Ostry krokodylec1 Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Pytanie o ES 76MLXF2 , do jakich przynęt i realnym c.w. jest ten kij?Łowią Koledzy tym kijem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Używa ktoś może mojo bass inshore JIS66HF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Pytanie o ES 76MLXF2 , do jakich przynęt i realnym c.w. jest ten kij?Łowią Koledzy tym kijem?Canibalem 10cm na 10g główce rzucam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Cannibala 10cm na 10g główce bez problemu Ci ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) Czyli razem 20g???? A woblery powierzchniowe boleniowe ok.15g na tej wędce? Ma ten model szczytowke do animacji w ogóle? Edytowane 20 Czerwca przez Ostry krokodylec1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Machał ktoś Avidem Walleye 63MLXF lub 63MXF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Czy ktoś miał okazję porównać obecnie produkowany LWTS80MLF2 z modelem LTWS80MLF2 którego zaprzestano produkować kilka lat temu? Poszukuję kija o charakterystyce tego z przed lat i zastanawiam się czy nowy to dobry kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 8 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września Miał już ktoś w rękach nowe St.Croix LEGEND X2 ?Jakieś opinie, wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Do mnie dzisiaj dojedzie jedna, ale w castingu. Zobaczymy co to za wynalazek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września (edytowane) A w jakich parametrach jeśli wolno zapytać? No i proszę się podzielić opinią, czy grafen to tylko hasło reklamowe, czy faktycznie nowa jakość. Edytowane 9 Września przez multibarti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Wygląda to interesująco, nie powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września A w jakich parametrach jeśli wolno zapytać? No i proszę się podzielić opinią, czy grafen to tylko hasło reklamowe, czy faktycznie nowa jakość.LXTC71MHF, polowie na nią pewnie dopiero w pazdzierniku niestety i jak bede mial jakies mądre przemyslenia to cos napisze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert64 Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Dzisiaj byłem u Żbika i odebrałem nowego LXTS73MLXF.Wizualnie super,blank prosty,przelotki w linii bez nadlewek .Testy za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września .Wizualnie super,blank prosty,przelotki w linii bez nadlewek .Testy za tydzień.W sumie to smutne, ze w wątku o best rods za kupę kasy, są takie wpisy.Jakoś nie widziałem takowych w wątkach o yamagach czy evergreenach … na pewno przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września W sumie to smutne, ze w wątku o best rods za kupę kasy, są takie wpisy.Jakoś nie widziałem takowych w wątkach o yamagach czy evergreenach … na pewno przegapiłem Miałem kiedyś taką koleżankę, co ubierała się niespecjalnie i makijaż też dla niej był dość obcy, a branie miała takie, że…………[emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września I też była droga? Tak się zastanawiam, słysząc o tych wpadkach stc (moim obu nic nie dolega) czy:- stc pozwala sobie na buble w fabryce, które może wypuszcza potem na rynek jako drugoklasowe a nasi Janusze ściągają to do Polski i sprzedają jako pełnowartościowe?- czy to podróbki? No wierzyć mi się nie chce w takie wtopy. Patrze na swoje stc, nic im zarzucić akurat jakościowo nie można (poza ceną, w Polsce średnio adekwatną do wartości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września Miałem kiedyś taką koleżankę, co ubierała się niespecjalnie i makijaż też dla niej był dość obcy, a branie miała takie, że…………[emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProPrzynajmniej było widać za co się człowiek bierze, a nie 2kg tapety a później rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września Co Wy z tymi twarzami? Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacroix812 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Cześć, piszę w sprawie blanku lub wędki, ponieważ chciałbym na święta zrobić prezent mojemu Tacie i kupić mu wędkę st.croix. Marzy mu się wędka minimum 2,75m i o bardzo szybkiej akcji. 3/4 wędki sztywne i szczyt delikatniejszy. Myślę nad zrobieniem takiej wędki i zamówieniem wszystkich komponentów lub kupienie takiej wędki, ale nie znam się zbytnio na tych blankach i nie wiem, który byłby odpowiedni. Mógłby ktoś doradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Czyli szukasz idealnego hot shota.. które w tej długości nie występują, albo wklejanki - dziwacznego symbolu polskiej szkoły spinningu Nie tylko w StC znajdziesz całe mnóstwo blanków z czułą szczytówką, w których moc przyrasta bardzo szybko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi