Friko Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 ZAPISY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 A więc stało się ! Jerkbait Garage Sale powraca Wracamy do tematu giełdy wędkarskiej - drugą edycję planujemy zrobić na dużo większym wypasie niż pierwszą wkrótce uruchomimy zapisy, teraz chciałem podać tylko garść szczegółów i odpowiedzieć na ewentualne pytania. A zatem: Kiedy:14-16 października 2016 r. (piątek - niedziela). Dla wystawców oznacza to że w ramach opłaty mogą oferować swój towar nie przez kilka godzin ale nawet przez 3 dni (jesli będą chcieli) Gdzie:Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie k/ Warszawy - profesjonalna przestrzeń targowa. W tym czasie będzie się w niej odbywać duża impreza World Travel Show pod patronatem m.n. National Geographic a my się do niej przytulamy z naszą - jest więc szansa na dodatkową frekwencję Bezpłatny parking dla wystawców ! Bezpłatny dojazd z centrum Warszawy dla publiczności w sobotę i w niedzielę (Ptak Warsaw Expo organizuje autobusy) Dla kogo:dla wędkarzy chcących sprzedać / wymienić sprzęt wędkarski (wyprzedaż garażowa / giełda sprzętu używanego)dla lurebuilderów i rodbuilderów - w ramach naszego Salonu Wędkarskiego chcielibyśmy zorganizować targi rękodzieładla firm z branży wędkarskiej - jeśli zostanie jakaś powierzchnia dla publiczności - kupił nie kupił, obejrzeć warto - w tym roku wstęp dla publiczności bezpłatny (z zaproszeniami jerkbait.pl o czym jeszcze niżej) Warunki uczestnictwa: dla wystawców - przewidujemy dwa rodzaje stanowisk: TYP A - stanowisko dla indywidualnych wystawców-wędkarzy na garage sale oraz lurebuilderów bilet 100 zł brutto - w tej cenie wyposażenie stanowiska obejmuje 2 krzesła oraz 2 małe stoliki; cena umożliwia wystawianie się od 1 do 3 dni wg uznania sprzedającego, parking dla wystawców bezpłatnyMożna już się zapisywać na tę opcję klikając tu: ZAPISY TYP B - box dla firm wędkarskich (firmy zainteresowane wykupieniem tej opcji prosimy o kontakt na biuro@jerkbait.pl) 50 zł / 1 mkw + koszt aranżacji box w wysokości ok 15% ceny wynajmu; ceny netto należy doliczyć VAT; przykładowo: box 20 mkw = 1000 zł + VAT (plus koszt ew aranżacji do indywidualnego ustalenia)cena umożliwia wystawianie się od 1 do 3 dni wg uznania sprzedającego, parking dla wystawców bezpłatny dla publiczności - wstęp bezpłatny za okazaniem zaproszeń; normalnie wstęp na World Travel Show będzie się wiązał z opłatą, ale uczyniono wyjątek i dla osób posiadających zaproszenia od jerkbait.pl wstęp będzie bezpłatny - jedno zaproszenie będzie uprawniało do bezpłatnego wstępu dla 2 osób. Zaproszenia będzie wkrótce do pobrania w wersji elektronicznej na naszych stronach, będziemy tez mieli pulę zaproszeń wydrukowanych które będziemy rozdawać w realu np. na imprezie Street Fishing Poland 17 wrzesnia br. w Warszawie będziemy rozdawać zaproszenia na targi W organizacji imprezy pomagają oraz dodatkowych informacji udzielają: Piotrek @Hesher Marcin @ezehiel edit: zaproszenie uprawniające do bezpłatnego wstępu na targi (można wydrukować lub ściągnąć sobie na smartfona): Targi_Zaproszenie_Jerkbait.pdf 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Dodam jeszcze że w trakcie targów przewidujemy dodatkowe atrakcje m.in. planujemy spotkanie dla uczestników jerkbait.pl oraz Street Fishing Poland w naszym namiocie, pokazy sprzętu, relacje z wypraw wędkarskich, prelekcje itp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Informacja o całych targach dla zainteresowanych - http://worldtravelshow.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 To mogę wpaść z żoną i dzieciakami ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RUDI75 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Jestem z wobkami,oczkami i farbami na bank. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 To mogę wpaść z żoną i dzieciakami ?Nawet z dwiema 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Starczy mi jedna.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Melanzyk Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Weź jedna dla Piotrka PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Myślę że to dobry pomysł żeby przyjśc z "osobą towrzyszącą" - targi sa tak duże i jest tyle tematów że z pewnością każdy znajdzie dla siebie coś intersujacego, nawet jeśli nie jest zainteresowany wędkarstwem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Briq ale kajak dla mnie Jakbyś sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Melanż pakuj się i wpadaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Melanzyk Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Nie mam już ani grama urlopu. Za 2 tyg mam gościa i lowimy kilka dni i nie wiem jak to szefowi powiedziec, heh. Później mam jeszcze jedne targi w listopadzie i z tego się szef pewnie też nie ucieszy :/ PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mysz Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Szkoda że się nie pojawię Na kolejnej edycji jestem na 99 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Szkoda że się nie pojawię Na kolejnej edycji jestem na 99 % A ty co... łamistrajk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Tylko, że to nie w Warszawie Edytowane 7 Września 2016 przez w6i6e6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Tylko, że to nie w Warszawie Oj tam. 15 km od lotniska. Świetny dojazd S8. No i 2 km ode mnie .Tyle że w tym czasie w Danii na rybach będę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Godski ty zawsze coś. Wpadaj pudełka wietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Kurcze ... no, nie jestem pewien?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Bob...Słuchaj, idzie info w świat. Działamy. Spokojnie masz czas do namysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Czasu na namysł to ja nie potrzebuję ale w niedzielą wracam z za morza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Briq ale kajak dla mnie Jakbyś sprzedawałMarcin jeszcze nie czas, jak nie będę mógł go podnieść to sprzedam.:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Marcin jeszcze nie czas, jak nie będę mógł go podnieść to sprzedam.:-)To kiedy się widzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 My to jak najczęściej .:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 My to jak najczęściej .:-)Sfp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jurkan Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Noooo nareszcie, a już myślałem że tak fajną imprezę puszczono z dymem. Będzie wreszcie okazja odebrać obiecane zabawki ( obaj zacni pomagierzy Piotrek i Marcin - wiem, wiem Marcin to moja wina że się nie spotkaliśmy).Jak zapewne wynika z powyższego tekstu jestem na 99,99999% chyba że zejdę szkoda tylko że zapowiada się spora absencja szanownego grona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
ZAPISY
Top użytkownicy dla tego pytania
39
32
29
13
Popularne dni
7 Wrz
37
15 Paź
32
16 Paź
30
14 Paź
18
Top użytkownicy dla tego pytania
sukingad 39 odpowiedzi
Friko 32 odpowiedzi
ezehiel 29 odpowiedzi
kojoto 13 odpowiedzi
Popularne dni
7 Wrz 2016
37 odpowiedzi
15 Paź 2016
32 odpowiedzi
16 Paź 2016
30 odpowiedzi
14 Paź 2016
18 odpowiedzi
Popularne posty
sukingad
Mała fotorelacja z imprezy. Zdjęcia pozbierane od rożnych osób. Gdyby ktoś chciał dodać swoje fotki czy zmienić to podeślę maila. Zaczęło się od prośby o fotki przynęt na plakat. Dziękować kolegom, kt
kojoto
To teraz ja coś napiszę. Wszystkim tym co piszą ,że nie warto, za drogo, mało.... Najlepiej to jest usiąść przed monitorem, nic nie robić i narzekać. A ja nie narzekam. Zapłaciłem nie 100zł a 200zł bo
BOB1
Obejrzałem, przeczytałem i ... mam wniosek (nie do odrzucenia) : czy mogę prosić aby Ten Pan był stałym komentatorem wydarzeń jerkbaitowych?! a w szczególności tych co się nie udały ... Piotrek wszędz
Opublikowane grafiki
261 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi