Skocz do zawartości

Wędki St. Croix

Yunker

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

A w jakich parametrach jeśli wolno zapytać? No i proszę się podzielić opinią, czy grafen to tylko hasło reklamowe, czy faktycznie nowa jakość.

LXTC71MHF, polowie na nią pewnie dopiero w pazdzierniku niestety i jak bede mial jakies mądre przemyslenia to cos napisze

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

W sumie to smutne, ze w wątku o best rods za kupę kasy, są takie wpisy.

Jakoś nie widziałem takowych w wątkach o yamagach czy evergreenach … na pewno przegapiłem ;)

Miałem kiedyś taką koleżankę, co ubierała się niespecjalnie i makijaż też dla niej był dość obcy, a branie miała takie, że…………[emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

• Like 4

I też była droga?  :D

Tak się zastanawiam, słysząc o tych wpadkach stc (moim obu nic nie dolega) czy:

- stc pozwala sobie na buble w fabryce, które może wypuszcza potem na rynek jako drugoklasowe a nasi Janusze ściągają to do Polski i sprzedają jako pełnowartościowe?

- czy to podróbki?

No wierzyć mi się nie chce w takie wtopy. Patrze na swoje stc, nic im zarzucić akurat jakościowo nie można (poza ceną, w Polsce średnio adekwatną do wartości)

Miałem kiedyś taką koleżankę, co ubierała się niespecjalnie i makijaż też dla niej był dość obcy, a branie miała takie, że…………[emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Przynajmniej było widać za co się człowiek bierze, a nie 2kg tapety a później rozczarowanie  :D

• 2 tygodnie później...

Cześć, piszę w sprawie blanku lub wędki, ponieważ chciałbym na święta zrobić prezent mojemu Tacie i kupić mu wędkę st.croix. Marzy mu się wędka minimum 2,75m i o bardzo szybkiej akcji. 3/4 wędki sztywne i szczyt delikatniejszy. Myślę nad zrobieniem takiej wędki i zamówieniem wszystkich komponentów lub kupienie takiej wędki, ale nie znam się zbytnio na tych blankach i nie wiem, który byłby odpowiedni. Mógłby ktoś doradzić ?

Czyli szukasz idealnego hot shota.. które w tej długości nie występują, albo wklejanki - dziwacznego symbolu polskiej szkoły spinningu  :) Nie tylko w StC znajdziesz całe mnóstwo blanków z czułą szczytówką, w których moc przyrasta bardzo szybko..