już inna wędka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikuuu Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Cześć, szukam dobrej wędki na okonia ze stajni st. Croix. Wędkuje na wodach stojących sięgających do 4 metrów głębokości. Przynęty jakimi operuje to głównie 2 calowe gumy na główkach do 5 gram, sporadycznie obrotówki w rozmiarze 0,1. Wędkuje z brzegu lecz lubię dość długie wędki najlepiej +2.30 najlepiej coś około 2,70. Raczej łowienie na plecionkę, w oko wpadł mi PFS90LMF2 ze względu na długość i cw, boje się ze akcja Mod. Fast nie pozwoli mi na komfortowe łowienie z opadu. Jeśli ktoś miał styczność z wędka PFS90LMF2 niech podzieli się swoim zdaniem. A jeśli znasz dobra wędkę która dobrze wpisuje się w moje oczekiwania również możesz mi ja polecić, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Przepraszam,że podłącze się do pytania ,a propozycji poszukuję wersja cast? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Stycznia 2022 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Trochę rozpatrywałem temat i chyba jedyna typowa okoniówka pod takie łowienie z st. Croix to LEP 70LXF. No i będzie dużo krótszy od tego co Tobie odpowiada. Ja finalnie kupiłem kij na blanku suzuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikuuu Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Szkoda ze w jednym kawałku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Też mam ten sam dylemat, szukam jeszcze innej opcji dla LEP LXF żeby kij był jednak w dwóch kawałkach o podobnych parametrach. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) LTWS76MLXF w 2 kawałkach 228cm Edytowane 3 Stycznia 2022 przez koyot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Marioo masz zapchaną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Czesc. Z st croix nic w tym przedziale wyrzutu do 5 g główka i tej długości nie znajdziesz pod okonia. Za cene st croix kup sobie graphiteleader finezza 19- dlugości 240cm do 10g, lub 226cm do 7g.P.s ja do 5g główka używam matagi tr 80- którą również polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Koledzy, czy ktoś miał może już do czynienia z serią VICTORY..? Ja osobiście myślę o St. Croix Victory - 610MLXF Ceny wydają się w miarę przystępne jak na St.Croix-a.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) Koledzy, czy ktoś miał może już do czynienia z serią VICTORY..? Ja osobiście myślę o St. Croix Victory - 610MLXF Ceny wydają się w miarę przystępne jak na St.Croix-a.. Przystępne? ~1200zł za tandetnie uzbrojony kij... wg mnie powinien kosztować połowę tego, w tej kasie znajdziesz fajna uzywkę zbrojoną w pracowni na porządnych komponentach Edytowane 13 Stycznia 2022 przez rafal_LBN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Ja zdecydowanie wolę wędkę nową.., ale co kto lubi.Też bym chciał żeby np. LIS-y były po 1000 zł, ale sorry tak nie jest i racze nie będzie..Ja mam kilka St.Croix i dla mnie są super.., fakt że trochę wyższe modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murinek7777777 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Kolo 30 gram i smukla guma. Moze nawet lekko wiecej Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMiałem LXS76MF2 i na nim 30gr nie robiło większego wrażenia [emoji28] więc myśle że dla MHF jeszcze w wersji krótszej to będzie dopiero rozgrzewka [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 No widzisz jak to jest. Każdy jakoś inaczej to traktuje i odbiera- najczęściej do pierwszego złamania.Różnica polega na tym, że ja nie miałem czy chciałbym mieć, tylko mam ES70MHF2, XLS70MHF i LXS70MHF2 (którego nienawidzę szczerze)Zresztą MF-y też mam wszystkie i jak dla mnie rzucanie główkami 30 gram + guma to dla nich przesada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murinek7777777 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 No widzisz jak to jest. Każdy jakoś inaczej to traktuje i odbiera- najczęściej do pierwszego złamania. Różnica polega na tym, że ja nie miałem czy chciałbym mieć, tylko mam ES70MHF2, XLS70MHF i LXS70MHF2 (którego nienawidzę szczerze)Zresztą MF-y też mam wszystkie i jak dla mnie rzucanie główkami 30 gram + guma to dla nich przesada.Powiem tak również mam ES86MF2, ES86MHF2, ES90MHF2, ES70LF2, i każdy z nich ma zapas ale w przypadku 86MHF (ten zapas jest bardzo duży) nie używam go w ogóle bo dla mnie jest zbyt mocny tylko dlatego kupiłem 90MHF2 z nadzieja ze będzie słabszy i nada się nie tylko pod jigowanie ale i woblery sandaczowe [emoji846] LXSów przerzuciłem 76MF2 i 76MLXF2 - Mf mi nie leżał za pierona natomiast MLXF to był zajebisty kijek kosa sandaczowa pod sandacza na zbiorniki niestety na Wiśle był trochę za słaby [emoji846] Miałem też XFS76MF - zajebisty kij niby parabolik ale tak szybki ze 30 gr podbijał w nurcie [emoji846] teraz czekam na testy XFS73MLXF i mam nadzieje że to będzie to [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magisterrr Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Mam pytanie do byłych i obecnych posiadaczy wędki AVS86MHF2 której jestem od niedawna włascicielem. Panowie jaki kołowrotek mieliście podczepiony do tego kijka?? który wyważał wam najlepiej całość ??? Mysłałem o Ultegrze lub Stradicu FL 4000 Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Magisterrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Te avidy w serii są słabo wyważone. Nawet z kołowrotkiem ok 320g nie będzie szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Kiedyś miałem LTWS76MLXF i niemiłosiernie leciał na pysk, bez względu na to co do niego podpinałem.Niestety prawda jest taka, że kołowrotek w niewielkim stopniu pomaga w wywarzeniu zestawu.Jeśli kij sam w sobie jest spartolony to żaden kołowrotek nie pomoże. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Kiedyś miałem LTWS76MLXF i niemiłosiernie leciał na pysk, bez względu na to co do niego podpinałem.Niestety prawda jest taka, że kołowrotek w niewielkim stopniu pomaga w wywarzeniu zestawu.Jeśli kij sam w sobie jest spartolony to żaden kołowrotek nie pomoże.Ot i cała prawda.Odnośnie wspomnianego seryjnego AVS86MHF2 to nie pomógł mu też nawet Slammer III 3500 i jego niespełna 400g. Także ten... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianG Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Panowie czym się różni AVS od AS? Mam AVS96MHF2. Szukam żeby kupić oczko niżej i trafił mi się AS tylko nie widzę informacji czym się różni. Może ktoś pomóc? Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi