Friko Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 ZAPISY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Noooo nareszcie, a już myślałem że tak fajną imprezę puszczono z dymem. Będzie wreszcie okazja odebrać obiecane zabawki ( obaj zacni pomagierzy Piotrek i Marcin - wiem, wiem Marcin to moja wina że się nie spotkaliśmy).Jak zapewne wynika z powyższego tekstu jestem na 99,99999% chyba że zejdę szkoda tylko że zapowiada się spora absencja szanownego grona.Poszło na priv.Mua culpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Nie mam już ani grama urlopu. Za 2 tyg mam gościa i lowimy kilka dni i nie wiem jak to szefowi powiedziec, heh. Później mam jeszcze jedne targi w listopadzie i z tego się szef pewnie też nie ucieszy :/ PozdrMMelanż, to jest sobota. Pakuj towar w sobotę będziesz, w niedzielę wrócisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Sfp?Niestety w tym terminie lecę na Dadaj ,ale na giełdzie napewno będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ooo to zostaw kajak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mysz Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 A ty co... łamistrajk?Nie zdążyłbym się przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Słuchaj. Między 3 a 5 rano masz czas. Jedziesz. Rudy cie przenocuje albo ja.Pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Tak zostawiam za wielka woda,jest przypięty do wiśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Noooo nareszcie, a już myślałem że tak fajną imprezę puszczono z dymem. Będzie wreszcie okazja odebrać obiecane zabawki ( obaj zacni pomagierzy Piotrek i Marcin - wiem, wiem Marcin to moja wina że się nie spotkaliśmy).Jak zapewne wynika z powyższego tekstu jestem na 99,99999% chyba że zejdę szkoda tylko że zapowiada się spora absencja szanownego grona.Nie dość, że nie puszczono z dymem to jeszcze będzie prawdziwa petarda O absencję bym się nie martwił, dla narzekaczy jest nawet podstawiony stały dojazd przez dwa dni. Oprócz forumowiczów będzie cała masa ludzi zakochanych w turystyce i sporcie, myśliwych, włóczykijów i fotografów naprawdę warto się zjawić, chociażby żeby zbić piątkę albo załapać się na autograf Aleksandra Doby Inna kwestia to bezpośrednie sąsiedztwo GS z National Geografic, jeżeli twórca nie widzi w tej imprezie szansy na poszerzenie swoich perspektyw to niech idzie do lekarza... od oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mysz Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Zapowiada się Świetna impreza Może nie jako wystawca ,a choć jako odwiedzający uda mi się wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Wyślij mi numer na priv bo zmieniłem telefon. Złożę Ci propozycję nie do odrzucenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Czasu na namysł to ja nie potrzebuję ale w niedzielą wracam z za morza Robert ja tez ,to trzeba bedzie prosto z promu na gielde grzac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Uruchomiliśmy już dla wystawców / sprzedających możliwość zapisywania się na imprezę: ZAPISY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Może by tak wprowadzić ograniczenia w tych bezpłatnych wejściówkach? Na przykład min. miesiąc na forum. Wiadomo chyba po co.Sztucznych członków nam nie trzeba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Ja mam inne podejscie - chetnie poznam nowych ludzi ktorzy beda chcieli przyjsc na nasze spotkanie. Na targach bedzie tez nasz namiot SFP wiec licze na niebiesko-czarnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pixel Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Grzech nie skorzystać z takiej imprezy. Przyjadę poznać ludzi, a jak połowica zechce to będziemy razem. Z wystawieniem kramu dla mnie jeszcze za wcześnie, dopiero stawiam pierwsze kroki w lure... Do zobaczyska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobo Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam Będę na 99 %Zawsze to jakieś urozmaicenie nudnej codzienności. Pozdrawiam - Romek eRKa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Targi "World Travel Show". Podzielone na części zwane "Salonami" - Travel, czyli oferta biur podróży, hoteli, przewoźników, także produkty regionalne; Water Sport, czyli jachty, kajaki, silniki, pontony i t.p.; Camper, to (jak sama nazwa wskazuje) campery, wyposażenie, sprzęt biwakowy, namioty i wiele wiele więcej; Hunting - broń, noże samochody terenowe, kuchnia myśliwska, odzież i obuwie, i mnóstwo innych ciekawych ofert. Plus my. Wędkarze. Oferta, jaką udało się wynegocjować jest niesamowita Trzy dni targów. Dwa stoliki + dwa krzesła, na trzy dni - za jedyne sto złotych! Za trzy dni, nie za jeden! Jeśli umówić się z kolegą, to wyjdzie po pięć dych. Dwa niewielkie woblery Zarówno dla lurebuilderów, jak i dla chcących sprzedać nadwyżki sprzętowe (wyprzedaż garażowa) - tak dobrej oferty nie było i już (raczej) się nie powtórzy. Do tego gwarantowana publiczność, darmowe parkingi dla wystawców, darmowe wejściówki które mamy dla wędkarzy i ich rodzin, całodobowa ochrona (będzie można zostawić towar na noc), bezpłatne autobusy odjeżdżające z pod Pałacu Kultury, a nawet bezpłatne (SIC!) MyTaxi, dowożące ludzi na targi. Oferta aż za dobra No, ale taka jest i jako portal oferujemy Wam wszystkim takie warunki. Na same targi przygotujemy jeszcze kilka miłych niespodzianek Tu się nie ma co zastanawiać. Akcja promocyjna ruszyła, nabiera rozpędu. Trzeba podjąć decyzję i zacząć intensywną produkcję, przejrzeć swoje zapasy (GS), no i oczywiście trzeba zabukować sobie miejscówkę. Na tej imprezie po prostu trzeba być! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Dodam tylko, że zamiast stolików będą prawdopodobnie profesjonalne lady wystawiennicze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Tak, faktycznie być może uda się załatwić lady. Będzie również wynajęta ochrona dedykowana do częsci wędkarskiej co oznacza możliwość pozostawienia towaru na noc na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jeżeli ktoś był w maximusie to wie jak wielkie są to hale.Targi są w dwóch z nich. Popatrzcie sami, ostatnie 2 hale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Podczas targów motoryzacyjnych tworzyły się tam gigantyczne korki. Lepiej nie jechać aż do Maximusa S8 tylko dojechać serwisówką od Wolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Myslisz ze az taka frekwencja bedzie ? No w sumie.... podobno na targi bedzie mozna za darmo dojechać nie tylko podstawionym autobusem ale rowniez....My Taxi Tak uslyszalem wczoraj, jak bede mial szczegoly to wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Taka informacje podal wyzej tez Janusz to tylko sie upewnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Na naszej imprezie nie zabraknie tez pracowni rodbuildingowych Na miejscu można spodziewać się zatem możliwości wzięcia do ręki i porównania i oczywiście zakupu kilkuset modeli blanków !! gotowych wędek, komponentów itp 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Muskie Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Będę trochę prywatnie i trochę służbowo.Ciekawe, czy któryś z lurebuilderów pokusi się o zrobienie dla mniepoppera 120-140 g ? Tylko czy stolik to wytrzyma .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
ZAPISY
Top użytkownicy dla tego pytania
39
32
29
13
Popularne dni
7 Wrz
37
15 Paź
32
16 Paź
30
14 Paź
18
Top użytkownicy dla tego pytania
sukingad 39 odpowiedzi
Friko 32 odpowiedzi
ezehiel 29 odpowiedzi
kojoto 13 odpowiedzi
Popularne dni
7 Wrz 2016
37 odpowiedzi
15 Paź 2016
32 odpowiedzi
16 Paź 2016
30 odpowiedzi
14 Paź 2016
18 odpowiedzi
Popularne posty
sukingad
Mała fotorelacja z imprezy. Zdjęcia pozbierane od rożnych osób. Gdyby ktoś chciał dodać swoje fotki czy zmienić to podeślę maila. Zaczęło się od prośby o fotki przynęt na plakat. Dziękować kolegom, kt
kojoto
To teraz ja coś napiszę. Wszystkim tym co piszą ,że nie warto, za drogo, mało.... Najlepiej to jest usiąść przed monitorem, nic nie robić i narzekać. A ja nie narzekam. Zapłaciłem nie 100zł a 200zł bo
BOB1
Obejrzałem, przeczytałem i ... mam wniosek (nie do odrzucenia) : czy mogę prosić aby Ten Pan był stałym komentatorem wydarzeń jerkbaitowych?! a w szczególności tych co się nie udały ... Piotrek wszędz
Opublikowane grafiki
261 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi