Skocz do zawartości
  • 0

Giełda wędkarska w Warszawie ! 14-16 października ( Jerkbait Garage Sale vol. 2)

Friko

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A więc stało się ! Jerkbait Garage Sale powraca :)

Wracamy do tematu giełdy wędkarskiej  -  drugą edycję planujemy zrobić na dużo większym wypasie niż pierwszą :)  wkrótce uruchomimy zapisy, teraz chciałem podać tylko garść szczegółów i odpowiedzieć na ewentualne pytania. A zatem:

Kiedy:

14-16 października 2016 r. (piątek - niedziela).   Dla wystawców oznacza to że w ramach opłaty mogą oferować swój towar nie przez kilka godzin ale nawet przez 3 dni (jesli będą chcieli)

Gdzie:

Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie k/ Warszawy - profesjonalna przestrzeń targowa. W tym czasie będzie się w niej odbywać duża impreza World Travel Show pod patronatem m.n. National Geographic a my się do niej przytulamy z naszą - jest więc szansa na dodatkową frekwencję

Bezpłatny parking dla wystawców !

Bezpłatny dojazd z centrum Warszawy dla publiczności w sobotę i w niedzielę (Ptak Warsaw Expo organizuje autobusy)

Dla kogo:

dla wędkarzy chcących sprzedać / wymienić sprzęt wędkarski (wyprzedaż garażowa / giełda sprzętu używanego)

dla lurebuilderów i rodbuilderów - w ramach naszego Salonu Wędkarskiego chcielibyśmy zorganizować targi rękodzieła

dla firm z branży wędkarskiej  - jeśli zostanie jakaś powierzchnia :)

dla publiczności - kupił nie kupił, obejrzeć warto - w tym roku wstęp dla publiczności bezpłatny (z zaproszeniami jerkbait.pl o czym jeszcze niżej)

Warunki uczestnictwa:

• dla wystawców -  przewidujemy dwa rodzaje stanowisk:

TYP A - stanowisko dla indywidualnych wystawców-wędkarzy na garage sale oraz lurebuilderów

bilet 100 zł brutto - w tej cenie wyposażenie stanowiska obejmuje 2 krzesła oraz 2 małe stoliki; cena umożliwia wystawianie się od 1 do 3 dni wg uznania sprzedającego, parking dla wystawców bezpłatny

Można już się zapisywać na tę opcję klikając tu:  ZAPISY

TYP B - box dla firm wędkarskich  (firmy zainteresowane wykupieniem tej opcji prosimy o kontakt na biuro@jerkbait.pl)

50 zł / 1 mkw  + koszt aranżacji box w wysokości ok 15% ceny wynajmu; ceny netto należy doliczyć VAT; przykładowo: box 20 mkw = 1000 zł + VAT (plus koszt ew aranżacji do indywidualnego ustalenia)

cena umożliwia wystawianie się od 1 do 3 dni wg uznania sprzedającego, parking dla wystawców bezpłatny

• dla publiczności - wstęp bezpłatny za okazaniem zaproszeń; normalnie wstęp na World Travel Show będzie się wiązał z opłatą, ale uczyniono wyjątek i dla osób posiadających zaproszenia od jerkbait.pl wstęp będzie bezpłatny - jedno zaproszenie będzie uprawniało do bezpłatnego wstępu dla 2 osób.  Zaproszenia będzie wkrótce do pobrania w wersji elektronicznej na naszych stronach, będziemy tez mieli pulę zaproszeń wydrukowanych które będziemy rozdawać w realu np. na imprezie Street Fishing Poland 17 wrzesnia br. w Warszawie będziemy rozdawać zaproszenia na targi

W organizacji imprezy pomagają oraz dodatkowych informacji udzielają:

Piotrek @Hesher

Marcin @ezehiel

edit:

zaproszenie uprawniające do bezpłatnego wstępu na targi (można wydrukować lub ściągnąć sobie na smartfona):

Targi_Zaproszenie_Jerkbait.pdf

• Like 10

• 0

Noooo nareszcie, a już myślałem że tak fajną imprezę puszczono z dymem. Będzie wreszcie okazja odebrać obiecane zabawki ( obaj zacni pomagierzy Piotrek i Marcin - wiem, wiem Marcin to moja wina że się nie spotkaliśmy).

Jak zapewne wynika z powyższego tekstu jestem na 99,99999% chyba że zejdę szkoda tylko że zapowiada się spora absencja szanownego grona.