Skocz do zawartości
  • 0

Giełda wędkarska w Warszawie ! 14-16 października ( Jerkbait Garage Sale vol. 2)

Friko

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Noooo nareszcie, a już myślałem że tak fajną imprezę puszczono z dymem. Będzie wreszcie okazja odebrać obiecane zabawki ( obaj zacni pomagierzy Piotrek i Marcin - wiem, wiem Marcin to moja wina że się nie spotkaliśmy).

Jak zapewne wynika z powyższego tekstu jestem na 99,99999% chyba że zejdę szkoda tylko że zapowiada się spora absencja szanownego grona.

Poszło na priv.

Mua culpa.

• 0

Nie mam już ani grama urlopu. Za 2 tyg mam gościa i lowimy kilka dni i nie wiem jak to szefowi powiedziec, heh. Później mam jeszcze jedne targi w listopadzie i z tego się szef pewnie też nie ucieszy :/

Pozdr

M

Melanż, to jest sobota.

Pakuj towar w sobotę będziesz, w niedzielę wrócisz.

• 0

Noooo nareszcie, a już myślałem że tak fajną imprezę puszczono z dymem. Będzie wreszcie okazja odebrać obiecane zabawki ( obaj zacni pomagierzy Piotrek i Marcin - wiem, wiem Marcin to moja wina że się nie spotkaliśmy).

Jak zapewne wynika z powyższego tekstu jestem na 99,99999% chyba że zejdę szkoda tylko że zapowiada się spora absencja szanownego grona.

Nie dość, że nie puszczono z dymem to jeszcze będzie prawdziwa petarda ;) O absencję bym się nie martwił, dla narzekaczy jest nawet podstawiony stały dojazd przez dwa dni. Oprócz forumowiczów będzie cała masa ludzi zakochanych w turystyce i sporcie, myśliwych, włóczykijów i fotografów naprawdę warto się zjawić, chociażby żeby zbić piątkę albo załapać się na autograf Aleksandra Doby  :rockon:

Inna kwestia to bezpośrednie sąsiedztwo GS z National Geografic, jeżeli twórca nie widzi w tej imprezie szansy na poszerzenie swoich perspektyw to niech idzie do lekarza... od oczu  :lol:

• 0

Targi "World Travel Show".

Podzielone na części zwane "Salonami" - Travel, czyli oferta biur podróży, hoteli, przewoźników, także produkty regionalne; Water Sport, czyli jachty, kajaki, silniki, pontony i t.p.; Camper, to (jak sama nazwa wskazuje) campery, wyposażenie, sprzęt biwakowy, namioty i wiele wiele więcej; Hunting - broń, noże samochody terenowe, kuchnia myśliwska, odzież i obuwie, i mnóstwo innych ciekawych ofert.

Plus my. Wędkarze. 

Oferta, jaką udało się wynegocjować jest niesamowita :D

Trzy dni targów. Dwa stoliki + dwa krzesła, na trzy dni - za jedyne sto złotych! Za trzy dni, nie za jeden! Jeśli umówić się z kolegą, to wyjdzie po pięć dych. Dwa niewielkie woblery ;)

Zarówno dla lurebuilderów, jak i dla chcących sprzedać nadwyżki sprzętowe (wyprzedaż garażowa) - tak dobrej oferty nie było i już (raczej) się nie powtórzy. Do tego gwarantowana publiczność, darmowe parkingi dla wystawców, darmowe wejściówki które mamy dla wędkarzy i ich rodzin, całodobowa ochrona (będzie można zostawić towar na noc), bezpłatne autobusy odjeżdżające z pod Pałacu Kultury, a nawet bezpłatne (SIC!) MyTaxi, dowożące ludzi na targi. Oferta aż za dobra :D No, ale taka jest i jako portal oferujemy Wam wszystkim takie warunki. 

Na same targi przygotujemy jeszcze kilka miłych niespodzianek ;)

Tu się nie ma co zastanawiać. Akcja promocyjna ruszyła, nabiera rozpędu. Trzeba podjąć decyzję i zacząć intensywną produkcję, przejrzeć swoje zapasy (GS), no i oczywiście trzeba zabukować sobie miejscówkę. Na tej imprezie po prostu trzeba być!

:)

• Like 4